Playstation 3

Otázka ohledně blbnutí PSN (37)

• filom3n
    filom3nGrip

jasny, to ja rad odvadim od tematu:) omlouvam se... a PSN mi jede i kdyz bych to psal blbe svycarsky...

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

PSN mi tedka jede uz zase tak jak driv. Tj prihlasenej behem peti sekund. A prosim vas drzte se temy a ne nake BLBE cestiny.

PS: Pisu z PS3. Proto bez hacku a carek.

• geobbu
    geobbuWHO CARES

EMOus ! :D

Imho, poslední dobou mi jede PSN na výbornou, ani jeden výpadek :)

• digishit
    digishitdigishield

TaK StE Si tO HeZkY VyŘiKaLi a tEď nEcHáMe lIdI AbY Se vRáTiLi k tÉmAtU Ne?

• Michelle
    Michelle♀︎

Já se na vás přeci nezlobím, to je jen moje rozjímání nad tím co tady vídám

... ale tak se alespoň trošku snažte psát hezky česky :-) ...

• filom3n
    filom3nGrip

tak znam spoustu lidi kteri k praktickemu zivotu nepotrebuju valku jako je xbox-PS3 ale dokonce ani cestinu a jsou na docela vysokych postech, spis mi prijde ze cim je clovek vetsi debil a hovado tak podle toho je urceno jeho postaveni, i kdyz sice umi cesky mluvit tak jejich vety by do spravny podoby neposkladal ani kdejaky mistr cestina aby meli jakykoliv smysl... napriklad Paroubek atd... :) takze sice chapu tvoji narazku ale opet vidis ze nemas pravdu (i kdyz v drtivy vetsine je cestina samozrejme dulezita)... tak uz se na nas Miso nezlob

• Michelle
    Michelle♀︎

Však to já chápu, jen jsem se pozastavila nad tím, že řešíte nesmysly jako mínusy u komentářu a nesmrtelnou válku PS3 vs Xbox, které pro praktický život fakt nepotřebujete, ale nejste schopni napsat dobře česky jedinou větu, což v životě budete potřebovat celkem často ... Dobře, zanechám filozofování na pokec někde nad sklenkou vína či škopku pivka ...

• filom3n
    filom3nGrip

vzdyt to necti, dyt o tom to je, no pisu o tom a budu psat asi porad dokola, ze sice chapu ze nekdo da minus, dokonce kdyz je to opravneny tak to chapu, jenom kdyz davam hodnoceni tak nejdriv zvazim co a jak, proc, a ne dat minus jenom kvuli tomu ze nekomu neco funguje, kdyz mne nefunguje... o to mi jde uz vis o co jde? Mich..? na internetu jsou ruzny lidi, nektery pisou naschval spatne, nektery nechtic, nektery vic, nektery min... vis jak, tak to se musi prehlizet (koneckoncu i ty minuska)

• Michelle
    Michelle♀︎

No jenom v této diskuzi o mínusech píšeš dvakrát, tak nevím, nějaký komplex v tom vidím ... [s6].

Narážka na češtinu nebyla mířena na tebe, ale obecně ... nejsem žádná profesorka češtiny a taky dělám chyby, ale někdy to po vás číst to je fakt hrozný ...

• filom3n
    filom3nGrip

ja z toho komplex nemam, jenom mi prijde situace mirne nesmyslna... jakozto az absurni, kdyz to chcete tak hezky cesky, pani univerzitni profesorko ceskeho jazyka...

• Michelle
    Michelle♀︎

Je velmi vtipné, jaké máte komplexy z toho, že dostanete nějaké mínusy za ty vaše nesmysly, ale že většina z vás neumí češtinu, to vám nevadí ... [s6]

• filom3n
    filom3nGrip

stene, ted cekej dost minuska, protoze tem kterym PSN jede bez problemu se to tady takhle dela, jinak v cem byl problem?

• sten32
    sten32loading...

Problem bol u mna :D

• mechtuar
    mechtuarchro

to bude tim že na sony je program kterej to podle abecedy vyhazuje a nahazuje aby nebyla nuda :)

• Tactical_Nuker
    Tactical_Nuker

Dnes mi jede v poho ale včera to kolem 23:00 Blblo mě a asi hodinu předtím to blblo jinnejm taky z ČR. Tak nevim. [s8]

• sten32
    sten32loading...

A sakra, už ani mne nejde PSN

• bolek
    bolek

mě taky padá

• JardaBoss
    JardaBoss

Radoval jsem se že to bude v poho ale teď poslední dny mi to pořád padá.Ale jestli to přinese 3.00 tak to přežiju :)

• sten32
    sten32loading...

Michelle:3.00 určite testuju už aspon mesiac, to vobec nesuvisi z GC

• michalCZ
    michalCZLP is BEST

Tak to je pekna blbost, ani nahodou neverim ze ti jeste nevypadlo PSN.... to si byl prihlasenej dvakrat v zivote ne?

• filom3n
    filom3nGrip

mne jede bez problemu, nezaznamenal jsem za celou dobu co mam PS3 ani jeden vypadek...

edit: tak to je ulet: nekdo mi dal minus za to ze mi nevypadlo PSN, no to mne poser :), tak to je jako kdyby mi dali policajti pokutu za to ze jedu ve meste 50 a ne 70 :) hehe, chape to nekdo???

PS3 mam zaply tak 3x do tydna, cca na 4 hodky... mam ho asi tristvrte roku, ale v praci mam PS3 zaply celej den rok a pul, a nevidel sem ze by byl problem... tim ze vasi Inet provideri maji vypadky a ze to proste PSN pri lagovani neprihlasi, tim to asi nebude zejo, a to mam doma pripojeni od T-Mobile 3G, posrana 1MB rychlost... ale s internetem jsem nemel zadnej problem...

• Michelle
    Michelle♀︎

Kajda205 - mě blbne připojení k PSN tak 3 týdny, takže ještě před GC :-) ... to jen tak na okraj ...

• Kajda205
    Kajda205PS FOREVER

Jako nechapu proc to tu resite? Co bylo ohlaseny na GC? Novej FW 3.00 takze to znamena ze to pripravujou testujou a delaj udrzbu PSN... pokazdy to tak bylo a blblo kdyz se pripravoval novej Update FW... jaaaj boze jak mate dlouho PS3? Ja uz 2roky a zviknul jsem si ale priznam se ze jsem byl stejnej jako vy :-)... pro priste to nereste :-D

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Včera mi to jelo úplně bez problémů. [s6]

Dneska ještě nevím [s14]

EDIT : Dneska to běží úplně bez problémů. Takže problém vyřešen. Může se to tu LOCKnout :D

• Michelle
    Michelle♀︎

blacklama - aha, to mě nenapadlo, mám UPC a nikdy jsem s ním problém neměla ... a už se mi stalo, že když jsem byla v Home, tak kromě mě to vyhodilo i další uživatele ... ale teď to pár dní funguje bez problémů.

• blacklama
    blacklamakuki_cz

Michelle: to bude poskytovatelem tveho pripojeni, pokud to zlobi jak pises, tak neni chyba u sony.

Ale samozrejme vypadky jsou, jako ten nedavno.

• sten32
    sten32loading...

Mne ide všetko v poriadku [s1]

• Michelle
    Michelle♀︎

Taky mi poslední dobou připojení k PSN zlobí, častokrát se stane, že mě odpojí a nemohu se zpět připojit třeba půl hodiny. Nejčastěji je to kolem jedné v noci ...

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

No mně šlo spíš o to jestli je chyba u mně nebo u Japonců [s6]

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Celej den mi to jede v pořádku. :) a včerejšek taky bez chyb... jen někdy před tejdnem bylo pár menších, hodinových výpadků kvůli přípravě na nový PSN (Premium :D )

• blacklama
    blacklamakuki_cz

V tom pripade je to divny, jelikoz jsem zazil situaci, kdy psn mel vypadek a mgo jsme hrali vesele dal a ostatni ostrouhali.

Nevim, nerozumim tomu ale je to tak.

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

blacklama : Ale jako myslím že jsem chtěl hrát MGO a nešlo mi PSN tak jsem se pak kámošom přes PSN omluvil že jsem nemohl přijít že prej ňákej zamrvenej error ... a kámoš mi odvětil že měl on a další taky error.

PS : Na MGO potřebuješ taky PSN protože bez PSN vlastně nejsi připojenej k netu a navíc tě to nenechá připojit na Konami servery když jsi odhlášený z PSN [s1]

• Vinokurov
    Vinokurov

Me jede PSN uplne v pohode

• blacklama
    blacklamakuki_cz

JENIK182: MGO nebezi pres psn, pokud vypadne psn, tak mgo pojede porad, jelikoz Konami ma vlastni server, pres ktery bezi online, chyba byla u konami.

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

A jednou jsem chtěl hrát MGO a nemohl jsem a pak jsem zjistil že to nešlo aj kámošom z ciziny v tem okamžik. [s3] [s3]

• mmaatteess
    mmaatteessZ.M.R.D.I

ha konecne nejsem sam

ja se po tejdnu vratil z prace zapnu ps3 a ta svina se ne a ne prihlasit pritom net beha v poho a kdyz dam test connection tak u psn to hodi failed ...... timed out

uz me to toci

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Poslední dobou mi strašně moc blbne PSN, nelze se přihlásit nebo to strašně dlouho trvá ... dříve to běhalo úplně dobře, byl jsem přihlášenej během pár sekund a teďka se to ani po minutě nepřihlásí. A internet mi na PC normálně jede. A browser v PS3 jede taky dobře. Tak se vás ptám v čem je problém ???

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.