Konzolista.cz

OPRAVA PS3 (20)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
play3man
play3man #Yes, it is

JJ navod je super aj reakcie na navod su vyborne. Stoho vychadza ze to vsetkym co to robyly ide. Nie? Takze bazmen asi si to nespravyl poriadne alebo si na nieco zabudol

11chorche

Bazmen: kdo ví, jestli si to udělal pořádně...

Jinak návod je to dobrý.

BAZMEN
BAZMEN #Ps4

jo toje pravda ze jsem to nevjedel ze bude fungovat jen 3 h. hyba se clovjek uci.

play3man
play3man #Yes, it is

ked to pisal tak asi este nevedel ze to ide len 3 h.

Maggot
Maggot #PAN JATKÁČ

Je to sice kravina pro člověka, kterej má ještě záruku ale na druhou stranu při týhle poruše už neni s konzolí možný nic dělat. A jak už řikal play, člověk si může deaktivovat savy, vyndat hru z mechaniky nebo třeba zazálohovat savy.

Zhoolender
Zhoolender #OVOXO

njn pan Bazmen by vam to opravil,ale jenom na 3 hod..a ty nehorazny prachy co by jste mu za to dali by jsi nechal vid Bazmene?? [s1]

Zhoolender
Zhoolender #OVOXO

:D to je..ale nechapu proc to pise tady a tak stejne debilne jako na sony-playstation ,kdyz vi ze to funguje pouze 3 hod.. to vazne nepochopim tuhle logiku

play3man
play3man #Yes, it is

ale to nieje k smiechu za 3 hodiny si napr. deaktivujes ucty co je dost dolezite !

Kajda205
Kajda205 #PS FOREVER

Presne tyhle sracky psal na Sony-playstationu.cz :-)... ZDE: link

Sory Bazmen :-) :-) :-)

Zhoolender
Zhoolender #OVOXO

se nediv ,kdyz tady pises takove blbosti! [s14]

BAZMEN
BAZMEN #Ps4

haha bavit se na muj ucet!!!

MILOS-53cz
MILOS-53cz #RUN OR DIE

za tri hodiny se prece dá stihnout spóóóusta vecí![s6][s6][s6]

kuncik1
kuncik1 #hráč

taky jsem se bavil

[s8]

misa1989
misa1989 #deepInside

[s6] Tak to jsem ještě nežral.... [s6] [s6] [s6]

Kr4tos
Kr4tos #MGS4 10/10

Ty jo :D :D :D Hej ani nemate tuseni,jak jsem se ted zacal rezat smichy kdyz sem si to precetl,je to lepsi nez naky vtipy :D..To se vam fakt povdlo ...

K.M.W

No, kdys si to takhle budes opravovat kazdej den, tak se to docela vyplati. [s6] [s6] [s6]

zbynda2000
zbynda2000 #zbynda2000

BAZMEN:dobře pro tebe po 2 letech si to opravíš a nic nezaplatíš i když to máš jen na 3 hodiny taky dobrý

BAZMEN
BAZMEN #Ps4

tak se omlouvam, opravi jde, ale fonguje poze 3 hodiny. a pak se opjet vipne. tak sory.

duxik
duxik #Clint

po slozitem prekladu do cestiny muzu jen napsat,ze bych radsi preferoval servis nebo to rozprodal na ND kdyby to nekdo chtel a koupil novou.Nastesti mam jeste zaruku.

Ve me ta cizojazycna nabidka duveru nevzbudila,ale mozna se nekdo najde,hodne stesti

BAZMEN
BAZMEN #Ps4

umim opravi ps3. kdyz vam nejde zapnout. a rosviti se zelene a problikne oranzovje a pak zacne blikat cervene. tak vim jak to opravit. ale musite mit po zaruce. uz jsem opravil 2 a fungujo bezproblemu, cenu po domluvje. tel 736426302, e-mail BAZMEN88@seznam.cz