Xbox One

One -prvé zoznámenie (50)

• Kolovrat
    Kolovrat-

Ahoj, dávám jen pro informaci. link

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Tak do leta urcite pribudou nejaky exkluzivity.Neco se na xko vybere co bude poradne stat za to.To Ryse vypadalo hodne fajn nez ho oklestili a tyhle hry ja muzu.Tak uvidim i kdyz recenze vsude nejsou taky moc pozitivni.

• Kira_Sakuya
    Kira_SakuyaKnack

dr.Vo.pruz: ryse... mno je to dobrá hra... ale řekl bych, že čím více tě bude bavit... tím víc tě bude štvát, že je tak odfláknutá... navíc to máš dobrané pod 5h...

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Asi nejvic me zajima Ryse a Dead Rising 3 jinak nevidim v cem by prozatim xone mela mit lepsi hry.Nehlede na tom v jakem rozliseni jedou.Kazdopadne do leta xone poridim a momentalne nevidim duvod v opak.

• Kira_Sakuya
    Kira_SakuyaKnack

Jessy: ja to vidim obracene, menu mi prijde lepsi u one a herne u pska... ale zatim jsem hral jen knacka (jedna z nej her vubec) a resogun ( uzasne zabavna arkada) a xone killer je nic moc... libi se mi ten styl, ale bojovy styl nesnasim... zoo je des a ryse je dobra hra... ale tak nedodelana, ze by meli hraci krtku rozbit hubu... ale demo na dr3 mne zaujalo... do toho jdu... je to sice pitomina... ale zabavna... a kz jsem jeste nehral... presto nextgen celkove je zatim super... ale stale na zacatku...

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Zatiaľ som spokojný jak s One tak s PS4, čo sa týka menu tak One mi svojou komplexnosťou vyhovuje viac (možnosť poskladať si ikonky podľa seba je super vec), tak isto proste launch hry má One podstatne lepšie. Obe konzole sú ale len na začiatku dlhej cesty, tak ako v minulej generácii.

• JeesyCZ
    JeesyCZ
    5

Mam doma PS4 i Xbox One a musim rict, ze zatim hry na xbox lepsi, ale menu pro me opet neprehledne a zbytecne prekombinovane. Cas ukaze. Kazda konzole ma svoje a nejsem zastancem ani jedne. Proc si nezahrat vse :)

• skinner78
    skinner78

XO mám už týden doma a spokojenost[s14]

• Skili1-cz
    Skili1-cz31 let
    33

Xbox-One???

není o co stát[s1]zlatá ps4[s16]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    1

no hru som mal v pláne ešte tento rok kupovať, ale nakoniec to bude až začiatkom budúceho .. určite dám vedieť

• vn25
    vn25
    1

Apsi rád bych si přečetl tvůj názor na Ryse

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

samozrejme že ostanou

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez

Tak peníze jsou svázány s účtem, takže ti zůstanou.

• skinner78
    skinner78

Mám dotaz. mám na X360 UK účet a na něm kredit v librách,když se zaloguju na XO zůstanou tam peníze nebo se nepřevedou??Dík

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

ďakujem :) dnes vyšiel prvý update, ktorý v prvom rade len opravuje .. podpora pre Twitch stále nikde

• bosshunter78
    bosshunter78Sony.Ms.N.
    1

ne třeba psát good work[s6] a ohledně Dead risingu tichá závist [s3][s3][s3],hodně next gen zábavy s novou mašinkou

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

dá sa povedať ze ano :)

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

zdar, kreditku akceptuje bez problémov

• Machy87
    Machy87

Ahoj, jak je to prosím s placením účtu LIVE? Bere to normálně ČR kartu i když je to verze z UK?

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    2

"Xlive s Apsim" 105 - Dead Rising 3 event link

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

no čo sa týka Rakúska, tak je to vypredané jak na Online sieťach Libro a MediaMarkt tak aj priamo na predajniach ... naskladnenie majú až rok 2014

• skinner78
    skinner78

Tak X one z Originálek prozatím padla,prý je vypekl Německý dodavatel.Jediná možnost je si proto zajet do Německa přímo.Do Dráždan to mám ani ne hodinu.Jen aby byl nějaký kus na krámě...

• isildur heir
    isildur heir

nebo masku servebota z megamana to je jeste stylovejsi [s6]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    2

Rozhodne som sa vždy snažil byť, aj keď niekedy to nejde :))

Inak už by to chcelo spustiť upload na twitch, mám fajnové videá z Dead Rising, ktoré pobavia.. Hlavné prestrihové scény totiž akceptujú aj kostím a je dosť haluz sledovať ako hlavný hrdina plače nad peklom života a pri tom má na hlave masku koňa a trenky :D

• Kimi
    KimiZ.M.R.D.I
    1

Apsi byl vydycky objektivni a za to ho beru!! trochu pozde,ale preci gratuluju ke koupi Xone at ti dobre slouzi..

• Pan T
    Pan TDrifter
    2

ApsidalTill: Moc dobré video i článek. Hlavně pro tu střízlivost náhledu na věc.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    3

tu sú prvé dojmy link

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    1

PS4 kupujem samozrejme tiež, ale až budúci rok (aj keď plány boli iné, tento rok by som naň čas nemal)..

edit: tak už tento rok :)

inak tu je môj unboxing One link

• Banan
    Banan
    1

Apsi budeš takto kupovat aj PS4 ?

• El_Scorpio
    El_ScorpioPS3 4ever
    2

Gratulácia Apsi, teším sa na poznatky, uži si to [s1]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    1

všetko spíšem už zajtra ..

• Conan80
    Conan80Conan80
    1

Apsi potom napis jak se ti hraje na tom xbox one

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    1

všetko ide cez wi-fi bez problémov .. inak so konečne spustil zvukové ovládanie, (cez nastavenú Nemčinu mi to nešlapalo)

• skinner78
    skinner78
    1

Já ho mám z originálek a ty ho maj z Německa.Datum dodání 2.12.

• Conan80
    Conan80Conan80
    1

Kluci kde sezenu xbox one ted? Musim jedine objednat pres net ale nevim vubec kde a aby to prislo v pohodě

• skinner78
    skinner78

Mám ještě dotaz.Po prvním zapnutí konzole,aby se stáhnul update je potřeba ethernetový kabel,nebo to jde rovnou přes wifi?Dík

• empiK78
    empiK78hrajto.com
    1

Hodne stesti s konzoli a s jizdou bez bezpecnostnich pasu. Your Life...

• Conan80
    Conan80Conan80
    3

Apsi též gratuluju, jak se ti hraje dead rising3 je to dobrý?

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    1

určite mu to ponúknem, bude to potom na ňom

• Seth123
    Seth123
    2

hodne stesti s konzoli a at slouzi a na unboxing se uz tesim. Mozna by nebylo od veci to dohodnout s kachlem a hodit ten unboxing jako novinku, podobne jako s bigNlife.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    2

Forzu ešte nemám, ale na ten pass sa ti pozriem .. Kinect pokiaľ viem nemusí byť zapojený ..

• skinner78
    skinner78
    2

Jinak pokud máš Forzu5 a UK účet,kolik prosím stojí session pass v librách dík.A ten kineckt musí bejt připojenej,nebo to jde i bez něj?

• skinner78
    skinner78
    2

XO budu mít někdy příští týden z Německa,jsem rád,že UK účet funguje bez problémů.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    1

Von: absolútne bezproblémové, login UK nabehol hneď..

Rovnako si Kinect pamätá tváre, takže login po štarte konzole je možný aj cez Kinect, ak sú pred ním viaceré postavy, označí ich nickom a prihlási..

Unholy: z Rakúska

Thx za gratulácie, xliveweb bude samozrejme pokračovať .. Btw Dead Rising je strašná šialenosť.. Hlavne zábava..

Inak rýchlosť konzole mi až tak ako z tých videí nepríde ale prechody sú svižné

• Unholyu
    Unholyu;)
    3

Apsi odkud ho mas Nemecko? Kazdopadne gratulace jo a bude xliveweb pokracovat

• One
    One☯☯☯
    6

I když nejsem fanda xboxu, tak gratuluju.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

dead rising bude dobra parba :) btw. co je na qr kodu tak sokujiciho dnes ho umi precist kazdy hodinky :D...

• vonKrup73
    vonKrup73ValMez
    1

Live jsi rozchodil bez problémů? Respektive první kontakt konzole s netem. Stačil UK účet?

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    2

ten ovladač je vážně našlapanej, těším se na nějaký videa ;-)

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    12

Je to asi hodinka čo som domov dovalil One (verzia bez FIFA 14). Po rozbalení(fanúšikovia nech čakajú na novú časť Xlive s Apsim kde bude unbox) ma dosť prekvapila váha, aj nato že je to rároha ako VHS prehrávač, je váha konzole zrovnatelená s Wii U. Každopádne pad je opať dokonalosť, váha ideálna, rozloženie tlačidiel perfektné a celkovo posun od 360 ku lepšiemu. Kinect 2 má vlastné chladenie a najviac mna šokoval systém vkladania kódov, proste na kameru ukážete QR kód a všetko sa deje bez otravného vkladania ručne. Snímanie pohybu ako aj kvalita videa je zase inde oproti jednotke, len zatiaľ neviem prísť nato ako sa aktivuje zvukové ovládanie (hučím nato jak Denholm v IT Crowd a prd). Inak menu je prehľadné, aj keď mi okná moc nesedia, čo mna ale zaráža je pomerne nedostupný prehľad toho čo sa aktuálne sťahuje a čo naopak čaká v poradí. Inak inštalácia hier prebehla rýchlo, rovnako login UK účtu z 360-tky bezproblémov.

prvé fotky

link

link

inak friend list mi ukazuje kto hraje Xbox 360 hry a kto One Hry. Prepojenie s TV krabicou rovnako funguje dobre. Konzola je viac či menej tichá, aj pri inštálacii som neevidoval zvuk.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.