Volné forum

NHL turnájek (43)

• michalCZ
    michalCZLP is BEST

jj a tenhle ukoncit... At si aspon uziju posledni vyhru:)

• bolek
    bolek

ahoj Machare, nechceš udělat nový turnájek dneska už každý vidí, který hráč je spolehlivej a který na to dlabe. Když nás bude málo můžeme hrát dvoukolově a jen 5 minut třetina.

• michalCZ
    michalCZLP is BEST

ja sem to mel zaply jen prvni tretinu o prstavce sem si toho vsiml fakt sorry

• bolek
    bolek

v klidu nepotřebuji to odehrát znova jen se tomu příště vyvaruj a neděláš to jenom ty začátek v pohodě pak to začne cukat.

Taková hra je na hovno jenom promáchnou hokejkou , být zaseklej koho by to bavilo a mimochodem jsem ti během hry psal

MUPY MUP

• michalCZ
    michalCZLP is BEST

hele proste sem zapomnel to se snad stane kazdymu a jestli to chces odehrat znova tak klido [s6]

• bolek
    bolek

srandista komeťák, 2.října ani nejezdi dám tvoji fotku tomu největšímu sekuri´tákovi co potkám, pokud jde o kometu tam jde fairplay stranou [s3] [s3] [s3]

• Anze11-cze
    Anze11-cze

''Takže sportu zdar a hokeji zvláště a nezapomeňte fairplay je něco za co se nemusíte stydět ''

Ehm Ehm fanousci ehm pred stadionem ehm ehm .... .. . .. [s6]

• bolek
    bolek

Čau Míšo, příště bych tě chtěl požádat až zase budeme spolu hrát nic nestahuj to mě tak pomůže říct sorry já stahoval torent po zápase. Hlavně že jsem se tě během zápasu ptal zda máš připojení v pohodě.

Všeobecně - takto kurvit hru je pro mě neomluvitelné stačí to co občas dělají EA servry netřeba tomu ještě pomáhat.

Po včerejším zápase začínám nabývat dojmu, že toto dělají i jiný hráči, kteří dají první branku naschvál. Aby soupeř měl hru znechucenou.

Takže sportu zdar a hokeji zvláště a nezapomeňte fairplay je něco za co se nemusíte stydět

• michalCZ
    michalCZLP is BEST

kdy bude aktualizace?

• michalCZ
    michalCZLP is BEST

No to taky doufam mej se [s6]

• michalCZ
    michalCZLP is BEST

No to taky doufam mej se [s6]

• bolek
    bolek

chlapci na týden mizím příští neděli jsem k dispozici, Michale snad už budeš mít plejáka opravenýho a ty bejku alias tatrmane pokud chceš tak dneska pak letím mohli jsme dohrát v klidu bylo na to 14 dní

• Anze11-cze
    Anze11-cze

áááno pocitam s tim . Jeste me ceka posledni urputny zapas s dusankem a pak NHL zkutecne uz jen for fun , zadnej rank.Jsem pripraven prohravat ale derby Bolka - Kometa ti jen tak nepustim :)

• bolek
    bolek

počkej anziku nhl10 je za dveřmi, budeš sezazen z trůnu bolkem [s3] [s3] [s3]

• Anze11-cze
    Anze11-cze

dobrej nick pitcha [s6] [s6] cti ho jak se patri

• MALEJMORIS
    MALEJMORISMGS4 10/10

Ja uz s nim mam odehrano davno...taky mi psal ze mu to blbne,tak nevim.Doktore kdyztak napis kdy mas cas...

• bolek
    bolek

Dneska mi sám PITCHA napsal a odehráli jsem zápas, tehdá předtím jsem měl od něj zprávu že mu něco nejde tak nevím

• roubajs
    roubajsT - 600

VYRAZIT HO DEBILA JEDNOHO.

Me se ani jednou neozval...

• empiK78
    empiK78hrajto.com

pitcha to dela vsem, asi se tim bavi. machar by mel zkontumovat vsechny jeho zapasy. u me prestal najednou ve treti tretine hrat, ze si nechce nicit skore...

co s takovym inteligentem?

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

jo jo ja sem mu vcera psal dvakrat a hovno,aspon vim ze tyhle do ligy nepatri na cely rok,to by byli zas nervy

• bolek
    bolek

tyhle hráči mě štvou raději bych hrál než kontumoval, taková výhra mě vůbec netěší [s10]

• empiK78
    empiK78hrajto.com

tak bejk uz ma vsechno zkontumovany, tak nema cenu ho resit.

komu pitcha neodpovedel ani do druhyho dne, tak kdyz si napise kontumaci, tak se nikdo nemuze divit. cist umi snad kazdej...

• roubajs
    roubajsT - 600

pitcha me taky neodepsal,

vyrazit ho blba...

a jak rikal empik, sup s nim na black list

• bolek
    bolek

tomaszona včera jsem měl kvůli tobě dva infarkty jeden z radosti a druhej vzteky [s3]

• bolek
    bolek

to je škoda michale rád bych ti body věnoval jako tady každýmu kdo se mnou hrál.

Bejku, pítcho hrajete nebo ne ?

• michalCZ
    michalCZLP is BEST

Ahoj vsichni, moc se omlouvam ale moje zapasy asi nedohraju, protoze mi vcera odesla mechanika tak posilam na reklamaci, to bude trvat cca. 14 dní. Moc me to mrzi, protoze mi to zrovna celkem slo...:)Kazdopadne kdyby nahodou ten turnaj do 14 dni neskoncil tak bych to dohral...

• Jenomkuba
    Jenomkuba

Kdyz jsem Tatrmana porazil 3:0 kontumačně můžu si poslat o badge za odehrání zápasu bez inkasované branky???? [s14] [s14] [s14]

• bolek
    bolek

to musel být velmi strhující film :-)

• MALEJMORIS
    MALEJMORISMGS4 10/10

Sorry bolku,sem vceru usnul u bedny

• bolek
    bolek

malejmoris zahraješ třeba dneska ?

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.