Playstation 3

OPRAVA PS3 (20)

• play3man
    play3manYes, it is

JJ navod je super aj reakcie na navod su vyborne. Stoho vychadza ze to vsetkym co to robyly ide. Nie? Takze bazmen asi si to nespravyl poriadne alebo si na nieco zabudol

• 11chorche
    11chorche

Bazmen: kdo ví, jestli si to udělal pořádně...

Jinak návod je to dobrý.

• BAZMEN
    BAZMENPs4

jo toje pravda ze jsem to nevjedel ze bude fungovat jen 3 h. hyba se clovjek uci.

• play3man
    play3manYes, it is

ked to pisal tak asi este nevedel ze to ide len 3 h.

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Je to sice kravina pro člověka, kterej má ještě záruku ale na druhou stranu při týhle poruše už neni s konzolí možný nic dělat. A jak už řikal play, člověk si může deaktivovat savy, vyndat hru z mechaniky nebo třeba zazálohovat savy.

• Zhoolender
    ZhoolenderOVOXO

njn pan Bazmen by vam to opravil,ale jenom na 3 hod..a ty nehorazny prachy co by jste mu za to dali by jsi nechal vid Bazmene?? [s1]

• Zhoolender
    ZhoolenderOVOXO

:D to je..ale nechapu proc to pise tady a tak stejne debilne jako na sony-playstation ,kdyz vi ze to funguje pouze 3 hod.. to vazne nepochopim tuhle logiku

• play3man
    play3manYes, it is

ale to nieje k smiechu za 3 hodiny si napr. deaktivujes ucty co je dost dolezite !

• Kajda205
    Kajda205PS FOREVER

Presne tyhle sracky psal na Sony-playstationu.cz :-)... ZDE: link

Sory Bazmen :-) :-) :-)

• Zhoolender
    ZhoolenderOVOXO

se nediv ,kdyz tady pises takove blbosti! [s14]

• BAZMEN
    BAZMENPs4

haha bavit se na muj ucet!!!

• MILOS-53cz
    MILOS-53czRUN OR DIE

za tri hodiny se prece dá stihnout spóóóusta vecí![s6][s6][s6]

• kuncik1
    kuncik1hráč

taky jsem se bavil

[s8]

• misa1989
    misa1989deepInside

[s6] Tak to jsem ještě nežral.... [s6] [s6] [s6]

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Ty jo :D :D :D Hej ani nemate tuseni,jak jsem se ted zacal rezat smichy kdyz sem si to precetl,je to lepsi nez naky vtipy :D..To se vam fakt povdlo ...

• K.M.W
    K.M.W

No, kdys si to takhle budes opravovat kazdej den, tak se to docela vyplati. [s6] [s6] [s6]

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

BAZMEN:dobře pro tebe po 2 letech si to opravíš a nic nezaplatíš i když to máš jen na 3 hodiny taky dobrý

• BAZMEN
    BAZMENPs4

tak se omlouvam, opravi jde, ale fonguje poze 3 hodiny. a pak se opjet vipne. tak sory.

• duxik
    duxikClint

po slozitem prekladu do cestiny muzu jen napsat,ze bych radsi preferoval servis nebo to rozprodal na ND kdyby to nekdo chtel a koupil novou.Nastesti mam jeste zaruku.

Ve me ta cizojazycna nabidka duveru nevzbudila,ale mozna se nekdo najde,hodne stesti

• BAZMEN
    BAZMENPs4

umim opravi ps3. kdyz vam nejde zapnout. a rosviti se zelene a problikne oranzovje a pak zacne blikat cervene. tak vim jak to opravit. ale musite mit po zaruce. uz jsem opravil 2 a fungujo bezproblemu, cenu po domluvje. tel 736426302, e-mail BAZMEN88@seznam.cz

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.