Nintendo 3DS

Nintendo shop (6)

• Hráč123
    Hráč123GameCave
    2

Ceny jak pomalu za novy...

• Šági Jan
    Šági Jan

700 bazarovích her na Nintendo 3ds hrybazar.cz link

• gumos22
    gumos22Učitelskej

TO netuším jak s kreditkou, ale když jsem měl předtím nastaven UK účet, tak CZ kreditku mi to v pohodě bralo, myslím že v tomhle směru se bát nemusíš, že by ti na českém účtu nebralo slovenskou kreditku. Měly by tam být všechny hry, ale nějak podrobně jsem to nesledoval.

• Drkovcim
    Drkovcim

Kupil som si new 3DS a pred tym som nic od nintenda nemal takze neviem. Nie je tem ten problem, ze ked si nastavim CZ region nepusti mi platbu kartou? (Na PS4 to tak pred SK regionom "fungovalo". Platit sa dalo len cez predplatene karty). A su na CZ regione vsetky hry alebo to je tak ako na ps4 ze tam nejake hry chybaju.

• gumos22
    gumos22Učitelskej

Na EU konzoli snad ani nejde nastavit US region ne? Vždyt všechny konzole od nintenda jsou regionálně uzamčené, takže by tě těžko pustili na US eshop. Já mám třeba nastavenou zemi klasicky ČR, protože oproti UK jsou tam hry o dost levnější.

• Drkovcim
    Drkovcim

Ahojte, mozete mi prosim poradit. Mozem si na nintendu New 3DS XL nastavit US region kvoli shopu a pritom pouzivat hry kupene u nas na Slovensku (EU)? Alebo je nutne zvolit si UK region (myslim ze ten bude mat drahsie hry).

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.