Playstation 3

Oprava DS3-SIXAXIS a vse kolem nich.. (45)

• jose79
    jose79

Mám zlozvyk, že když chytnu nerva, tak ho nezahodim jako většina,ale drapnu ho a kroutim do vrtule oba dva jsem takhle odrovnal .

U DS3 to praktikuju občas taky,ale ten se zlomit jen tak nenechá ta kvalita plastů je uplně někde jinde.

• miroajax
    miroajaxWAKE

Maggot: u sixu je normalni ze se rozpada zevnitr, je to hroznej shit, jak od kurejcu koupeny, spatne to chytnes a hned neco upadne :D ja uz jedine dual 3, six uz nikdy

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Nedávno se mi taky zasekla R2, tak jsem ovladač rozdělal a zjistil, že celej ten mechanismus byl šprajcnutej jednim ulomeným kouskem (nehoda z povolání). Takže naštěstí stačilo vyndat a hotovo. Každopádně ten ovladač je v katastrofálním stavu, ale ještě jsem se nějak nedostal k tomu abych koupil DS3.

• jose79
    jose79

jyb69: tak to netušim co může bejt špatně...tam v poctatě neni nic co by se rozbilo, nebo je to prostě vymačkaný...

bolek:stejný jako u 2?Já ti ani nevim čoveče , ten jsem nikdy rozebranej neměl po čtyři roky co jsem ho měl šlapali oba bez problému,ale mělo by to bejt stejný...jen ten materiál trošku šitka (původní sixaxis)

Rozeber a dávej bacha, jak co kam zapadá...hlavně na předek R a L jak spodek tak hořejšek,tam sem musel trošku laborovat,ale v celku v pohodě,neboj se toho,když jsem to zvládnul já ;D

• bolek
    bolek

zdar taky pořád řeším R2 a pérka nechtějí mi to už uznávat jako záruční opravu tak se hold taky budu muset do něj kouknout [s6] je to podobné jako u PS2 ? na co si mám dát pozor ?

• jyb69
    jyb69jyb69

jj, vse poskládano jak má bejt

• jose79
    jose79

jyb69:A máš ho pořádně poskládanej,vše ti zapadlo kam má,?Neopírá se ti ten čudl o něco?

Jinak mě docela překvapilo kolika už prasklo to pérko....mě taky a opraveno,náhradní díl z přepínače ze starýho rádia ;)

• jyb69
    jyb69jyb69

to uz jsem vse delal a porád nic :(

• Druppi
    Druppi

Zkus vycitstit kontakty pod tlacitky L1 a L2.

Taky uz sem jich par opravoval a vim, ze tlacitka L2 a R2 sou fakt pekelny.:)

• jyb69
    jyb69jyb69

asi jsem to spatne napsal , uz mám ds3 rozebraný , vsechno fuguje jak má jen L2 proste nejde,sundal sem L1 a L2 , pod nima je ta guma s tema 2 cudlama ,na který tlací L2 a L1 , a kdyz zatlacím na tu gumu s prstem hodne silne tak to trochu jde , ale nic moc , spís me prijde ze je neco s tou folií co je pod tou gumou

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

JJ presne tak,no muzes tam dat nahradni pokud mas treba z jinyho ovladace na PS3,jinak si treba udelat vlastni...Je to banalni :)

• roly30
    roly30

budes mit zlomene perko de to opravit

• jyb69
    jyb69jyb69

zdar opravári :) ,prestalo me na ds3 fungovat L2 , zkousel jsem vymenit vse co u L2 slo , ale porád nic , jen pokud hodne zatlacím na tu gumu co tam jsou ty 2 cudly , tak se to hodne spatne dá do pohybu , ale zádná sláva , jde to nejak opravit nebo mám dalsí na náhradní díly , dík za rady

• TonyRocky
    TonyRocky

To je jasně uznaná reklamace v důsledku běžného používání.

• the_edge
    the_edgedave3345

je to jeste v zaruce prave ale neni to na prvni pohled poznat nevraci se to jen o kousek kdyz jsem hral strategii savage moon tak se mne treba hybala sama kamera. jako da se stim hrat ale je to otravne

• filom3n
    filom3nGrip

pokud je v zaruce reklamuj tam kde jsi koupil, pokud pozaruce zkus taky tam, pokud by ti to nechteli vzit posli mi PM, ja to poslu na servis, ale pocitej s tim ze cena muze byt pri nezarucni oprave vyssi nez novy DS3 - prece jenom je tam cesta do francie, prace cloveka a material, coz je samozrejme drazsi nez novy kus ktery vychrli nejaka montazni linka...

• TonyRocky
    TonyRocky

Je pokud vím jediná pobočka v ČR. Tedy alespoň byla v době kdy jsem měl problém s PSP. Byl jsem přímo u nich na pobočce. Jsou neochotní a nepříjemní. Ale myslím že nějaké to číslo bych najít mohl. Zašlu soukromou zprávu.

Jinak k té opravě. PSP mě spadlo na zem a analog mě zůstával tam kam jsem ho dal. V rámci záruky to bylo vyměněno jako závada z běžného používání.

• the_edge
    the_edgedave3345

nemate nekdo email na sony primo na nejakou tu ceskou ps podporu? ze bych jim treba primo napsal a zeptal se jestli to vyreklamuji.

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Kdysi jsem takhle reklamoval, ale až potom, co se mechanismus uplně vymlel a páčka vlastně praskla uvnitř. A reklamaci mi uznali. Kupodivu.

• the_edge
    the_edgedave3345

chci se zeptat je duvod k reklamaci sixasis kdyz se mi prestane vracet analog do puvodni polohy? da de to reklamovat?

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

To bud rad,ale ja bych ten krap nedal do ruky..Jak jsem testnul DS3 uz zadny jiny ovladac :)...

• naked-snake89
    naked-snake89

no proste mne ide a basta [s6] ale tak taký DS3 by ma potešil [s6]

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

To ja prece nerikam xD ale presto to musi vydrzet,je jasny kdyz se pouziva min,ze bude lip fungovat nez ohrany...

• naked-snake89
    naked-snake89

tak vieš no niektorý ludia majú aj iné povinnosti než len hrať, napríklad do práce chodiť xD

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

To jo 3 hodiny,to je Slabota,ja u PS3 travim desitky hodin kazdy den..Neni den co bych PS3 nezapnul :D...A ty ovladace musi vydrzet poradny napor...A velkou nevyhodou jsou analogy..A smula je takova ze nejdou opravit,jako ostatni soucastky,nebo jen tak vymenit...Leda cely analog odpajet a pripajet novy,jiny reseni nevidim...A nevim,jestli se daji analogy koupit samostatne o z vnitrkem,ale to pochybuju...Leda z druhyho ovladace...

• RedX
    RedXjapanpower

aj 3 hodiny?:) kamo, kdyby muj six byl zvyklej na 3 hodky za den, to by si piskal jak by byl stastnej:D Dneska uz sem teda klidnejsi, ale kdyz sem hraval RFOM, to sem v tom byl tak na 50 i vic hodin tydne:D od ty doby uz sem toho s nim ale taky nahral mraky

• naked-snake89
    naked-snake89

ja mám sixaxis už vyše roka a stále ide ako nový, to hrávam hry aj 3 hodiny denne [s6]

• duxik
    duxikClint

jo DSka to je jina liga

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

DS2 tu taky mám pořád, po těch letech je sice trošku mastnej, ale pořád drží výborně. Jenom v něm něco chrastí, ale to už je chyba moje, jelikož často "padal"

• RedX
    RedXjapanpower

vsak DS3 uz hraje jinou ligu. Mimochodem nedavno sem vzalo do ruky po dlouuuuuhy dobe DS2, docela sok. Kvalita jak hovado, jako dobra jako hovado, proste skvela:D

• duxik
    duxikClint

kdyz on ten pohyblivy mechnismus je cely z plastu a asi z nekvalitniho plastu,tak se vychodi,no. Meli by to vymyslet lip

• RedX
    RedXjapanpower

jop, taky uz mam sixe plnou p*del. Analogy jsou fakt shit-ass. I kdyz sem do tech kloubu nastrikal litr WD40ky, v krajnich polohach se stejne zadrhavaj, a stredova poloha je vyviklana jak radicka u felicie:D

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

jj potvrzuju, SIX je opravdu šílenej střep. Já už mám taky třetí, a vždycky se jednalo o extrémně vyjetý analogy. Stačí půl roku běhu a je po nich. Momentálně na ovladači neni takřka možný hrát FPS, jelikož obě páčky se zasekávaj, nevracej se do původního stavu a jsou extrémně necitlivý.

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

the_edge: Jo,muzes je promazat..Ale ty analogy u Sixaxis jsou hrozny..Ale jestli jde jen o vrzani,to neni problem...

zbynda2000: To neni Pravda,celou dobu jsem se onej dobre staral,nikdy netrisknul,a analogy byly na hov** behem 4 mesicu..A Dualschock 3 mam uz pekne dlouho,sice uz sem ho nekolikrat opravoval,ale slape na 100%...Zalezi jak taky casto hrajes,ty analogy se stejne opotrebuji...

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

kdyby ste se k tomu chovali jako lidi tak nemusíte nic spravovat [s14] já mám 2 SIXAXISE a no problemo [s1]

• the_edge
    the_edgedave3345

v posledni dobe mi desne zacali vrzat analogy u meho sixasis. neda se s tim neco udelat?

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

No,neni co resit :D...

• Druppi
    Druppi

Jj.A co neni doma, pucime si z prace:)

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Druppi: To vys ze skousel,a povedlo se mi to...Ale u Dualschocku 2...Jeden sem cely prepajel a fungoval Bombove...Ale jak nemas mikropajku a poradnou od savacku,myslim si,ze sance to udelat presne a dobre je velmi miziva,bez toho proste neni sajna...Ale ted uz to ma doma snad kazdy :)...

• Druppi
    Druppi

Jo hosi tak s opravama ovladacu mam taky svy zkusenosti.Uz sem rozbil 2 sixe tudiz mam plnou kupu funkcnich dilu a elektroniky.pruzinky jsou kapitola sama pro sebe.Vlastne usazeni R1/L1 a R2/L2 je pekelny.Hlavne zaklapnuti hlavniho krytu.Jaky pruzinky mate na mysli?Teda z tech tuzek?Jo a nezkousel nekdo z vas prepajet analog za jinej funkcni?Mam DS3 a k tomu se chovam pekne.Ale u sixe mam krapet dojebanej levej analog.Zkusim to dneska doma prepajet.

• duxik
    duxikClint

rozebrat,ocistit dosedaci kontaktni plosky a uvidis [s14]

• roly30
    roly30

jj mě naštěstí je nějak z toho vypadla a díky duxikovy a spol sem ji tam zase nandal. Jinak ted me zlobí kolečko aspon si to myslim připadá mi takové pomalejší :D nwm ve fifě mi připadá že dávám větší ránu než bych chtěl

• duxik
    duxikClint

jj,stara znama vec s tou propiskou,neni nad to spravit si to sam [s14]

Jeste pry tam pasuje pruzinka z nekterych ¨krokodylku¨ pouzivanych v elektro

• armyk
    armyk

přesně vzal jsem kus drátu ohnul a je mnohem tvrdčí než normáýlní pružinka což mám radči.

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Cau,urcite jste se setkaly u svych ovladacu,jak u DS3 tak SIXAXIS,ze ochabuje pruzinka u L2 nebo R2...Ja,jelikoz se mi tak pred 10 dny stala takova Neprijemnost,ze sem vzal DS3,hraju chvili a vtom zmacknu R2 a Pruzinka praskla...Vyresil jsem to tim,ze SIXAXIS,ktery mam v dezolatnim stavu,sem rozebral a vytahnul z R2 tu samou pruzinku a dal do DS3...Jelikoz pouzivam SIXAXIS na ovladani v menu atd, abych si nevybijel DS3 Stvalo me to R2...Tak me napadlo,ze to pokusim zpravit,bylo me skoda ho nechat na soucastky...Z obycejne propisky s tvrdsi pruznkou jsem si udelal a vyrovnal temer podobnou...Tak sem ji tam nasadil a neveril jsem,jak dobre to funguje...Je to fakt mnohem lepsi,nez sem SIXAXIS koupil...Tak,kdyz se vam neco podobneho stane,nebojte se a kouknete do nej a zpravte si ho,kdo se nato citi,kdo ne at to radeji nezkousi :)...Na Reklamace se spolehat to je nanic,po vlastnich zkusenostech pres internet...Fakt to slape Suprove...Sem uplne spokojen..

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.