Problémy, připomínky a rady

Objednavka ze zahranici (14)

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

objednaval nekdo v nedavne dobe z theHUT? nevim proc, ale mam platbu strzenou na dvakrat... castka + nejaky drobny cca 30kc. vcera sem objednal znovu a zase mam castka + cca 20kc. tohle se mi predtim nikdy nestalo. ne ze by mne to vadilo, jen bych rad vedel - irenko proc?

edit - takze je to solo postovny. stacilo se podivat na detail platby - 0,99GBP ehm... obcas zapominam, ze ta funkce tam je:-)

• kuki164
    kuki164Play3Day

Ja som z Komárna a colný úrad mám v Nových Zámkoch. Podla mňa akonáhle tam uvidia známku Royal Mail tak to automaticky berú ako UK, a nevedia že ten malý ostrovček nieje tak celkom súčasťou UK.[s6] MGS HD mi došlo z Guernsey a nič naviac som neplatil, chvala bohu[s16]

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Ono zalezi aj odkial to poslu, cital som ze tieto UK v Guernsey sidliace shopy posielaju vacsinou z Guernsey len veci pod 18 libier, lebo inak by platili clo aj UK zakaznici. Mne casto chodia veci zo zavvi/hutu z roznych miest v EU, naposledy tusim z Rakuska.

• kuki164
    kuki164Play3Day

Čo viem tak žiadnemu slovákovi colnica nič nezadržala (Hut, Zavvi). A tuto stále čítam že platíte DPH a Clo. Asi na to u nás serú.

• jack210
    jack210PS5

me teda hra prisla vzdy,obcas i 2x (ztracena nakonec dorazila dil nez ta poslana podruhe),no nekdy to fakt nechapu co s tim balikem kde delaj

• jack210
    jack210PS5

Me z Anglie vetsinou hra prijde do tydne, ale obcas hra prisla az za 2 mesice,ale vzdy zatim dosla!,...no nekdy to dost nas_re kdyz objednate novinku na kterou se moc tesite a ona pride za mesic a starsi hra co objednate ve stejnou dobu dorazi za 5 dnu...

• Speirs44
    Speirs44

Mě limitka MGS ze Zavvi.com přišla už 13.2.

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Ak si bral limitku, tak pri takto velkom baliku je nepravdepodobne, ze by sa stratil. Pockaj este 5 dni a napis im, pravdepodobne ti ho ale len drzi colnica, ako uz bolo povedane.

• bitskull
    bitskullbitskull

Capelli: U me to trvalo dva tydny, takze uz by si ho teoreticky mel mit. Je mozne, ze to zavisi take na jejich vytizeni.

• Capelli
    Capelli

Maggot: Jeste tedy par dni pockam. Ale ne moc dlouho, jinak se to promlci a nebudu mit na nahradu narok. Proto se mi prave uz moc cekat nechce :)

bitskull: Je drazsi nez 18 liber. Za jak dlouho myslis, ze ten dopis odeslou, pokud vubec? :)

• bitskull
    bitskullbitskull

Dve moznosti:

1) Zasilka se opravdu ztratila - pak jim staci po uplynuti lhuty napsat pomoci formulare na webu u konkretni objednavky.

2) Zavvi rozesila z ruznych skladu vcetne ostrovu Guernsey. Pokud ti to odeslali prave z tohoto ostrovu a pokud je to drazsi nez 18 liber, tak je mozne, ze ti zasilku zadrzela ceska posta k procleni/vymereni DPH. Guernsey totiz neni clenem EU. V tomto pripade by si mel obdrzet od ceske posty doporuceny dopis s dalsimi informacemi. Jak o tom vim? Uz se mi to stalo [s6]

• I1H_SK
    I1H_SK

V UK šiel jeden dopis tuším 20 rokov , Takže si urob čaj a daj sušienky.

Prečítaj si návod na nakupovanie. Neviem ako Zavvi ,ale iné shopy majú link na statené zásielky. Takže ak ti v termíne uvedenom v návode tovar nepríde ,tak to vypíš a potom si uvar čaj a daj sušienky.

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Mám absolutně stejnej problém s limitkou kolekce, nicméně před třema dněma jsem jim psal, že ještě nedorazilo, a tak mi poslali formulář, kterej vyplníš, pošleš zpět mailem a oni zašlou novou kopii.

Nicméně si myslim, že hra ještě přijde, balík mi ze Zavvi šel minule skoro dva měsíce, takže zkus vyčkat.

• Capelli
    Capelli

Ahoj, potreboval bych poradit. 31.1. jsem objednaval ze Zavvi.com Metal Gear kolekci a jeste mi neprisla. Odeslali ji ve stejny den. Takze je to uz nejaky 25 den. Myslite, ze jim uz mam napsat? Mam sice cekat 20 pracovnich dnu nez je mam kontaktovat, ale trva to nejak dlouho. Hra vetsinou prijde do 10-12 dnu od objednani, ale tentokrat ne. Mate s tim nekdo zkusenosti? Jak postupovat? Dekuji za rady.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.