Volné forum

NHL10 v NHL2k10 (24)

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Ooooo sem pocten,toto se neda odmitnout.

• jok7777777775
    jok7777777775

Oběma hrám letos věřím i nevěřím naprosto stejně. EA neumí udělat simulaci hokeje ,ale umí přidat spoustu věcí ,které kupodivu fungují jako v reálném hokeji . A 2k umí udělat simulaci ,ale bohužel naseká do hry tolik hrubých technických chyb ,že se divíš jak to vůbec mohlo projít betatestem. Od EA tedy čekám jejich nejlepší hokej všech dob a hlavně trochu víc zábavy s novými módy ,protože simulace bez kontaktu dvou hráčů tělo na tělo nikdy simulací být nemůže... A EA tohle ani letos nesplní . Od 2k očekávám konečně technicky lépe zpracovanou hru ,protože simulace hokeje je jejich přirozeností a kontaktů hráčů tam bude letos tuna. Obě hry budou lets tak rozdílné ,že víc už to možná ani nepůjde ,ale v obou hrách si budeme moci nastavit všechna možná nastavení a pokusit se z toho udělat lepší hokej. Na co se ,ale nejvíc těším je SVĚTOVĚ PRVNÍ CO-OP FRANCHISE 2k10 ,který bych nejraději dal s Doktorem ! . Tohle bude EA jen velmi těžko dohánět i příští rok [s3] Hra ve dvou proti CPU v sezóně je to nejlepší co znám .

• roly30
    roly30

anze ano je jina ja sp93 myslel 6e ten online m8 stejn7 chyby jak 08 [s1]

• Anze11-cze
    Anze11-cze

08 hlavne vubec neni stejna jako 09 . Mozna vas nebavy ale ta hra je zalozena na uplne jinych vecech a to hlavne v obrane. O 10 vi kazdej asi tolik nicmene je mi jedno jaka bude,ja se chci bavit online ligou.2K10 jde mimo me..Teda prvnich par mesicu urcite

• roly30
    roly30

jako znám ale když jsem viděl ten trailer na NHL 2K10 tak to bylo taky skoro stejný ..... ale uvidim nonejlepší by bylo mít oboje ale na to nezbydou peníze

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Samo,dyztak vymenis ci prodas.Ja jdu rovnou do obou.Je to aspon bez problemu.Kazdopadne nhl10 je to same jako 09,akorat hra u mantinelu a par pridanejch modu,nic vic nic min. nejaky ty vylepseny chybky,ale u EA to znas ne?Sam vis jak to je.

• roly30
    roly30

Tak kdyztak prodam kdyz se mi to nebude libit no ale jak rikam na NHL 2K9 se mi akorat prasi a NHL 09 me po 2 mesicich prestala bavit protoze je stejna jak NHL 08 takze tu sem prodal letos tedy du nejdrive do NHL 10

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Letos rysknes spatne.

• roly30
    roly30

ja kupoval 2K9 ne ze by byla spatna ale nejak extra me nechytla sice dobry hokej to je ale letos to rysknu u EA

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Nevopruzuj a radsi nahod demo,na keci uz nikdo nenaleti [s6]

• jok7777777775
    jok7777777775

Vše o NHL2k10 souhrn ČESKY !!! link

• jok7777777775
    jok7777777775

Demo 2k10 bude taky a myslím ,že letos dostane EA ukrutně na prdel . Jasně má hodně módů a taky hru si můžeme l=epe nastavit ,ale když vidím jak se na EA fóru předhánějí kdo najde v EA DEMU první lacinej gól a někteří nad tím chtějí trávit několik hodin... Je mi z toho špatně . Velká komunita idiotů ... Možná je lepší zůstat stranou a hrát si v klidu offline... Obě hry letos samozřejmě pořídím ,ale EA Online hodně zvážím ... [s15]

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

letos asi 2K10,zatím vypadá hodně slibně a překvapila mě i cena.900,- [s14] zatím jasná volba

• bolek
    bolek

má volba je jasná NHL10 i s chybkami ta druhá po zkoušce dema 2K9 mě nebere možná proto, že nhlko hraju od 94 a zvyk je zvyk

• jok7777777775
    jok7777777775

Hezky česky !

link

• jok7777777775
    jok7777777775

2k10 Překlad a doplnění infa z teamxbox - coop by mohl být masakr

[url]link[/url]

Spousta nových videí z gamepleje a moje dojmy (pozitivní kupodivu ) :D

[url]link[/url] [s9]

• Anze11-cze
    Anze11-cze

jj letos to snad vyjde [s6] [s6]

• jok7777777775
    jok7777777775

Svatá pravda. Doba zábavy 2 měsíce. Doba frustrace 10 měsíců ... [s6] ALe každý rok si říkám : Letos to přece musí vyjít ! [s7]

• Anze11-cze
    Anze11-cze

po stovkach zapasu ve vsech tech ligach a ranku me to trochu omrzelo.Letos zlehka .. nic to nemeni na tom ze se tesim ale davam prednost spis Maddenu.Trailer 2K10 je sice dobre,ale TRAILER je vzdy lepsi nez samotna hra takze uz to bude jenom horsi :)

• jok7777777775
    jok7777777775

Bavit ne ,ale mužeme hypovat [s6] Tak obě hry jsou letos naprostá nutnost. Asi se zblázníme z těch puků !

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Ma cenu se o tom bavit?Ja budu mit treba obe hry [s6] [s7]

• jok7777777775
    jok7777777775

jasně díky už jsem to taky opravil.... nevim kde jsem predtim udelal chybu ,ale asi jsem to po sobe necetl mas ode mne +bod [s6] A jak se vám líbí trailer 2k10 a možnosti v ovladani brankare nhl10 ? To chytaní mě teda hodně zajíma . Vypadá to luxusně !

• play3man
    play3manYes, it is

chybny odkaz .. opravil som ho takze tento je spravny... link

• jok7777777775
    jok7777777775

Zdar hokejisti ! Vytvořil jsem nový stránky jen o hokejích na x360 ( PS3) takže přijďte se podívat ! (v diskuzi si samozřejmě pokračujte i tady já to občas taky čtu )

nhl-xbox.webnode.cz

link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.