Volné forum

OUYA (14)

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
  • POciSEM
    POciSEMDooM 3

Já sem spíš zvědavej na tu hračku od nvidie.Tam se mimo jine daj hrát taky hry z androidu ne?

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

no ouya ma dva zasadni problemy: 1. je potreba zadat platnou kredit i kartu pro stahnuti trialu nebo dem. 2.Prisla s vlastnim obchodem takze lide co si kuouji hry na google play by si je museli znova koupit na obchodu ouyi, pokud je tam vubec najdou, prestoze ma totiz tegra 3 z nepochopitelnych duvodu dost her pro T3 na jejim obchode chybi. V dost vecech to podelali.

• RobotCZ
    RobotCZ
    1

PanT....to víš to se dalo čekat. Android je sám osobě čistě pirátská platforma, ať se někomu líbí nebo ne. Absolutně nechápu google, že s tim něco nedělaji....

• Pan T
    Pan TDrifter
    1

Jen tak pro zajímavost, 73% majitelů OUYA konzole si na ni zatím nekoupilo jedinou hru. link

• nezavislak78
    nezavislak78

včera jsem viděl OUYA v UK v krámě GAME za 100liber

natrhne to RIKOMAGIC, super na emulaci C64, atari, NESS, PS1, NINTENDO..

link

• blau himmel
    blau himmel

Uz se to blizi - link

rapova pozvanka a docela slusny i kdyz samozrejme trochu povrchni clanek na CNN

link

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

btw. Těším se až si tohle zahraju i na tv s ovladačem v ruce to bude lepší jak teď na nexus 7 [s14] link link

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    2

Hlavní věc co se mi prostě na myšlence ouya líbí je android ve spojení s domácí konzolí s dostatečně výkonným HW což přetaktovaná tegra 3 v této kostce rozhodně bude , vytvářet hry na takovou konzoli může každý a to i s minimálními náklady proto doufám a i věřím ,že se na ni dočkáme originálních her stylu journey a dalších co by jinde třeba kvůli finančně nákladnějšímu vydání hry nevyšli.Tak něják tahle konzolka dává šanci každému a jediné čím je programátor omezen jsou jeho vlastní schopností, nikoliv finance.

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag
    2

Pro mě ideální na starší hry. Chrono Trigger nebo GTA takhle vyjde mnohem levněji než ze storu. Pár takových her a investice se rychle vrátí. [s14]

• bosshunter78
    bosshunter78Sony.Ms.N.
    2

Luxus , pro děti ideální "škola " než se přestoupí na pořádnej stroj [s6]

• blau himmel
    blau himmel
    2

Lide stojici za OUYA plni, na rozdil od nekterych jinych vyrobcu, sve sliby. OUYA se zacina expedovat 28.brezna. Prvni varka je urcena pro kickstarter prispevatele. Vedle 500 her , budou i nejake bonusy. Startup hlasi m.j. prominentni personalni posileni - Journey vyvojar a spoluzakladatel thatgamecompany Kellee Santiago zacal mit na starost kontakty s vyvojarskou komunitou .

Minority media vytvari puzzle adventuru a mnoho jineho link

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    2

jen tak pro info zde link je seznam her chystaných pro OUYA vetšina mi nic neříká ,těžko říct jakých budou kvalit ,ale je dobré vědět ,že ze strany vývojářů je zájem vyvíjet na toto zařízení , já osobně mám v plánu pořídit (buď to nebo Nvidia Shield s tegra 4) vše ukáže až čas.Ještě malý detail na závěr na OUYA bude možnou použít jakýkoliv gamepad tedy i ty z xboxu360 nebo ps3 což je další velké +

• blau himmel
    blau himmel
    1

Vsichni vzhlizime k zitrku, t.j. 20.únoru. Avsak zanedlouho je tu brezen a nastup Android konzole do obyvaku. Ano, je to OUYA. Naprosto si neklade za cil konkurovat velkym konzolim, ale zato nabizi svobodny svet tvorivosti, takrka bez omezeni.

Tady je " moje " killer hra a system seller .

Broken Sword: The Serpent's Curse - Kickstarter Announcement [s14]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.