Xbox 360

Online hraní na Xboxu (14)

• patrabus
    patrabus

Kdo chce přidejte si mě - nick patrabus

• Indiancze
    Indiancze

Gamertaga: Ind1ancze

scháním spoluhráče do spousty nebo aspon pařany musí mít co nejvíc achievementů! :D mrkněte na profil a přidejte si mě pokud máte zájem.

• SimonBeater
    SimonBeater

X360

GT: SimonBeater

Hry aktuálne: Diablo 3 (RoS), Sacred 3, Watch Dogs,

Čoskoro pribuden GTA V, CoD MW3, CoD Ghost, Destiny

• SpawN
    SpawNSony

Pokud nekdo vlastni Xbox one tak si me pridejte Peteros231 pokud jsem to napsal blbe tak to mam na svem ucte hraju titanfall fifu a ted budu porizovat plants vs zombie [s14]

• CarlManWessy
    CarlManWessy

Hledam na Xku spoluhrace na hrani CoD ghosts. Xlive nick je CarlManWessy. Pridavejte si me

• colapso
    colapsoSwitch je cesta

Zdarec,hledám někoho na dohrání gears of war 1,2 na nejtěžší obtížnost,případně i halo reach. nick colapso13

• JardaBoss
    JardaBoss

1. Clear the system cache.

2. Install the game on the HDD.

3. Connect to the internet via a cable instead of wireless.

4. Go to Xbox home, settings, system, storage, hard drive, games and apps, select black ops 2, delete the black ops 2 title update (32mb) and also deleted the revolution add on pack (1.9Gb).

5. Start black ops from the disk on xbox home (not from my games menu). You'll be prompted to accept the update (Do so.) After the update is downloaded, redownload the Revolution DLC from your purchase history.

• kamilpetras
    kamilpetrasPS5+XsX

Je tu někdo kdo hraje tyto hry online na xboxu ? Coop Halo 3, Reach, Left4dead 1,2...a ted cekam Battlefield 3 premium...ale nemám headset nejlépe nějakej doporučte díky Nick: SydeProX

• Kubackin
    KubackinLightning

GT: eX YaHiKo

hraju prevážně Call of duty všechny díly ale rad hraju halo Reach , BBC2 , Mx vs Atv REFLEX , Naruta , GTA IV , Skate 1,2, ,

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

nick Kanive89, hlavně s headsetem!

na online GoW 2-3, Fifa 11-12, NBA 2k11-12, battlefield bad company 2, pak až vyjde tak battlefield 3, left 4 dead 1-2, dj hero 1-2, fable 2-3, kdybych zapomněl na nějakej mulťáček, tak u mě v konbooku v seznamu hodnocených her, mám vše, co mám doma

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉

jaccobino: a pokud máš konzoli něják zastrčenou doporučuju ho nedávat ten wifi adaptér dozadu na konzoli,nevím jak s tím mají zkušenost ostatní,ale měl jsem tam opravdu mizerný signál:(

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Ok, nevyznam se v tom moc, diky ;)

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Zdarec lidi, nechtěl sem zakládat nové téma tak to napíšu sem, chtěl bych ke staršímu Xboxu Arcade ten wifi router, aby šla rozjet Wifi s Livem, sem se chtěl zeptat jestli nemáte nějaké tipy na levné ceny, našel jsem kolem 1300,- tak jestli enní ještě někde levnější, klidně i bazarový, pokud někdo prodáváte nebo někoho znáte, díky moc ;)

• Gunan
    GunanPS3+XBOX

Vzhledem k menší komunitě Xbox hráčů zde na webu mi připadne zbyečné psát do jednotlvých topiců her, takže s říkám, že se mužem domlouvat tady.

Takže tak nějak obecně pokud hledáte friendy či někoho na coop apod. Vždy přidejte nick.

Sám ted hledám někoho na carcassonne na ajchy a případně bych zahrál i coop v halo reach Gunan CZ

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.