Volné forum

Off-topic / Všehochuť (219)

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

nevite nekdo, kolik her uz bylo vytvoreno za celou dobu hrani her?

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

sisal : slo my jen o hudbu, ne ze bych prez to hral nebo koukal na filmy. jen jsem chtel mit neco lehce prenosnyho na chatu - ps3 v chate u tv a reprak pred chatou u lavicky vedle lahvace, hlavne pokud mozno bez dratu. zkusis teda nejaky produkt doporucit? sezona flakani se blizi a ja uz ZAS nechci byt nevybavenej. dik moc

• Sisál
    Sisál

AlbertA-CZ: PS3 tuším nepodporuje A2DP profil, na kterém je to pravděpodobně stavěné, fungovat to tedy bezdrátově nebude. Zrovna v případě tohoto produktu to žádná ztráta rozhodně není.

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

nevim, kam sem to mel zaradit, tak to pisu sem

nevi nekdo, jestli by sla tahle sranda propojit s ps3? link

• Anze11-cze
    Anze11-cze

taky se me mnohem vic libi okoli trate v Dirtech kde to prostredi samo o sobe 'musi' mit vic detailu nez silnicni okruh ale i tak je v tomhle GT dost orezany kdyz to srovnam s NFS shift ..ale hadat se tady s vama nebudu

• J.T.honza
    J.T.honzaGuitarHero

Hej vy se už přes půl roku furt hádáte, jestli je GT5 takové nebo makové??? To nemáte fakt nic lepšího na práci?? Lidi, vy jste blázni.. [s6] [s6] [s6] Běžte radši makat [s1]

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Kdyby... dokud tu budou blbečci jako Maggor a digishit tak to bohužel fungovat nebude. :D

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

sakra.. nějakej přesun zas?... to je na dračku. Můžeme se tam hádat o blbostech, ale porád se hádáme o tý hře... pak přijde zrzka a prohodí se pár komentů a šup... přesunuto! :o) pořád stejná písnička. Kdyby jste nás nechali hádat se o hře a zrzce řekli, že existujou pm, tak by byl klid. Ve WRC byl stejnej základ, ale naštěstí se to nikomu nechtělo komentovat :o)

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Jeste furt cekam na tu nejlepsi online zavodni hru.......

Nebo to mam vzit podle svych skusenosti, i jako admina zavodu na gamebazaru?

Dobre.....

Vezmu to co jsem hral a znam to....

NASCAR 09 - online byl zrusen v unoru, takze ted muzu jezdit jen offline, bohuzel. Vypadalo to celkem slusne, lobby uslo, spousta moznosti nastaveni, moznost si stahnou od kamaradu skiny aut.

NFS Shift - online prisernej, lobby nejhloupejsi co znam. Idiotskej casovej limit, kdy se sotva lidi pri turnaji staci prihlasit.

MS: Pacific Rift - lobby celkem dobry, ale podelanej online preplnenej laggama.

MS: Monument Valley - pitomy lobby, ale skvelej online, temer zadny laggy

GRID - supr lobby, skvele se delali a jeste delaj turnaje, minus jsou problemy s NAT type, nekdo se nemuze obcas dostat do mistnosti, samotny zavody celkem dobry, minimum laggu

Formula One CH.E. - velka nestabilita, vecna skoda protoze jsou to dobry zavody.

Moto GP 08 - strasne to padalo, online nudnej. Nejhorsi koupe, nemuzu se tej hry zbavit.

• roly30
    roly30

no nwm ja moc casto nevidim pri zavode vystupovat jezdce z aut ..... a navic fuj GTA rozliseni hruza, zaostreni hran zadne, ta hnusna mlha nebo doskakovani predmetu......... to si radsi pojedu ve fotorealistickym aute mezi tvym 2D javorem

• filom3n
    filom3nGrip

ooo, jak realne, presne jako v zivote, jak pises, paradni simulace zavodeni...

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Jen takova mala technicka poznamecka, te podle nekterych "pitome hry" se jiz prodalo 17 melounu, pekna prace:)

A neni nad to si behem zavodu z auta vystoupit a soupere pri jeho druhem kole sejmou bazookou:D

• filom3n
    filom3nGrip

hele, uz mam to FarCry2, tak az se seznamim tak muzem nekdy zkusit onlajnu...

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Vsak jo, musime to prebugovany GTA IV nejak pohanit.

• filom3n
    filom3nGrip

on to myslel ze srandy...

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

GTA? Blbost, to neni prava zavodni hra. Navic z onlinu jsou ty zavody nejstupidnejsi.

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

že by Pedrovo slavné GTA4? [s6]

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

Ja bych se taky rad nechal poucit :)

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Neni treba, kazdy je zna, obzvlast ta nejlepsi je kazdemu jasna:D

• duxik
    duxikClint

a vypis tech lepsich online zavodnich her nebude? [s6]

• Mira77
    Mira77...

...ta uz chladnejsi byt nemuze:) Toz peknou diskusi si tu vedete:) Ale kdyz jsem sem koukal naposledy,byly tu neobvykle projevy Pedra,teda jsem necekal,ze se takhle snizis (ty tve poznamky o prdelkach atd.)

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Michelle: olololol...

"mezi mnou a Pedrem a našimi názory je rozdíl především v tom, že pokud obhajuju svůj názor (a nemyslím tím jen tohle téma o GT5), tak mám svoje názory minimálně podložené vlastní zkušeností nebo zkušeností někoho, komu mohu důvěřovat ..."

Tak tohles devce skutecne neukocirovala:D

Jednak tim myslet GT5 musis, protoze v jinem tematu si do me za me nazory neryla(co se pamatuju), druhak mi chces tvrdit, ze muj nazor na neexistujici stopy po gumach, zubate stiny v interieru, placate stromy v nizkem rozliseni, nesmyslne rychle mizejici prach, skarede okoli trate ala psx(viz. krabicoidni auta), ubohy model poskozeni, neviditelne bariery atd. jsou veci vymyslene, nezalozene na PODLOZENYCH faktech???!

Bez se schladit...:D

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

aha, takže to vlastně nemělo vůbec nic společnýho s tou hrou, akorát si psala nějakej vzkaz pedrovi je to tak? Chápu, když na něj reaguješ, ale když píšeš do Topicu, kde on nenapsal ani slovo, tak mi to nějak nejde pobrat.... nebo počkat... vlastně jde, prostě jenom ráda provokuješ stejně tak, jako on ;o)

"To že ty máš jiný názor jenom protože jsem to napsala já mě nepřekvapuje, ale to není způsobeno tím co píšu ale jak to píšu, ostatně tak nějak jsi se kdysi vyjádřil," .... tvoje tradiční vycucZprstu, ale asi to bude pravda že? a pak, že máš všechno podložené a přitom si tu píšeš něco co si myslíš a asi to tím pádem bude pravda.

sorry za ten nick, ale opravdu to nedělám schválně.

sorry za OT.

Tady je něco o online z GT

link

docela zajímavá zpráva je, že se bude podporovat online chat mezi až 32lidmi, přičemž samotný závody půjdou hrát max v 16.. dál je tam věta o možnosti čistě sledovat ty závody a to je věc, co mi v online závodních hrách hodně chybí a vzhledem k těm 32 lidem, kteří můžou být najednou propojeni voice chatem, tak by bylo fajn, kdyby k těm 16 se mohlo připojit ještě několik dalších, kteří by čistě závod sledovali. Ideální pro gamebazar ligu, když se nedostane na všechny.

• Michelle
    Michelle♀︎

Maverick_cz - tak mezi mnou a Pedrem a našimi názory je rozdíl především v tom, že pokud obhajuju svůj názor (a nemyslím tím jen tohle téma o GT5), tak mám svoje názory minimálně podložené vlastní zkušeností nebo zkušeností někoho, komu mohu důvěřovat ...

Co se týče diskuze k WRC, evidentně jsi nepochopil právě tu ironii, kterou jsem chtěla naznačit to, že se Pedro nípá ve videích a obrázkách ze hry která nevyšla, proto jsem chtěla po Pedrovi to samé na WRC, když je odborník na hry, které ještě nevyšly ... a na příkladech jsem uvedla ty samé nedostatky, které on vytahuje na GT5, ačkoliv ani jedna z těch her ještě nevyšla. Paradox že.

Myslím, že "my" používat můžu a vycházím z názorů, které tady píšou ostatní a z názorů, které mají moji přátelé ... To že ty máš jiný názor jenom protože jsem to napsala já mě nepřekvapuje, ale to není způsobeno tím co píšu ale jak to píšu, ostatně tak nějak jsi se kdysi vyjádřil, nebo se pletu ?

A nauč se prosím psát nebo kopírovat můj nick, zas tak težký to není, děkuju ...

• filom3n
    filom3nGrip

na to jak s michelle nesouhlasim v drtivy vetsine, tady s ni souhlasim za posledni stranku minimalne...... a i kdyby jsem byl jenom ja a ona, tak muze "my" pouzvat bez nejakych okolek...

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

Mishelle... tohle platí úplně stejně pro tebe:

"ano, jedině tvá logika je ta nejlepší na světě a všichni ostatní jsou jen hlupáci, kteří tomu nerozumí, tak jsi to chtěl napsat ?"

za druhý by mě zajímalo, proč tady furt mluvíš v množnym čísle, že "my" a "nás" .. skoro to pak vypadá, že všichni s tvým názorem souhlasí, což nevím podle čeho usuzuješ. Předpokládám, že podle plusek určitě ne, protože je dosti evidentní, jaká sorta lidí to má jako zábavu.

Poslední věc je, že se mi líbí, jak nechápeš, jak může pedro hodnotit GT 5, když ještě nevyšlo a jsou k dispozici zatím "jenom" gameplay videa a přesto se neváháš pustit do WRC, který stejně tak neni ještě venku, za něco, co si viděla na videu ze hry.

• kaktusak_cz
    kaktusak_cz^^

narozdil od vas ma paul 9 mozku a tak se nedohaduje za kazdou cenu o sve pravde,ac jeden tak druhej prosazujete svoje,se dete schladit a zase se vratte k tematu a ne dohadovani.docela by me zajmalo jestli i ten normberk bude upo ve tme [s14]

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Tak jestli ses blba tu hodnotit nebudu, co vim ale jiste je to, ze jsi velmi naivni, prinejmensim pokud jde o GT5:)

• Michelle
    Michelle♀︎

Aha, takže došli argumenty, takže já nevidím dál nez na konečky svých prstů ale ty jsi vlastně ten nejchytřejší na celém světě, který všechno viděl, všechno zná a vidí až tam, kam naše oko nedohlédne ... Ooooo bože, klaním se před tvojí velikostí, oooo velký Pedro sestoupil mezi nás ...

Omlouvám se za offtopic, ale už mě dlouho nic tak nerozesmálo jako tahle ukázka chlapské ješitnosti ... Ještě k tomu napiš, že jsem blbá ženská co tomu nerozumí a že mám být raději u škopku a dovršíš svoji božskost na jedničku :-) ... To fakt nemá cenu se bavit s tebou o čemkoliv, konec diskuze s tebou, ztráta času pro všechny.

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Tak ze ty nevidis dal nez na konecky svych prstu neni muj problem.Repete pro tebe:

"GT5 vzhledem k mizerne interaktivite v doposud predvedenem singlu nebude o nic lepsi jak prologue."

• Michelle
    Michelle♀︎

Nechápu, proč provonáváš dva ? roky starý Prologue s půl ? roku starým Dirt 2 a s GT5, který vyjde za skoro půl rok ... Asi jsi něco jako chobotnička / vědma Paul, která umí věštit z misky jídla a takže ty už předem víš, jaký bude GT5, jaký bude online a jak to všechno bude naprosto debilní ... Gratuluji, zahoď maturitu z programování a přihlaš se do soutěže "Vím, že ty nevíš", určitě vyhraješ první cenu za předpovídání budoucnosti ... Ale bavíš mě opravdu skvěle :-) ...

Přestaň donekonečna z těch her vytahávat věci, které se ti hodí a hodnoť hru jako celek. Každá hra má svoje mouchy a je to jen o kompromisu, ale podle tvých příspěvků to ale vypadá tak, že celé GT5 je nejhorší hra jaká kdy vznikla. A napiš mi, které závodní hry hraješ a mají ten úžasný online ...

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Fakt nevidíte to tlačítko "Replay", který se spouští po každým vašem postu?

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Oukej, takze at je po tvem, napisu ti to polopate:)

GT5P online=fail(pruhledna auta, neviditelne bariery, no damage)

GT5P singl=fail(neviditelne bariery, no damage))

Dirt2 online=fail(pruhledna auta)

Dirt2 singl=ok(damage model, do znacne miry interaktivni prostredi)

GT5 vzhledem k mizerne interaktivite v doposud predvedenem singlu nebude o nic lepsi jak prologue.

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Michelle:co to placas?Jak zapominam?Ja tvrdim, ze v DIrt 2 se prede mnou nikdy zadne auto pruhledne neobjevilo.To je proste holy fakt.

Vzapeti dodavam, ze kdyz se vysmivas Dirt2 online, tak se zaroven vysmivej GT5P online, nebot to ma stejne kokotsky, neli horsi, viz. muj prispevek vyse.V singlu je pak Dirt 2 naprosto nepochybne lepsi.

• Michelle
    Michelle♀︎

Jenomže Pedro my se bavíme o celé hře jako o celku, ty si z toho vyjmeš jenom část a na tý ukazuješ že se tak chová celá hra ... Něco jako ty tvoje zvětšiny z obrázků, kterých jsem si na celém obrázku nevšimla a až se to bude hýbat, tak si toho nevšimnu tuplem ... Jsi stejný demagog jako jeden nejmenovaný politik s bradavicí, který používá jen to co se mu hodí do krámu ...

Ano, nebojevilo, protože jsi nehrál online, já se bavím o celé hře ... A bavit se o online GT5, tak to je fakt k smíchu, ty jsi hrál GT5 online ? Já ne a pochybuju že někdo z nás ho hrál ... Porovnáváš neporovnatelné, plácáš tady jenom hovadiny které nemůžeš ničím podložit a když ti dojdou argumenty, začneš otáčet to co jsi napsal nebo se odvolávat na něčí logiku - jak jsem psala výše, sbal si baťůžek, zajeď si do Japonska do PD a řekni jim, že jsi chytrá žvýkačka Pedro, co maturoval z programování a že jim předěláš celý GT5, protože tomu nerozumí a neví jak to mají udělat ...

Celé to je k smíchu a jak jsem psala předtím, na každé hře najdeš úplně stejné blbosti, ale neee, GT5 je podle tebe největší odpad ... Vsadím se o co chceš, že si GT5 stejně koupíš, protože tě to bude BAVIT hrát a na nějaký drobnosti se vykašleš ...

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Znova opakuju, v Dirt 2 se prede mnou NIKDY neobjevilo pruheldne auto.Online me nezajima, ale kdyz uz si z toho delate takovou prdel, tak v GT5 prologue je to uplne to samy + teda ten prisernej pingpong bez modelu poskozeni.A pojdte se vsadit, ze to v GT5 nebude jine.Hahaha.

• Michelle
    Michelle♀︎

Pedro_CZ - no Pedro, já ti ani už nevím, kdo nás tady vehementně přesvědčuje o tom, že to ma Dirt 2 vyřešený nejlíp a teď zase tvrdíš, že to má GT5 stejný jako Dirt... nějak zapomínáš co jsi napsal a hledáš za každou cenu argumenty, které ti už prostě chybí ... Hlavně nezapomeň zase přejít k ženské logice, která oproti té tvojí je absolutně o ničem že :-)

A jeké že to závodní hry hraješ online, které to mají vyřešené přímo nadpozemsky až božsky, ať se poučíme, jaké hry si máme koupit místo naprosto odfláknutého GT5 ?

• filom3n
    filom3nGrip

no lepsi je podle mne videt ze leti do "betonovyho mlika" a pocitat s tim ze se odrazi jako pinpongac, nez kdyz se ti najednou pred autem zjevi zjeveni, to je fakt hodne realny, presne jako kdyz ja ridim, ale ty jak pises jsi nejlepsi ridic a takovyhle prekvapeni se ti stavaji furt, valis si po dalnici 130, a najednou ti pred autem zablika jiny prusvitny, a jak pise michelle tak se mu podivcas do kufru, hochu ty si tak seres do huby ze to mozny neni, nedavno jsi se mi posmival ze se nedivam jestli jsou na stromu 2d a ne 3d a ted se takhle poseres... chudacku...

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

No ci ve, hlavne ze v Prologu je tohle vyresene jinak a lepe, ze(pozn.-ironie)?:D

A ne, online jsem nehral.Na online mam jine, lepsi, hry.

• Michelle
    Michelle♀︎

Pedro_CZ - "Nic takoveho se mi v Dirt2 nestalo, ze by se prede mnou znicehoz nic objevilo auto."

Tak to jsi asi nehrál hodně závodů online že ? Tam se ti tohle stane každou chvilku, ano to auto je chvilku průjezdný, takže je jakoby průsvitné (taky hodně reálně že jo ...) ale pak se najednou zhmotní (a ty nevíš kdy to bude) a pak najednou bum, podíváš se mu do kufru ... Fakt skvěle si to člověk užije, jeden z důvodů, proč jsem Dirt přestala hrát, když v podstatě havaruješ ne svoji vinou ale tím, že je takhle skvěle vyřešené to, že ten předemnou vyletěl ze silnice ...

• filom3n
    filom3nGrip

asi proto ze ti pc ovladani auta nevyjizdi z trate...

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

"ale pořád mi přijde lepší, když vidím auto před sebou jak se odrazí od plůtku než když se mi z ničeho nic před autem objeví jiné auto aniž bych to čekala "

Nic takoveho se mi v Dirt2 nestalo, ze by se prede mnou znicehoz nic objevilo auto.

Mimochodem logika typu: "neumim udelat hru, tak nemam pravo ji kritizovat" je postavena totalne stejne na hlavu jako tvrzeni, ze nemam pravo hodnotit film, kdyz jsem nikdy zadny nenatocil.Trosku se proberte laskave.

• mr.honza
    mr.honza

pedro: nechceš jet semnou na gamescom? PD tam budou mít uričtě svůj stánek, tak bys jim tam jako maturovaný programátor mohl něco poradit...máš tu spoustu zajímavých postřehů ohledně technické stránky věci, a jako programátor bys měl určitě nějaký dobrý tipy pro kluky z japonska jak hru doladit...ale počítej, že s tou momentální "freewarovkou" byses skutečně nadřel

• Michelle
    Michelle♀︎

Pedro_CZ - tak si to přečti ještě jednou co jsem napsala ... mě se nelíbí ani jeden způsob, ani jeden není reálný, ale pořád mi přijde lepší, když vidím auto před sebou jak se odrazí od plůtku než když se mi z ničeho nic před autem objeví jiné auto aniž bych to čekala ... Nevím, jak se to dá udělat, nerozumím tomu a ani tomu rozumět nechci, tu hru prostě takhle udělali, mají k tomu svůj důvod, nechapu proč to nechceš akceptovat jako holý fakt ... Jak jsem psala výše, v každé hře najdeš desítky takových věcí včetně těch závodních, tak mi pořád uniká smysl proč to řešíš jenom u GT5 ... Že by mindrák z toho, že tě v PD nepřijali jako programátora mezi sebe ? ... nic ve zlém :-)

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

To vubec neni o nejake ME logice, to je o tom, co je blize realite.Da rozum, ze zavodni hra neni gtacko ci RDR, kde vyjedes ze silnice a budes si to trajdat pres les na druhou stranu zeme.Je tedy LOGICKE, ze zavodni hra bude mit nejake hranice.A pokud je pro tebe pripustnejsi varianta hranic v neviditelnych barierach, nez respawn po nejake dobe mimo trat(jak to ma resene vetsina zavodnich her), tak ses fakt marna, nic ve zlem:)

• Michelle
    Michelle♀︎

Pedro_CZ - ano, jedině tvá logika je ta nejlepší na světě a všichni ostatní jsou jen hlupáci, kteří tomu nerozumí, tak jsi to chtěl napsat ?

Nevím, proč nerespektuješ názory ostatních, každému se líbí něco jiného, mě se třeba to co je v Dirtu nelíbí a nelíbí se mi ani to co je v GT5, nic s tím neudělám a je mi to srdečně jedno, nevím jak ty, já hry hraju pro zábavu a netrávím hodiny nad obrázky hledáním nedokonalostí nad GT5 ... Kdybychom všichni ostatní chtěli a měli na to čas, tak ti podobné nedokonalosti jako ty vidíš v GT5 najdeme v každé hře ... Jenomže nás to narozdíl od tebe nebaví a ani nezajímá.

Ti, co ty hry dělají, vědí proč to tak je ... A jestli si myslíš že to nevědí a ty to víš, nic ti nebrání k nim nastoupit a změnit to. Jinak je to jen mlácení prázdné slámy o ničem, protože pak jsme oba dva najedné lodi - oba o vývoji takové hry jako je GT5 víme prd ...

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Michelle: ty kdybys mi tvrdila, ze nejsi zenska, neveril bych ti:D

Respawn zpet na trat je stokrat lepsi varianta, nez pingpong od faborek nebo dokonce od neviditelnych barier.Pokud to tva logika vidi jinak, pak viz. vyse:D

• Michelle
    Michelle♀︎

Pedro_CZ - 09/07/2010 15:28 - "v Dirtu 2 je silnice virtualne neomezene siroka, protoze narozdil od GT5 se daji logicky prorazitelne veci(vetsina) proste prorazit" ...

Ano, v Dirtu je to opravdu moc krásně udělané, sice můžeš prorazit skoro cokoliv, ale dva metry za plůtkem se ti najednou rozmaže obraz, ty z ničeho nic zmiziš a objevíš se zpátky uprostřed silnice, kde do tebe zezadu někdo najede ... to je opravdu moc krásně reálné, asi stejně reálné jako betonový plůtek v GT5 :-) ... Když jsi studovaný programátor, sbal si baťůžek a odjeď do PD jim poradit, jak to mají udělat, protože jsou evidentně všichni v PD neschopný a čekají na tvoje cenné rady, jak se programuje závodní hra :-)

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Tech 30fps pri replayi je mimoradne trapnych.Kdyby to nechali na 60fps, mohlo to byt misty zamenitelne s TV prenosem.Takhle z toho delaj nesmyslne "film".

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

filom3n: co mas porad s tim 3D?Ty mas nejakej komplex z 2D ci co?To musis bejt tedy pri pohledu na GT5 ovsem na praskach, jinak by te to polozilo:D

"Nevis toho vic".To je velmi smysluplna veta:D Ceho ze prosim tebe "nevim vic", muzes mi to vysvetlit?To me tu jako zkousis z her na psx nebo co?Olol!:D

Bych se vsadil, zes ani gran turismo 1 nehral na 60fps, ty psxkovy experte [s9]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.