Problémy, připomínky a rady

opozdena reakce PS3 a TV (15)

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Napřiklad - link

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

sakra vsichni rikate ze LG 3D pasivni je nejlepsi,skoda ze nemam moznost to nekde shlednout..o jaky modely se jedna napriklad?nahodte linky

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Tohle zpozdeni zalezi i na hraci jestli ho vypozoruje.Znam par lidi co to nezaznamenaji.Ale ja jakmile koukam na BR a pak jdu hrat a zapomenu to prepnout na rezim hry text tak v fpskach pocituju zpozeni.Jsem pak vytocenej proc me davaj,nez si vzpomenu ze jsem to zapomel prepnout [s6] lcd Sony KDL-40Z4500 Podle testu ma v game modu 0-10ms.

• Plejstik3
    Plejstik3NEŘEŠ :-)

Safra, koukám co mají lidi za trable a nestačím se divit. Osobně jsem u TV / monitoru nikdy žádný nejmenší problém neměl, ale na 3D bedně jsem ještě svojí japonku nezkoušel. Takže by byl "zakopaný pes" právě ve 3D televizích? [s14] Pokud to tak bude, tak to raději 30 tisíc vrazím do nějakýho fajnovýho FullHD projektoru s úhlopříčkou 4 metry a na 3D televizi hodím bobek [s16]

Jinak souhlasím, že nový "pasivní" 3D TV od LG mají zatím nejlepší 3D efekt co jsem viděl a to si může na LG nadávat klidně každý druhý, ale tohle je fakt - 3D je u LG televizí jednoduše parádní [s12]

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

rezim hry vetsinou mam pusteny jen na fotbal a hokej

• Kokos
    Kokos

Tak já mam třeba lg 32ld450 (nák tak) a je to uplně přesný :) žádnej problém

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Rezim hry pomaha, casto ale nie dost a oneskorenie zrazi len o par ms. Input lag je skratka pri vybere TV na hranie jeden z najhlavnejsich parametrov. Vela ludi si to ale nezistuje, lebo vyrobca to neuvadza a potom su nemilo prekvapeni.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

A ten rezim hry fakt nejak pomaha? Parkrat jsem ho zkusil a nezdalo se mi ze by byl nejakej rozdil,teda krome toho ze trochu ztmavla obrazovka

• Homer
    HomerHommeer

To sem delal ale pak to chtelo ten pin a nasledovalo to vymazani kanalu coz dost dobre nechapu

• JardaBoss
    JardaBoss

Homer : Zkus návod který je u televize a nebo

link

• Homer
    HomerHommeer

Tak to je super ale nějak nevim jak to nastavit dival sem se ze to delaji nejak pres plug and play to sem dal i pin kterej to chtelo a vymazalo me to akorat programy takze sem celkem bezmocnej ted :D ... nevite jak na to ?

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

mám UE40C6000 a je tam, měl sem předtím i jiné tv a tam to bylo taky, dnes je to standart snad u všech moderních TV[s1]

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

u SAMSUNGU UE32C6620 rezim hry urcite bude

• Homer
    HomerHommeer

Zdravím nevíte jetli u SAMSUNGU UE32C6620 je taky režim pro hry ? Hry na tom hrát skoro nejdou a hrát na staré tv se mě fakt nechce. [s1]

• Tactical_Nuker
    Tactical_Nuker

Taky ma LG cinema 3D (přesněji 47LW5500) a taky sem mel opozdene reakce a bylo to citit a pak sem objevil rezim hry a hnedka to bylo jiny kafe :) A ted mi ta telka prijde lepsi jak a starsi sony bravia 37 kdl neco uz si to nepamatujuale ta lg telka je proste uzasna :)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.