To mi příde jako kravina, protože na PC bylo ovládání šílený a oproti gamepadu nesrovanatelný. Spíš si myslim, že to jednoduše přestřelili, jesti úmyslně nebo ne, kdo ví.
Co je natom špatný? Když ti zahlasí nepřítele stiskneš tlačítko pro rozkazový menu kde je i kompas, jako bys ho vytáhnul z kapsy, třeba. Normal v týhle hře vůbec nemá co dělat, nebejt HCčka tak to nehraju
Honza ja hraju vsechny hry na Hard ale pokud si spoluhraci v jednotce zacnou delat co chtej a nebo zacnou pachat hromadne sebevrazdu tak je neco spatne tahle hra je jeden velkej podel
Tak dneska jsem dohrál HC obtížnost a měl jsem nervy jak svina 5 misi jsem dohrál až na po třetí,ale nejvíc mě dala zabrat poslední mise tu jsem hrál snad osm-krát a mám už 7 zlatých za mise včetně páté.
Po dohrani 6 missions sem to dal pryc chtel sem tomu dat sanci na grafiku nehledim ale je hrozna jak na PS2 a tech chyb mooc nejmensi... furt vam kraka sup nad hlavou ale v cele hre ani zivacek na obloze to je k...a co.. si ho mam domyslet [s6] ... to si delaj srandu ne a o spoluhracich raci nic bo bych se musel nasrat totalne vylizani facka od jednicky na PS3 kdy sem byl totalne zhnusen se transformovala v kopacku od RED R jak neco takoveho muzou prodavat uz nikdy tuhle znacu neporidim nedodelana hra by se nemela prodavat hamba jim OMG WTF ROFL[s2][s2][s2]
Ono se to da hrat dokola pokud se chces haluzit ja hraju za snipera killuju, u sebe mam 1 snipera kterymu ukazuju koho ma odstrelovat a sam ridim pres dalekohled a mapu 2 stealth riflemany[s6]
Pche normal :D Puste si to na hardcore a vydrží vám to sakra dlouho, já osobně bych jinou obtížnost než HC nepustil. FTE čka + platina, vidim to minimálně na 50 hodin
já jsem to dohrál zatím na normal a 5 mise byla tady parádní a zkoušel jsem aji fire team(bránit,doprovázet konvoj atd...) a super dá se to dát tak na bronzovou medailu s AI pak už to AI nedává
Tak se musim pochlubit, že sem dal 5. misi na hardcore, když nejde PSN tak logicky jen s AIčkama. Konečně FPS která je fakt výzva, podařilo se mi to dát až na nějakej snad patnáctej pokus a zatim mam nahráno 14 hodin a to sem jen v půlce (nějaký mise sem si dal víckrát).
Nad AI občas fakt kroutim hlavou, co dokážou udělat, ale na druhou stranu dělaj i hodně povedenejch akcí. Třeba 5. misi bych bez svejch třech AI vojáků nedal a když je držim na uzdě rozkazama tak sou celkem použitelný. Akorát mi vadí, že ty rozkazy sou v RR udělaný jak pro idioty, v DR jich bylo víc a mnohem víc se tak dalo taktizovat a celkově byli vojáci samostatnější. Kam se sakra poděl FALL BACK!!!
Takže, po odehrání několika levelů můžu prozradit, že kdo miloval předchozí díl, bude i Red River. Sice je lineárnější, trochu více filmovější, ale pořád to není arkáda jako CoD. Jedna dvě rány a už si musíte dávat lékárničky. Rambo styl zde nepovede k úspěchu. Zatím se i celkem bavim. :) Recenze po vypršení embarga ve čtvrtek
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Operation Flashpoint: Red River (188)
Nějakej dobrovolník na last stand?
Tak co nerozjedem trochu coop? :P
To mi příde jako kravina, protože na PC bylo ovládání šílený a oproti gamepadu nesrovanatelný. Spíš si myslim, že to jednoduše přestřelili, jesti úmyslně nebo ne, kdo ví.
Ne myslim to tak že to udělal vývojaří lehčí na konzole aby to šlo na gamepadu
Kokos no tim, že si měl myš to fakt nebylo.
Jinak na pc to bylo težší kuli tomu že si měl myš a na konzolích ovladač
Karsite hru sem vyhrál ve čtvrtek takže mi přide v uterý pak ti písnu ;) jj na pc bylo o hodně těžší v DR na konzoli to byla brnkačka
Kokos: Jaký je HCčko na kompu? V DR na PC byl hardcore těžší oproti konzolím, tak by mě zajmalo jestli je to vyvážený
Tak sem tu hru vyhrál na pc kdo to máte na kompa ?
Co je natom špatný? Když ti zahlasí nepřítele stiskneš tlačítko pro rozkazový menu kde je i kompas, jako bys ho vytáhnul z kapsy, třeba. Normal v týhle hře vůbec nemá co dělat, nebejt HCčka tak to nehraju
Na HC to je tak, že kompas vidíš jen když si v menu s příkazama, jak je to na ostatní obtížnosti nevim...
Jen do toho :)
Na normal to neni ono. Po hodině hry se na konci mise modlit, abych to nedostal to je ono :P Nenaraditelnej hardcore.
Aha :D Přiznej se koho podplácíš :D :D
Od kud si objednával? Triko bych tak bral :P
uz se tesim na coop plz PSN ozij :-)
Nevim jak to hraješ, sice se mi AI občas plete před mušku, ale jinak se chovaj celkem v pohodě, taky jim furt dávam rozkazy
Honza ja hraju vsechny hry na Hard ale pokud si spoluhraci v jednotce zacnou delat co chtej a nebo zacnou pachat hromadne sebevrazdu tak je neco spatne tahle hra je jeden velkej podel
HC bylo tvoje první dohrání, nebo si to už projel na jinou obtížnost?
Tak dneska jsem dohrál HC obtížnost a měl jsem nervy jak svina 5 misi jsem dohrál až na po třetí,ale nejvíc mě dala zabrat poslední mise tu jsem hrál snad osm-krát a mám už 7 zlatých za mise včetně páté.
3 :D ještě s Petrem (VRB)
Tak mě by to nevadilo jen HC ale to bysme hrály asi jenom mi dva tuhle hru:D
Těžký trofeje sou tam tušim 2 a obě dou udělat na normal, takže o ničem, být to podle mě, tak tam nechám jen HC a zbytek zrušim :)
No pravda není,což je škoda,ale zase jsou tam některé těžké trofeje.
lavish: Ne neni, takhle udělá platinu každej retard, jedna z velkejch chyb hry.
Tak to hraj na hardcore a třeba pochopíš v čem je hlavní smysl hry a jestli hrotíš grafiku, tak si to hold pust na PC
Po dohrani 6 missions sem to dal pryc chtel sem tomu dat sanci na grafiku nehledim ale je hrozna jak na PS2 a tech chyb mooc nejmensi... furt vam kraka sup nad hlavou ale v cele hre ani zivacek na obloze to je k...a co.. si ho mam domyslet [s6] ... to si delaj srandu ne a o spoluhracich raci nic bo bych se musel nasrat totalne vylizani facka od jednicky na PS3 kdy sem byl totalne zhnusen se transformovala v kopacku od RED R jak neco takoveho muzou prodavat uz nikdy tuhle znacu neporidim nedodelana hra by se nemela prodavat hamba jim OMG WTF ROFL[s2][s2][s2]
zlata jednicka na PC[s1]
tak nesmíš plítvat munycí a možná taky záleží jestly tví spolubojovníci přežijou
ten coop bude paradni zalezitost uz se nemuzu dockat [s4]
nesmite taky plitvat munici
Vemu to třeba k tý pátý misi:
Když misi dohraju až do konce, tak nikdy neumírám, protože hraju jen na HC (bez záchytnejch bodů)...
Všechny úkoly sem v misi splnil...
A čas na loudání tam vážně neni...
No a teď mi řekni, kde je problém? Dostal sem jen stříbro.
nesmíš umřít,splnit všechny ukoly a v misích by ses neměl loudat
A nevíte někdo co splnit k tomu abych měl ze singl misí zlato? Když splnim všechny úkoly do posledního, tak furt dostávám jen stříbro.
no mít ze všeho zlato to se z AI dát nedá,i když už mám pár zlatých[s6]
Až na ty skilly na max. = mít ze všeho zlato, je platina lehoučká, neni tu trofej za HC, takhle to si to každej sjede na normal a vůbec se nezapotí.
honza.szitas:já chci taky získat plat. ale bude to na dlouho,což mě nevadí pač tahle hra mě baví a vydržím u ní dlouho
Stejně sou ty checkpointy zlo :D Když tě trefí po hodině hraní APCčko do hlavy, okamžitě končít a deš celý znova, to je teprv maso :D
Ono se to da hrat dokola pokud se chces haluzit ja hraju za snipera killuju, u sebe mam 1 snipera kterymu ukazuju koho ma odstrelovat a sam ridim pres dalekohled a mapu 2 stealth riflemany[s6]
Pche normal :D Puste si to na hardcore a vydrží vám to sakra dlouho, já osobně bych jinou obtížnost než HC nepustil. FTE čka + platina, vidim to minimálně na 50 hodin
Dnes sem poresil novou zabalenou za 500kc
tak muzem nekdy zahrat
jsem ve 4 a akorat z tech supu su mrtvej furt je je slyset ale nikde nic
[s6] a ono by toho bylo viic ale lepsi jak jednicka na... PS3
jinak hra luxusni[s1]
já jsem to dohrál zatím na normal a 5 mise byla tady parádní a zkoušel jsem aji fire team(bránit,doprovázet konvoj atd...) a super dá se to dát tak na bronzovou medailu s AI pak už to AI nedává
Jinak jak si daleko tullvane?
Tak se musim pochlubit, že sem dal 5. misi na hardcore, když nejde PSN tak logicky jen s AIčkama. Konečně FPS která je fakt výzva, podařilo se mi to dát až na nějakej snad patnáctej pokus a zatim mam nahráno 14 hodin a to sem jen v půlce (nějaký mise sem si dal víckrát).
Nad AI občas fakt kroutim hlavou, co dokážou udělat, ale na druhou stranu dělaj i hodně povedenejch akcí. Třeba 5. misi bych bez svejch třech AI vojáků nedal a když je držim na uzdě rozkazama tak sou celkem použitelný. Akorát mi vadí, že ty rozkazy sou v RR udělaný jak pro idioty, v DR jich bylo víc a mnohem víc se tak dalo taktizovat a celkově byli vojáci samostatnější. Kam se sakra poděl FALL BACK!!!
Předchozí mise sou v porovnání s pátou sotva na zahřátí. S Petrem sme usoudili, že se to jinak než v coopu na HC pokořit nedá :D
Tak schválně, kdo dohrál pátou misi na hardcore, sám? :D Bude mít muj obdiv.
Kdokoliv hrající red river na PS3, přidejte si mě a dáme coop :) nick: karsit
Mam odehraný 2 mise a sem nadšenej, sice je to trochu omezenější, než DR, ale i tak bezva. Všichni povině hrát na hardcore :P Hlavně pro recenzi :)
nevite nekdo kde by mohl bejt problem nemuzeme se s kamosem spojit v onlinu ale k jinejm me to jde
Můžeme dát co-op, protože AI je docela tragická :) Budu rád za parťáka :)
Takže, po odehrání několika levelů můžu prozradit, že kdo miloval předchozí díl, bude i Red River. Sice je lineárnější, trochu více filmovější, ale pořád to není arkáda jako CoD. Jedna dvě rány a už si musíte dávat lékárničky. Rambo styl zde nepovede k úspěchu. Zatím se i celkem bavim. :) Recenze po vypršení embarga ve čtvrtek
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.