Xbox 360

Online Multiplayery (8)

• Krox
    Kroxnoping out

to carlmanwessy: ten COD extinction jde hrat i ve 2 na jedny konzoli?

• CarlManWessy
    CarlManWessy

CarlManWessy

Hraju zatim jen cod ghosts a nekdy BO2 ale spis jen zombie.

Xlive mam a klido si me muzete nekdo pridat. Ale nejradsi mam CoD ghosts: Extinction[s6]

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    1

nehraju Cod, Forzu, assassíny, nhl, max payne, fifa street, f1, need for speed the run, ssx, halo :P

• Till
    TillPonies

Kanive: řekni spíš co nehraješ :D

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    1

Kanive89 - hraju hlavně b3, fifa12, dirt3, gears 3

nebráním se dát borderlands, fable 2,3, gotham city impostors, left 4 dead 2, nba 2k12, trials evolution

• TimeSplitterKONDAR
    TimeSplitterAMENTISITIC

Ok :) Zítra si tě přidám :)

• Unholyu
    Unholyu;)

Ahoj muj nick na live je hovinko tak si me klidne pridej hraju vesmes vsechny tve jmenovane hry jen jsem si ted poridil i ps3 tak ted sjizdim exkluzivni hry pro ps tim padem jsem si ted nekupoval live ale koupim tak si me pridejte

• TimeSplitterKONDAR
    TimeSplitterAMENTISITIC
    1

Moc lidí tady na Konzolistovi Xbox 360 nevlastní, proto se jen občas sejde dobrá parta na multiplayer a to je podle mě škoda, kdyby nás bylo víc a mohli sme si hezky pohodově zahrát častěji, asi by to nikomu nevadilo. :)

Takže doufám, že sem co nejvíc lidí napíše svůj gamertag na xbox live a hry které rád hraje, aby sme se mohli domluvit a něco "zapařit" :)

Můj gamertag na xbox live je UncoolSpider1

po internetu nejčastěji hraju Call of Duty Modern Warfare (1)/2/3, CoD World at War, Gears of War (kterýkoli díl), BF BC2

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.