Volné forum

Obchody (21)

• Piro
    PiroXSX/PS5/LeGo/PC

@karloslav: Originalky.cz jsou fajn, bral jsem tam teď Forbiden West. Měl by dorazit v den vydání. A už jsem u nich nakopoval.

• XboxSharing
    XboxSharing‪+15105140249‬

Komentář byl uzamčen

Příspěvek porušuje pravidla komunity.

• yanek71
    yanek71A2 =IQ -20
    1

@karloslav: 4z5 her jsem měl v den vydání doma.

• karloslav
    karloslavdeckuju se 🚢

Zdravim. Mate nekdo zkusenosti, vice nez jednu, s nakupem u shopu Kuma ? Posilaji hry tak aby byla v den vydani doma ? Diky

• joshua
    joshuaBBQ*

e-bay, "buy it now", us verze, z HongKongu nebo USA, vyjdou tak o třetinu levněji, dlc taky mnohem lacinější. zatím stoprocentní spokojenost. pošta týden až tři od objednání. novinka na krámě rychlejší pošty... :)

• ice-p
    ice-p

díky všem za Váš čas a zájem

• misa1989
    misa1989deepInside

Já občas nakupuji hry na aukru. Je to jediný "bazar", kde jsou alespoň nějaké záruky...

• TumaPetr
    TumaPetr

Dle mě ideální obchod neexistuje a většinou hledám nejvýhodnější nabídku na hru o kterou se zajímám na gameexpressu, playcentru, xzone, gamestation, a když chci něco v den vydání nebo něco na sto procent, tak skočim do gamehouse, protože s nima mám zatim jen ty nejlepší zkušenosti. Občas mají sice dražší hry, ale když mají něco na skladě, tak je to pravda, když si dám rezervaci, tak to tam mam a nebo když je maj datum nějaký novinky, kdy to bude na skladě, tak je to pravda. S ostatníma obchodama to takhle spolehlivě nefunguje. Ale samozřejmě to může bejt jen moje dobrá náhoda a vřele zkrátka doporučuju všech pět. Ostatní obchody v Čr mají buď šílený ceny nebo je jejich nábídka pofidérní.

• Hatake
    HatakeSUIT UP!

xzone.cz - kvuli kreditum=pozdeji treba hra za korunu :)

jrc.cz - obcas nejaka vyhodna akce, ale jinak dost draho

playcentrum.cz - dobrej vyber a solidni ceny

Radsi kupuju v kamennym, mam to kousek a hlavne nemusim priplacet za postovny

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

1) originalky.cz

2) playcentrum.cz

3) gameexpress.cz

4) gamestation.cz

Tyhle a žádný jiný [s14]

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

link [s14]

• geobbu
    geobbuWHO CARES

www.xzone.cz

www.gamestation.cz

www.gamehouse.cz

www.hypershop.cz

www.xparby.cz

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Já nejvíc beru z www.xzone.cz. Taky občas www.gamestation.cz nebo link Tady www.surtep.cz maj každej den pět spešl nabídek.

• ice-p
    ice-p

Carl - diky. Ještě někdo se podělí ?

• Lamps
    LampsLamps

www.originalky.cz

• Carl
    Carl

ice-p, tak např: www.hry-presto.cz , www.playcentrum.cz, www.esubagames.cz

• ice-p
    ice-p

čekal jsem spíše český stránky,ale taky dobrý.Odešel mi hard na pc(už mam novej) a teď si doplňuju všechny obchody na ps3.Bohužel všechny adresy si nepamatuju.diky

• EcoManiac
    EcoManiacDemente!

Velice dobré kupoval jsem tam Mirror Edge i s poštou za 11 liber a přišlo mi za 2.dny Pošta je 5 liber. Ale novinky se tam kupovat nevyplácí ale třeba fuel za 7 liber atd... jo [s14]

• Carl
    Carl

EcoManiac: jaký máš s tim zkušenosti? a na kolik by vyšel třeba AC 2 za ?36.96 + poštovný do ČR? ( v Kč ) díky....

• EcoManiac
    EcoManiacDemente!

www.amazon.co.uk

• ice-p
    ice-p

Můžete sem prosím napsat Vaše oblíbené obchody pro nákup her po internetu?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.