Ostatní konzole

Nintendo Switch - platba na US store (9)

• kutululu
    kutululu

Zdravím, pokud by někoho zajímalo, jak lze úspěšně nakoupit digitální verze her pro Switch na Amazonu či v US Nintendo e-shopu, tak obojí jsem úspěšně absolvoval. Na Amazonu jsem v rámci recentních BF/CM slev koupil Breath of the Wild za 35 USD (resp. 37 USD s daní), na Nintendo e-shopu Bombermana za 10 USD.

• 11chorche
    11chorche

To netusim jestli to jde, ale pokud ano, tak by to mohlo byt podle kurzu ČNB. Ale jestli to jde podle ni, nebo se ridi jinym kurzem...

• Sheva
    ShevaPS5

Panove a kdyz koupim 25ecek na EU region v jake mene a kolik se pripocte kdyz mam CZ, tedy pokud to vubec jde...

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    2

Nemas za co, mam to aj odskusane - na swiči mam UK ucet, kupoval som Xeno 2 Season Pass - verziu s EU vlajeckou a redeemol sa bez problemov.

• 11chorche
    11chorche

Chlape diky ti moc! Ja se s tim trapil, hledal info na netu a nic. Takze odted pokud budu brat digi verzi, tak podle podle tve rady. Diky moc 👍🏼

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    2

Ano ked je tam Europska vlajecka mozes to pokojne redeemnut na CZ ucte. Dokonca to vyzera, ze vacsina DLC je region free a fungovalo by aj americke, ale to som zatial nemal odvahu vyskusat. :D

• 11chorche
    11chorche

Diky za info, moc. Kazdopadne jeste jedna otazka.Muzu ty predplatne kody z te stranky, kterou jsi postoval redeemnout na jakem koliv uctu, treba i na ceskem?

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    2

Na swič eshope funguju len karty, ktore boli vydane v tej danej krajine, rovnako ako na PSN - ak chces zaplatit na US eshope, musis mat US kreditku.

Ja mam tiez UK ucet, ktory bol v minulosti vyhodny, ale teraz sa uz moc neoplati a zmenit si ho nechcem, lebo sa mi posere sparovanie s WiiU a 3DS a pridem o vsetky mince.

Vyriesil som to tak, ze kupujem predplatene kody, ktore si potom len redeemnem na UK eshope. Vychadza to este lacnejsie ako kupit to na US eshope: link

p.s.: na prve 2 nakupy mas zlavu ak im das like na facebooku

• 11chorche
    11chorche

Jak zaplatit hru na US store... trapim se stim uz dost dlouho, kupuji na “ceskem” zatim, ale je cas trosku setrit 🙂 Konzoli jsem mel nastavenou pro evropsky ucet. Region jsem prehodil na US ucet, ale bohuzel to nepomohlo. V bankovni karte problem neni, na XKU bez problemu koupim hru z US strou, problem nebyl ani na PSku s platbou. Chci v patek stahnout Mario Aces Tennis z US store, tak me zajima jestli to vubec jde?

Diky za pripadne info.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.