Sportovní

NHL 15 next-gen (151)

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Malkin,Crosby zlate karty a Lemiux cerna karta.Ratingove ted nevim kolik maji.Kolik?

• pehe2805
    pehe2805

Ahoj, tak NHL ze store má Českou ligu i titulky na PS4 Super[s12][s16]

• pehe2805
    pehe2805

Večer dám vědět pro ostaní kdo by měl zájem mít NHL 15 za 539Kč jestli je česky,když sem dal za Minecraft cca400kč když vyšel na PS4 a dodnes sem to nezapl :-( :-( tak zkusím další hru :-) [s6][s6]

• pehe2805
    pehe2805

Super moc ti děkuju [s3][s3][s3]

• FatyCZ
    FatyCZ

Mám nhl 15 ze store a je v ČJ i s extraligou. I kdyby si to koupil v UK tak tam bude čeština a extraliga (mám odzkoušené na PS3 s NHL 13).

• pehe2805
    pehe2805

Ahoj na store je teď NHL 15 za 539kč,nevíte jak zjistit jestli je to verze s českými titulky a extraligou ? pro PS4 díky

• Saee4
    Saee4

Mám nhl 15 na PS4 hra jede v pohodě ale sekají si mi filmečky neví někdo co stím ? :)

• fokus
    fokus

[s8]gumos 22 takze muze mi nekdo, kdo to tak udelal, primo potvrdit, ze to skutecne funguje, a ze si ze storu kupuje hry napul s kamaradem na ps4 a kazdej to pak hraje na svy ps4? pac primo v ps4 pisou, ze jeden ucet muze byt aktivni pouze na jedny ps4. to by teda znamenalo, ze by to uz neslo jako na ps3. nebo se to na ps4 dela jinak? vim, ze to uplne nepatri do zdejsiho tematu, ale treba si nekdo kupoval napul nhl 15 :)

• CaJTeeKaNee
    CaJTeeKaNee

Jo mas pravdu :D, pořád motám jména tady těch dvou týmů :D. Jo právě, že jsem si stáhnul nejnovější a je to tak jak jsem říkal. Taky je dost debilní, že Česko má hodnocení obrany jen 81 díky tomu, že tam má v základu Barinku s 64 což je podle mě moc málo a když si tam člověk dosadí, třeba Gudase má ČR 87 v obraně. A příde mi, že když hráč nehraje v NHL má automaticky mnohem míň. Salák třeba jen 64, Radulov 78, Červenka 79. A je tam vůbec KHL? Jelikož já jí tam nikde nevidím :). Promiňte za spamování dotazů, ale NHL jsem hrál naposled 06 na ps2 :).

• CaJTeeKaNee
    CaJTeeKaNee

Ahoj, jak se dá stáhnout aktuální soupiska? Myslím s nejnovějšími přestupy, Židlický v Dallasu, Jágr na Floridě, Gudas ve Philadelphii atd. A druhá otázka: Jak se dá udělat, abych si mohl dát do reprezentace hráče co tam scházejí např: Hudlera? Šlo mi ho přehodit v přestupech z Calgary do český repre, ale už nebyl v Calgary :). Díky za rady předem.

• gumos22
    gumos22Učitelskej

Share sice je omezený na hodinu, ale pak to můžete zapnout znova. Za hodku stihneš i 4 zápasy a pak zapneš share opět. Jinak i to sdílení stále funfuje, ale už jen na dvou zařízeních, to znamená, že se s jedním kamarádem stále můžeš takhle podělit. Spousty lidí to tady takhle dělá a funguje to.

• fokus
    fokus

gumos22 tak to sorry, o sharu nic nevim, ale co se tyce toho kupovani her napul, tak tam by to melo byt tak, jak jsem to napsal. jinak neni share omezenej na hodku?

• gumos22
    gumos22Učitelskej

fokus, nepleť tady lidi, jasně že to stačí, jelikož tam funguje share play a stačí když má jeden disk a druhý mu to nasharuje

• fokus
    fokus

Mauvek to fakt nestaci. na ps4 uz to nefunguje jako na ps3, ted uz na ctyrce musi mit kazdej svoji hru. na ps3 stacilo, ze jsem mel na svy ps aktivni kamaradum ucet a mohl jsem si z jeho uctu do svy ps stahovat a hrat hry, ale ted to udelali, ze muzes mit jeden ucet aktivni na jedny ps4, takze uz zadny kupovani digitalnich her ve dvou napul. maj to vosetreny no. spis jsem se divil, ze to na ps3 vubec slo.

• Mauvek
    Mauvek

Jak to je, kdybych chtěl s někým hrát online? Stačí že má hru jen jeden z nás, když mám PS plus? Dík

• CaJTeeKaNee
    CaJTeeKaNee

Dík, a vypadá jako v reálu nebo ne? Jelikož hràl ještě nedávno v ahl, tak jestli si s ním dali stejnou práci jako s ostatníma.

• black mamba
    black mamba

Pasta v Bostonu je, musíš si stáhnout aktuální soupisky.

• CaJTeeKaNee
    CaJTeeKaNee

Ahoj, potřebuju poradit, pořizuju nhl 15 na ps4 a chci vědět, jestli v nhl existuje něco jako ve Fife, že když se hráči zrovna daří, že má místo hodnocení 85 třeba 87 atd. A taky chci vědět, jestli už je v Bostonu třeba Pastrňák nebo není. Děkuju předem.

• TÓM74cz
    TÓM74cz

Ahoj kdo by si rád zahrál turnaj v NHL 15 PS4 mrkněte sem link se zaregistrovat na OA a potom přihlásit do turnaje pojdte na to hokejisti v unoru začne druhej turnaj, není to na den hraje se to celej měsíc

• lucas
    lucasPS5

caute hladam hracov na 5v5 online, uz sme traja tak ak mate zaujem dajte vediet[s14]

• Mahony10
    Mahony10

Ahoj .. může mi plz někdo poradit jak mám přidat hosta při online hře ( rychlá hodnocená online hra ) - prostě chci hrát s kamošem na jednom PS4 online proti někomu jinýmu. Nemůžu na to přijít tak nějak se mi pořád nechce věřit, že to nejde, i když si to pomalu začínám myslet. Díkes

• kana92
    kana92

Zdar,nekdo na NHL 15 ps4? nick kana92,pridejte a zahrajem :)

• TÓM74cz
    TÓM74cz

Ahoj kdo by si rád zahrál turnaj v NHL 15 PS4 mrkněte sem link stačí se zaregistrovat na OA a potom přihlásit do turnaje pojdte na to hokejisti

• Natrial
    NatrialPS4

a jinak děkuju

• Natrial
    NatrialPS4

Bohy97 : Tuhle variantu znám,,, jen jsem čekal, že ty kartička mají i význam ten , že když ho necháš sedět 3 zápasy ,, tak on se ti doléčí ,,, tu variantu s těma kartama na zranění bych viděl vhod v takové situaci, když nechceš aby ti ten hráč tři zápasy seděl.

• Bohy97
    Bohy97

Natrial : Musíš koupit kartičku na vyléčení v aukci nebo jí najdeš v balíčku.

• Natrial
    NatrialPS4

Jde mi o radu, ohledně NHL 15 Online ultimate Hockey .. Jde mi o to , že když se mi zraní hráč příkl. Nohy - 3 zápasy ,,, Hráče teda vyměním ,,, a problém je v tom , že po sedmi odehraných zápasech se mi hráč stále nevyléčil... tak se ptám kde dělám chybu :/ Díky

• Gemaniak
    Gemaniak

lidi kdo chce hrat nhl na ps4 pridejte si me MatyasCZ94

• mafiaPC
    mafiaPC

Lidi poradíte mi někdo jak u hybridního ovládání ovládat strategii počas hry? Nějak jsem na to pořád nepřišel :-(

• Slim Jim
    Slim Jim

Nějaké úpravy v hratelnosti, Al a drobné grafické úpravy

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.