Xbox One

online připojení (11)

• petar99
    petar99

A

• petar99
    petar99

Problém snad vyřešen

• Chuck
    Chuck

Ahojte, nechcem vytvárať nové vlákno.

Od rána kedy som vstal sa pokúšam použiť internet na PS 4 no bezúspešne. Youtube mi nenačíta, PS Store mi neančíta, Smite (online hra) mi zmrzne pri loading screen no internet browser funguje a tak isto funguje aj internet všade inde doma.

Neveite, či nemá PS network nejaký výpadok ?

• KoubeXus
    KoubeXuskoubecx

Nastavení Sign in a Security

• Maroneo
    Maroneo

Zdarec pomůže mi prosím někdo ohledně XBOX ONE? Zajímalo by mě jak si mám nastavit při připojení k Xlive heslo abych ho nemusel při každém přihlášení vypisivat děkuji :)

• KoubeXus
    KoubeXuskoubecx

Za málo :) aspoň bude večer klid :)

• ASGARD17
    ASGARD17asgard17

Koubecx.......velké díky, už jsem chytal běsnící záchvat a přítelkyně takticky ustoupila směr ložnice. Holt dobrá rada nad zlato....... Dík moc

• KoubeXus
    KoubeXuskoubecx

commerce.microsoft.com

• ASGARD17
    ASGARD17asgard17

Ahoj,nevíte někdo proč mi nejde dobít kuponem můj Xbox live účet. Pořád to píše že je někde chyba.Na podpoře nikdo není, tak zkouším jestli se s tím někdo nesetkal

• Fry
    Fry( . ) ( . )

Ne , pro Online musíte mít Xbox Live , roční členství stojí kolem 1000 kč , jsou i měsíční a apod, za jiné částky , PS4 to samé . Pokud budete mít klasicky hry na DVD , tak ano musíte mít DVD v konzoli , pokud si budete stahovat hru digitálně přes Store , tak ne

• hulcek
    hulcek

Chtěl bych se zeptat jestli si zahraji s kamarádem online zadarmo. u PS4 to je zpoplatněné ne? hry potřebují i herní DVD ke spuštění? u obou hráčů?děkuji za odpověď

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.