Problémy, připomínky a rady

objednávka na GAME.CO.UK (7)

• OldaB
    OldaBPÁN PÁNU

Osobně hodně používám zavvi. V akcích hry opravdu levně a přichází to i do týdne od objednávky. Game většinou dva týdny.

• RobotCZ
    RobotCZ

Jináč když jsi nakousnul ty slevy tak dneska běží .....a teď pro vás všechny.......právě na GAME.CO.UK slevová akce PREOWNED 3 FOR 2 cheapest item free....kdy si objednáte 3 bazarový hry a cenu tý nejnižší vám z celkový sumy odečtou....

• RobotCZ
    RobotCZ

Andy....tak já na Game.co.uk kupuju úplně běžně a ještě se mi nestalo, že by něco nedošlo....doba doručení bývala z tohodle shopu většinou 3 - 4 pracovní dny. Česká pošta měla za úplynulé dva roky obrovský nárůst balíčků ze zahraničí a proto byla nucená udělat nějakou "restruktualizaci" uvnitř. Balíky se víc kontrolujou a navíc proběhlo si myslim nějaký i obří loby,takže nejdřív se řeší balíčky firem v Čechách a pak se řeší nakonec ty ze zahraničí....ďodací doba se o hodně prodloužila a mluvil o ní i zástupce pošty(mlel i něco okolo 20ti dnů). Tušim tenkrát to bylo v TV novinách na ČT.

Prostě a jednoduše je to tak, že z UK to dorazí do Čech letecky za dva dny a pak než to projde tou novou "restruktualizací" tak to trvá 1-2 TÝDNY v Čechách!!!!!......je to sviňárna na nás a nic víc.....naposledy mi dorazilo MW3 až třetí týden od zaplacení

Mitsu CZ....Co používáš teď za jiný shopy? Jeden z těchle, nebo ještě jinej?....dvd.co.uk, shopto.net, zavvi.com, thehut.com, amazon, gamestop.co.uk, play.com, ?

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Alebo sa stala klasicka vec - niekto ti to stipol. Velkarat sa mne alebo znamym stalo, ze takuto zasielku postarka nechala len tak trcat 3/4 von zo schranky.

• IggyKure
    IggyKureIggyKure

v každém případě bys měl mít ve schránce oznámení o uložení zásilky, na kterým bude otvírací doba pošty, telefonní číslo a druh zásilky...

To platí u veškerých zásilek, jak zapsaných (doporučeně, doporučený balík, balík ze zahraničí, balík do ruky/na poštu, ...), tak u nezapsaných (obyčejné psaní, obyčejné psaní ze zahraničí.

Pokud ti tam nedá žádný oznámení/výzvu k vyzvednutí zásilky, tak je to líná pí..

Největší jistotou je schránka co největšího rozměru a velmi dobrý vztah s pošťákama :)

• Kira_Sakuya
    Kira_SakuyaKnack
    2

andy: musíš donutit pošťačku aby zvedla zadek a šla se podívat... protože tyto zásilky se do jejich systému nepíšou... takže pokud přijdeš na poštu... bude se dívat do pc a tvrdit ti, že to tam nemáš... musís ji přesvědčit, že balík je ze zahraničí jako běžný balík či dopis a to se nikdy nepíše do systému... musí se to najít ručně... a je fakt problém narazit na pošťačku, co není líná zvednout zadek...

• OldaB
    OldaBPÁN PÁNU

Chodí to přes českou jako běžná zásilka. Zkontroluj na poště, jestli tam už zásilka neleží. To se někdy stává.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.