Akční FPS

Operation Flashpoint: Red River (188)

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Nějakej dobrovolník na last stand?

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Tak co nerozjedem trochu coop? :P

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

To mi příde jako kravina, protože na PC bylo ovládání šílený a oproti gamepadu nesrovanatelný. Spíš si myslim, že to jednoduše přestřelili, jesti úmyslně nebo ne, kdo ví.

• Kokos
    Kokos

Ne myslim to tak že to udělal vývojaří lehčí na konzole aby to šlo na gamepadu

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Kokos no tim, že si měl myš to fakt nebylo.

• Kokos
    Kokos

Jinak na pc to bylo težší kuli tomu že si měl myš a na konzolích ovladač

• Kokos
    Kokos

Karsite hru sem vyhrál ve čtvrtek takže mi přide v uterý pak ti písnu ;) jj na pc bylo o hodně těžší v DR na konzoli to byla brnkačka

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Kokos: Jaký je HCčko na kompu? V DR na PC byl hardcore těžší oproti konzolím, tak by mě zajmalo jestli je to vyvážený

• Kokos
    Kokos

Tak sem tu hru vyhrál na pc kdo to máte na kompa ?

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Co je natom špatný? Když ti zahlasí nepřítele stiskneš tlačítko pro rozkazový menu kde je i kompas, jako bys ho vytáhnul z kapsy, třeba. Normal v týhle hře vůbec nemá co dělat, nebejt HCčka tak to nehraju

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Na HC to je tak, že kompas vidíš jen když si v menu s příkazama, jak je to na ostatní obtížnosti nevim...

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Jen do toho :)

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Na normal to neni ono. Po hodině hry se na konci mise modlit, abych to nedostal to je ono :P Nenaraditelnej hardcore.

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Aha :D Přiznej se koho podplácíš :D :D

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Od kud si objednával? Triko bych tak bral :P

• silenec
    silenecBig Boss

uz se tesim na coop plz PSN ozij :-)

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Nevim jak to hraješ, sice se mi AI občas plete před mušku, ale jinak se chovaj celkem v pohodě, taky jim furt dávam rozkazy

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Honza ja hraju vsechny hry na Hard ale pokud si spoluhraci v jednotce zacnou delat co chtej a nebo zacnou pachat hromadne sebevrazdu tak je neco spatne tahle hra je jeden velkej podel

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

HC bylo tvoje první dohrání, nebo si to už projel na jinou obtížnost?

• Stein88
    Stein88

Tak dneska jsem dohrál HC obtížnost a měl jsem nervy jak svina 5 misi jsem dohrál až na po třetí,ale nejvíc mě dala zabrat poslední mise tu jsem hrál snad osm-krát a mám už 7 zlatých za mise včetně páté.

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

3 :D ještě s Petrem (VRB)

• Stein88
    Stein88

Tak mě by to nevadilo jen HC ale to bysme hrály asi jenom mi dva tuhle hru:D

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Těžký trofeje sou tam tušim 2 a obě dou udělat na normal, takže o ničem, být to podle mě, tak tam nechám jen HC a zbytek zrušim :)

• Stein88
    Stein88

No pravda není,což je škoda,ale zase jsou tam některé těžké trofeje.

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

lavish: Ne neni, takhle udělá platinu každej retard, jedna z velkejch chyb hry.

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Tak to hraj na hardcore a třeba pochopíš v čem je hlavní smysl hry a jestli hrotíš grafiku, tak si to hold pust na PC

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Po dohrani 6 missions sem to dal pryc chtel sem tomu dat sanci na grafiku nehledim ale je hrozna jak na PS2 a tech chyb mooc nejmensi... furt vam kraka sup nad hlavou ale v cele hre ani zivacek na obloze to je k...a co.. si ho mam domyslet [s6] ... to si delaj srandu ne a o spoluhracich raci nic bo bych se musel nasrat totalne vylizani facka od jednicky na PS3 kdy sem byl totalne zhnusen se transformovala v kopacku od RED R jak neco takoveho muzou prodavat uz nikdy tuhle znacu neporidim nedodelana hra by se nemela prodavat hamba jim OMG WTF ROFL[s2][s2][s2]

zlata jednicka na PC[s1]

• Stein88
    Stein88

tak nesmíš plítvat munycí a možná taky záleží jestly tví spolubojovníci přežijou

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

ten coop bude paradni zalezitost uz se nemuzu dockat [s4]

• silenec
    silenecBig Boss

nesmite taky plitvat munici

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Vemu to třeba k tý pátý misi:

Když misi dohraju až do konce, tak nikdy neumírám, protože hraju jen na HC (bez záchytnejch bodů)...

Všechny úkoly sem v misi splnil...

A čas na loudání tam vážně neni...

No a teď mi řekni, kde je problém? Dostal sem jen stříbro.

• Stein88
    Stein88

nesmíš umřít,splnit všechny ukoly a v misích by ses neměl loudat

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

A nevíte někdo co splnit k tomu abych měl ze singl misí zlato? Když splnim všechny úkoly do posledního, tak furt dostávám jen stříbro.

• Stein88
    Stein88

no mít ze všeho zlato to se z AI dát nedá,i když už mám pár zlatých[s6]

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Až na ty skilly na max. = mít ze všeho zlato, je platina lehoučká, neni tu trofej za HC, takhle to si to každej sjede na normal a vůbec se nezapotí.

• Stein88
    Stein88

honza.szitas:já chci taky získat plat. ale bude to na dlouho,což mě nevadí pač tahle hra mě baví a vydržím u ní dlouho

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Stejně sou ty checkpointy zlo :D Když tě trefí po hodině hraní APCčko do hlavy, okamžitě končít a deš celý znova, to je teprv maso :D

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Ono se to da hrat dokola pokud se chces haluzit ja hraju za snipera killuju, u sebe mam 1 snipera kterymu ukazuju koho ma odstrelovat a sam ridim pres dalekohled a mapu 2 stealth riflemany[s6]

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Pche normal :D Puste si to na hardcore a vydrží vám to sakra dlouho, já osobně bych jinou obtížnost než HC nepustil. FTE čka + platina, vidim to minimálně na 50 hodin

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Dnes sem poresil novou zabalenou za 500kc

tak muzem nekdy zahrat

jsem ve 4 a akorat z tech supu su mrtvej furt je je slyset ale nikde nic

[s6] a ono by toho bylo viic ale lepsi jak jednicka na... PS3

jinak hra luxusni[s1]

• Stein88
    Stein88

já jsem to dohrál zatím na normal a 5 mise byla tady parádní a zkoušel jsem aji fire team(bránit,doprovázet konvoj atd...) a super dá se to dát tak na bronzovou medailu s AI pak už to AI nedává

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Jinak jak si daleko tullvane?

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Tak se musim pochlubit, že sem dal 5. misi na hardcore, když nejde PSN tak logicky jen s AIčkama. Konečně FPS která je fakt výzva, podařilo se mi to dát až na nějakej snad patnáctej pokus a zatim mam nahráno 14 hodin a to sem jen v půlce (nějaký mise sem si dal víckrát).

Nad AI občas fakt kroutim hlavou, co dokážou udělat, ale na druhou stranu dělaj i hodně povedenejch akcí. Třeba 5. misi bych bez svejch třech AI vojáků nedal a když je držim na uzdě rozkazama tak sou celkem použitelný. Akorát mi vadí, že ty rozkazy sou v RR udělaný jak pro idioty, v DR jich bylo víc a mnohem víc se tak dalo taktizovat a celkově byli vojáci samostatnější. Kam se sakra poděl FALL BACK!!!

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Předchozí mise sou v porovnání s pátou sotva na zahřátí. S Petrem sme usoudili, že se to jinak než v coopu na HC pokořit nedá :D

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Tak schválně, kdo dohrál pátou misi na hardcore, sám? :D Bude mít muj obdiv.

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Kdokoliv hrající red river na PS3, přidejte si mě a dáme coop :) nick: karsit

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Mam odehraný 2 mise a sem nadšenej, sice je to trochu omezenější, než DR, ale i tak bezva. Všichni povině hrát na hardcore :P Hlavně pro recenzi :)

• SABEL88
    SABEL88

nevite nekdo kde by mohl bejt problem nemuzeme se s kamosem spojit v onlinu ale k jinejm me to jde

• KachloRedakce
    KachloBOSS

Můžeme dát co-op, protože AI je docela tragická :) Budu rád za parťáka :)

• KachloRedakce
    KachloBOSS

Takže, po odehrání několika levelů můžu prozradit, že kdo miloval předchozí díl, bude i Red River. Sice je lineárnější, trochu více filmovější, ale pořád to není arkáda jako CoD. Jedna dvě rány a už si musíte dávat lékárničky. Rambo styl zde nepovede k úspěchu. Zatím se i celkem bavim. :) Recenze po vypršení embarga ve čtvrtek

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.