e-bay, "buy it now", us verze, z HongKongu nebo USA, vyjdou tak o třetinu levněji, dlc taky mnohem lacinější. zatím stoprocentní spokojenost. pošta týden až tři od objednání. novinka na krámě rychlejší pošty... :)
Dle mě ideální obchod neexistuje a většinou hledám nejvýhodnější nabídku na hru o kterou se zajímám na gameexpressu, playcentru, xzone, gamestation, a když chci něco v den vydání nebo něco na sto procent, tak skočim do gamehouse, protože s nima mám zatim jen ty nejlepší zkušenosti. Občas mají sice dražší hry, ale když mají něco na skladě, tak je to pravda, když si dám rezervaci, tak to tam mam a nebo když je maj datum nějaký novinky, kdy to bude na skladě, tak je to pravda. S ostatníma obchodama to takhle spolehlivě nefunguje. Ale samozřejmě to může bejt jen moje dobrá náhoda a vřele zkrátka doporučuju všech pět. Ostatní obchody v Čr mají buď šílený ceny nebo je jejich nábídka pofidérní.
čekal jsem spíše český stránky,ale taky dobrý.Odešel mi hard na pc(už mam novej) a teď si doplňuju všechny obchody na ps3.Bohužel všechny adresy si nepamatuju.diky
Velice dobré kupoval jsem tam Mirror Edge i s poštou za 11 liber a přišlo mi za 2.dny Pošta je 5 liber. Ale novinky se tam kupovat nevyplácí ale třeba fuel za 7 liber atd... jo [s14]
Obchody (21)
@karloslav: Originalky.cz jsou fajn, bral jsem tam teď Forbiden West. Měl by dorazit v den vydání. A už jsem u nich nakopoval.
Komentář byl uzamčen
Příspěvek porušuje pravidla komunity.
@karloslav: 4z5 her jsem měl v den vydání doma.
Zdravim. Mate nekdo zkusenosti, vice nez jednu, s nakupem u shopu Kuma ? Posilaji hry tak aby byla v den vydani doma ? Diky
e-bay, "buy it now", us verze, z HongKongu nebo USA, vyjdou tak o třetinu levněji, dlc taky mnohem lacinější. zatím stoprocentní spokojenost. pošta týden až tři od objednání. novinka na krámě rychlejší pošty... :)
díky všem za Váš čas a zájem
Já občas nakupuji hry na aukru. Je to jediný "bazar", kde jsou alespoň nějaké záruky...
Dle mě ideální obchod neexistuje a většinou hledám nejvýhodnější nabídku na hru o kterou se zajímám na gameexpressu, playcentru, xzone, gamestation, a když chci něco v den vydání nebo něco na sto procent, tak skočim do gamehouse, protože s nima mám zatim jen ty nejlepší zkušenosti. Občas mají sice dražší hry, ale když mají něco na skladě, tak je to pravda, když si dám rezervaci, tak to tam mam a nebo když je maj datum nějaký novinky, kdy to bude na skladě, tak je to pravda. S ostatníma obchodama to takhle spolehlivě nefunguje. Ale samozřejmě to může bejt jen moje dobrá náhoda a vřele zkrátka doporučuju všech pět. Ostatní obchody v Čr mají buď šílený ceny nebo je jejich nábídka pofidérní.
xzone.cz - kvuli kreditum=pozdeji treba hra za korunu :)
jrc.cz - obcas nejaka vyhodna akce, ale jinak dost draho
playcentrum.cz - dobrej vyber a solidni ceny
Radsi kupuju v kamennym, mam to kousek a hlavne nemusim priplacet za postovny
1) originalky.cz
2) playcentrum.cz
3) gameexpress.cz
4) gamestation.cz
Tyhle a žádný jiný [s14]
link [s14]
www.xzone.cz
www.gamestation.cz
www.gamehouse.cz
www.hypershop.cz
www.xparby.cz
Já nejvíc beru z www.xzone.cz. Taky občas www.gamestation.cz nebo link Tady www.surtep.cz maj každej den pět spešl nabídek.
Carl - diky. Ještě někdo se podělí ?
www.originalky.cz
ice-p, tak např: www.hry-presto.cz , www.playcentrum.cz, www.esubagames.cz
čekal jsem spíše český stránky,ale taky dobrý.Odešel mi hard na pc(už mam novej) a teď si doplňuju všechny obchody na ps3.Bohužel všechny adresy si nepamatuju.diky
Velice dobré kupoval jsem tam Mirror Edge i s poštou za 11 liber a přišlo mi za 2.dny Pošta je 5 liber. Ale novinky se tam kupovat nevyplácí ale třeba fuel za 7 liber atd... jo [s14]
EcoManiac: jaký máš s tim zkušenosti? a na kolik by vyšel třeba AC 2 za ?36.96 + poštovný do ČR? ( v Kč ) díky....
www.amazon.co.uk
Můžete sem prosím napsat Vaše oblíbené obchody pro nákup her po internetu?
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.