podporim brata od Nintenda :) edit, pridal som aj ja uz davno neaktualnu fotku - okrem ineho uz ani nebyvam v tom byte a medzicasom pribudlo vela noveho konzoloveho bordelu
Na snesu je asi 20 opravdu velkejch klenotu .. Krom FF a DQ a toho co sem dal apsi je pak mezi nejlepsi razeno jeste Seiken Densetsu 1-3 alias secret of mana (nevim presne ktere vyslo mimo Jap pak treba Super mario rpg,Lufia 2,Bahamut Lagoon,Teranigma,Earthbound,Chrono trigger a mnoho mnoho dalsich krom ps1 je to snad nejnadupanejsi konzole na JRPG....
Osobne me hodne bavila hra Uncharted Waters 1-2 a Tales of Phantasia(ta pak vysla ve stokrat lepsi verzi na ps1)
Secret of Evermore, díky. Už dlouho dobu zvažuju či přikoupit i SNES protože jsem si ho v dětství moc užil a jRPG bych tam chtěl pěknou řádku, SoE a SoM jsou pro mně jedny z nejzajímavějších a pořád jsem se nemohl rozhodnout zda koupit, docela jsi mně ale přesvědčil, tak půjdu checknout nějakej aukční server [s1] Jen otázečka SoE a SoM jsou jen NTSC? Nějak si teď nejsem jistej... Jinak moc díky, budu se těšit na další část blogu [s14]
o to tu nejde, Nintendo má na SK a CZ území podporu cez firmu Conquest ktorá si sama do určitej miery určuje ceny a keďže majú voľnú ruku vo svojej politike, robia si čo chcú a vozia sem len to čo chcú... samozrejme ide aj o fakt, že Nintendo EU nemá vôbec snahu o naše plošné územia, keďže sú pre nich nerentabilné s ohľadom na zisk mimo EU. Na rovinu: žijeme s touto značkou od detstva a keby nebolo faktu, že som polovicu života strávil v zahraničí, asi by som bol dnes všetko len nie Big N zástanca a fanúšik
Já bych teda za to James Noir’s Hollywood Crimes dal maximálně tak pár stovek, připadá mi to jako ideální hra pro digitální distribuci. Plnou palbu bych za to nedal ani náhodou...
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
nintendo-gen-info (305)
Thx
Gratulacia apsi, nech ti to vsetko vyjde a nech sa dari, tesim sa na dalsie BigN live. [s14][s12]
viem aký je dátum ale to s tým nemá nič .. ďakujem za 7 rokov link
Recenzia na Fire Emblem Awakening link
ja som tiez uz dlho nekupil nieco, z coho by som vyslovene lapal po dychu - naposledy asi Zombies na SNES link
:)) ale ne, zbierka my už dlhšie stagnuje.. Ale naposledy som doplnil touto vecičkou: link
mam ta za vzor ;)
pekná zbierka
podporim brata od Nintenda :) edit, pridal som aj ja uz davno neaktualnu fotku - okrem ineho uz ani nebyvam v tom byte a medzicasom pribudlo vela noveho konzoloveho bordelu
ja viem, až ma to šokuje [s14] ale tak aspoň som skúsil vniesť trocha svetla do ich PC strojov
Mas to tam ale na tej stranke to nema moc velky vyznam, tam je zakorenena velmi hlboko. :D
nerád prosím, málokedy prosím (pred záchodom maximálne) ale dajte Like fotke 31, pretože bojovať proti PC demencii je logické link
Absolútne nie...
A co frame rate, padá někdy ?
Keď si pekne porovnám obe verzie: 3DS a Wii U, tak sa razom ten efekt HD posúva na novú úroveň .. Na Wii U to proste vyzerá nádherne !!
Jezis musim cekat az do pondeli na PPL,nejdelsi vikend meho nerdskeho zivota [s6][s6]
SMM – Unboxing Nintendo 3DS XL Black – Monster Hunter 3 Ultimate Limited Edition link
Recenzia na Scribblenauts Unlimited (Wii U) link (video blog v sobotu)
tak to mna teší [s14]
Tleskám za Retro - GoldenEye, už z videa jde vidět že si u toho prožil mnoho, já měl radost i za tebe :D
Recenzia na Call of Duty: Black Ops II link
SMM – Retro, GoldenEye 007 link
Recenzia na ZombiU link
Recenzia na New Super Mario Bros. U link
Čistý carmageddon :D
link
link
Heymi9615 Lindsey Stirling- Crystallize
link
Apsi: Pěkné videjko,co je to prosím za boží hudbu u videa? Jinak konzole vypadá slušně. [s14]
SMM – Rozbaľ si svoje Úúúú (unboxing) link
Recenzia na Nintendo 3DS XL z našej produkcie link
Nová časť video retro blogu SMM, daj si link
Tak díky, něco si přes léto seženu [s14]
Secret of Evermore bol práve inšpirovaný od Secret of Mana
Ilusion of gaia se v EU jmenuje Ilusion of Time
Díky, díky. Většinu Final Fantasy už mám nakoupených jinde, Chrono Trigger mám na DS, Terranigmu už vyhlížím dlouho, zbytek prozkoumám [s14]
Apsi: Co je to ten Time? Nikde o tom nic nemůžu najít a to už jsi mi o tom psal jednou.
Na snesu je asi 20 opravdu velkejch klenotu .. Krom FF a DQ a toho co sem dal apsi je pak mezi nejlepsi razeno jeste Seiken Densetsu 1-3 alias secret of mana (nevim presne ktere vyslo mimo Jap pak treba Super mario rpg,Lufia 2,Bahamut Lagoon,Teranigma,Earthbound,Chrono trigger a mnoho mnoho dalsich krom ps1 je to snad nejnadupanejsi konzole na JRPG....
Osobne me hodne bavila hra Uncharted Waters 1-2 a Tales of Phantasia(ta pak vysla ve stokrat lepsi verzi na ps1)
je to PAL samozrejme :)
ku ďalším RPG na SNES, tak klenot všetkých klenotov: Illusion of Gaia alebo Time.. to bude aj ďalšia hra do blogu
Deshien: No proto se ptám, protože do mně známý docela dlouhou dobu tlačil že SoE si na PAL Snesu nezahraju [s1]
Jinak když jsi tu taky, můžeš mi poradit co ještě z jRPG stojí u Snesu za koupi?
Kdyz je to v nemcine tak to asi NTSC nebude [s6][s6]
Secret of Evermore, díky. Už dlouho dobu zvažuju či přikoupit i SNES protože jsem si ho v dětství moc užil a jRPG bych tam chtěl pěknou řádku, SoE a SoM jsou pro mně jedny z nejzajímavějších a pořád jsem se nemohl rozhodnout zda koupit, docela jsi mně ale přesvědčil, tak půjdu checknout nějakej aukční server [s1] Jen otázečka SoE a SoM jsou jen NTSC? Nějak si teď nejsem jistej... Jinak moc díky, budu se těšit na další část blogu [s14]
SMM – Retro, Secret of Evermore (40 minút retro blogu!) link
Naša recenzia na Kid Icarus: Uprising link
thx :)
Apsi Pěkně to máte napsané :)
Naša recenzia na CirclePad Pro link
o to tu nejde, Nintendo má na SK a CZ území podporu cez firmu Conquest ktorá si sama do určitej miery určuje ceny a keďže majú voľnú ruku vo svojej politike, robia si čo chcú a vozia sem len to čo chcú... samozrejme ide aj o fakt, že Nintendo EU nemá vôbec snahu o naše plošné územia, keďže sú pre nich nerentabilné s ohľadom na zisk mimo EU. Na rovinu: žijeme s touto značkou od detstva a keby nebolo faktu, že som polovicu života strávil v zahraničí, asi by som bol dnes všetko len nie Big N zástanca a fanúšik
Podle mě je to tu tak drahý protože lidi 3DS skoro nemají, poslední masivně úspěšný handheld od nintenda v ČR byl GBA.
keby tu bola skutočná Nintendo podpora, tak by tie ceny boli ešte lepšie
sega: Tak to máme stejný, Resident bude první hra na 3DS kterou bez výčitek koupím za "plnou palbu".
tak ja som samozrejme myslel skorej na novinku než na cenu ako takú :)
to dôjde po E3 samo :) ale za 3D Land snaď áno nie?
Já bych teda za to James Noir’s Hollywood Crimes dal maximálně tak pár stovek, připadá mi to jako ideální hra pro digitální distribuci. Plnou palbu bych za to nedal ani náhodou...
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.