Volné forum

nintendo-gen-info (305)

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Thx

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    1

Gratulacia apsi, nech ti to vsetko vyjde a nech sa dari, tesim sa na dalsie BigN live. [s14][s12]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

viem aký je dátum ale to s tým nemá nič .. ďakujem za 7 rokov link

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Recenzia na Fire Emblem Awakening link

• muftu
    muftu

ja som tiez uz dlho nekupil nieco, z coho by som vyslovene lapal po dychu - naposledy asi Zombies na SNES link

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

:)) ale ne, zbierka my už dlhšie stagnuje.. Ale naposledy som doplnil touto vecičkou: link

• muftu
    muftu

mam ta za vzor ;)

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

pekná zbierka

• muftu
    muftu
    2

podporim brata od Nintenda :) edit, pridal som aj ja uz davno neaktualnu fotku - okrem ineho uz ani nebyvam v tom byte a medzicasom pribudlo vela noveho konzoloveho bordelu

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    1

ja viem, až ma to šokuje [s14] ale tak aspoň som skúsil vniesť trocha svetla do ich PC strojov

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    1

Mas to tam ale na tej stranke to nema moc velky vyznam, tam je zakorenena velmi hlboko. :D

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    1

nerád prosím, málokedy prosím (pred záchodom maximálne) ale dajte Like fotke 31, pretože bojovať proti PC demencii je logické link

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Absolútne nie...

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

A co frame rate, padá někdy ?

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Keď si pekne porovnám obe verzie: 3DS a Wii U, tak sa razom ten efekt HD posúva na novú úroveň .. Na Wii U to proste vyzerá nádherne !!

• Deshien
    Deshien
    1

Jezis musim cekat az do pondeli na PPL,nejdelsi vikend meho nerdskeho zivota [s6][s6]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

SMM – Unboxing Nintendo 3DS XL Black – Monster Hunter 3 Ultimate Limited Edition link

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Recenzia na Scribblenauts Unlimited (Wii U) link (video blog v sobotu)

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

tak to mna teší [s14]

• Lloyd.Irving
    Lloyd.Irving1-2 Sniff
    1

Tleskám za Retro - GoldenEye, už z videa jde vidět že si u toho prožil mnoho, já měl radost i za tebe :D

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    1

Recenzia na Call of Duty: Black Ops II link

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    1

SMM – Retro, GoldenEye 007 link

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Recenzia na ZombiU link

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Recenzia na New Super Mario Bros. U link

• smindek
    smindekcollector
    2

Čistý carmageddon :D

link

link

Heymi9615 Lindsey Stirling- Crystallize

link

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    1

Apsi: Pěkné videjko,co je to prosím za boží hudbu u videa? Jinak konzole vypadá slušně. [s14]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    1

SMM – Rozbaľ si svoje Úúúú (unboxing) link

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Recenzia na Nintendo 3DS XL z našej produkcie link

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Nová časť video retro blogu SMM, daj si link

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Tak díky, něco si přes léto seženu [s14]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Secret of Evermore bol práve inšpirovaný od Secret of Mana

• Deshien
    Deshien

Ilusion of gaia se v EU jmenuje Ilusion of Time

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Díky, díky. Většinu Final Fantasy už mám nakoupených jinde, Chrono Trigger mám na DS, Terranigmu už vyhlížím dlouho, zbytek prozkoumám [s14]

Apsi: Co je to ten Time? Nikde o tom nic nemůžu najít a to už jsi mi o tom psal jednou.

• Deshien
    Deshien

Na snesu je asi 20 opravdu velkejch klenotu .. Krom FF a DQ a toho co sem dal apsi je pak mezi nejlepsi razeno jeste Seiken Densetsu 1-3 alias secret of mana (nevim presne ktere vyslo mimo Jap pak treba Super mario rpg,Lufia 2,Bahamut Lagoon,Teranigma,Earthbound,Chrono trigger a mnoho mnoho dalsich krom ps1 je to snad nejnadupanejsi konzole na JRPG....

Osobne me hodne bavila hra Uncharted Waters 1-2 a Tales of Phantasia(ta pak vysla ve stokrat lepsi verzi na ps1)

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

je to PAL samozrejme :)

ku ďalším RPG na SNES, tak klenot všetkých klenotov: Illusion of Gaia alebo Time.. to bude aj ďalšia hra do blogu

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Deshien: No proto se ptám, protože do mně známý docela dlouhou dobu tlačil že SoE si na PAL Snesu nezahraju [s1]

Jinak když jsi tu taky, můžeš mi poradit co ještě z jRPG stojí u Snesu za koupi?

• Deshien
    Deshien

Kdyz je to v nemcine tak to asi NTSC nebude [s6][s6]

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Secret of Evermore, díky. Už dlouho dobu zvažuju či přikoupit i SNES protože jsem si ho v dětství moc užil a jRPG bych tam chtěl pěknou řádku, SoE a SoM jsou pro mně jedny z nejzajímavějších a pořád jsem se nemohl rozhodnout zda koupit, docela jsi mně ale přesvědčil, tak půjdu checknout nějakej aukční server [s1] Jen otázečka SoE a SoM jsou jen NTSC? Nějak si teď nejsem jistej... Jinak moc díky, budu se těšit na další část blogu [s14]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

SMM – Retro, Secret of Evermore (40 minút retro blogu!) link

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Naša recenzia na Kid Icarus: Uprising link

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

thx :)

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Apsi Pěkně to máte napsané :)

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Naša recenzia na CirclePad Pro link

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

o to tu nejde, Nintendo má na SK a CZ území podporu cez firmu Conquest ktorá si sama do určitej miery určuje ceny a keďže majú voľnú ruku vo svojej politike, robia si čo chcú a vozia sem len to čo chcú... samozrejme ide aj o fakt, že Nintendo EU nemá vôbec snahu o naše plošné územia, keďže sú pre nich nerentabilné s ohľadom na zisk mimo EU. Na rovinu: žijeme s touto značkou od detstva a keby nebolo faktu, že som polovicu života strávil v zahraničí, asi by som bol dnes všetko len nie Big N zástanca a fanúšik

• Smileface
    Smileface

Podle mě je to tu tak drahý protože lidi 3DS skoro nemají, poslední masivně úspěšný handheld od nintenda v ČR byl GBA.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

keby tu bola skutočná Nintendo podpora, tak by tie ceny boli ešte lepšie

• Smileface
    Smileface

sega: Tak to máme stejný, Resident bude první hra na 3DS kterou bez výčitek koupím za "plnou palbu".

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

tak ja som samozrejme myslel skorej na novinku než na cenu ako takú :)

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

to dôjde po E3 samo :) ale za 3D Land snaď áno nie?

• Smileface
    Smileface

Já bych teda za to James Noir’s Hollywood Crimes dal maximálně tak pár stovek, připadá mi to jako ideální hra pro digitální distribuci. Plnou palbu bych za to nedal ani náhodou...

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.