Playstation 4

Obraz šumí (12)

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Ostrost by si mal pri HD signale mat vzdy na 0. Uz aj hodnota 1 ti strasne pokazi kvalitu obrazu, nie este 20. :D

• Loggan28
    Loggan28

Právě že ja preferuju raději ostré hrany[s14] ale co jsem se díval na zahraniční fora většina borců má nastavenu ostrost v rozmezí 0-20 takže na tom asi něco bude záleží i na typu Tv.

• Ezee
    EzeeAlcaross

Mám taky full HD od Samsungu ale menší... je to spíš co se člověku víc líbí já pravě nemám rád když mě do očí bijou ostrý hraný na každým rohu (ještě k tomu když není dostatečnej AA) :)

• Loggan28
    Loggan28

a jakou máš televizi, zkoušel jsem dát ostrost na 0, ale to potom nepotřebuju full hd když hra vypada zase rozmazaně

• Ezee
    EzeeAlcaross

Ne :) zatím jsem snad neviděl hru kde by tam nějaký ty "zuby" nebyly ale jak jsem psal mě se to povedlo alespoň trochu potlačit tou ostrostí (a taky je to imho celkově hezčí když to není doostřovaný tou TV :) )

• Loggan28
    Loggan28

Kybych hrál na Ps3 která vyhlazovaní nemá tak to pochopím, ale na ps4 která má 8gb paměť všechno musí být vyhlazené...ne snad?

• Ezee
    EzeeAlcaross

"např. v Last of Us detail obou postav jsou ok i textury poblíž, ale v pozadí v dálce už jsou mírně zubaté to samé v Killzone" říká ti něco pojem Antialiasing? :)

Edit: a jak píše VulcanR ten "šum" bude nějaké nastavení v tom herním modu určitě...osobně mám třeba na TV stáhnutou ostrost na 0 jelikož to doostřování je hnus a akorát ti vyniknou ty "zubatý" hrany...

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    1

Tak v tom pripade to bude nejake nastavenie - pravdepodobne nieco s dopocitavanim snimkov. Herny mod si nechaj zapnuty a skus sa trochu pohrat s nastaveniami - postupne ich vypinaj.

• Loggan28
    Loggan28

Hrou? tomu nevěřím, když vypnu herní mod na televizi šum přestane

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Nie je to ani jednym - je to hrou. :D

• Loggan28
    Loggan28

Zdravím, pořídíl jsem si nedávno Ps4 a zkoušel pár her a všiml jsem si že jemného zrnění obrazu a rozostřených detailů v pozadí např. v Last of Us detail obou postav jsou ok i textury poblíž, ale v pozadí v dálce už jsou mírně zubaté to samé v Killzone mám doma tuhle televizi link a zaplí game mode, používám hdmi kabel přibalený ke konzoli, nevím zda je to kabelem nebo televizí

• Loggan28
    Loggan28

Zdravím, pořídíl jsem si nedávno Ps4 a zkoušel pár her a všiml jsem si že jemného zrnění obrazu a rozostřených detailů v pozadí např. v Last of Us detail obou postav jsou ok i textury poblíž, ale v pozadí v dálce už jsou mírně zubaté to samé v Killzone mám doma tuhle televizi link zaplí game mode, používám hdmi kabel přibalený ke konzoli, nevím zda je to kabelem nebo televizí

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.