Sportovní

NHL 14 PS3 (9)

• darud
    darud

skoda nhl by mela neco udelat s tema reprezentacemije to des a hruza

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Pokud vim tak loga vkladat nejdou vlastne zadne jine obrazky

• darud
    darud

panove je to trochu blba otazka ale jak vlozit loga iihf do hry stahl jsem si je ale jak je tam vlozim

• black mamba
    black mamba

Mě docela baví, ale to hlavně asi tím, že mám rád hokej a NHL jako takovou . Dobrá věc je na nhl ta, že mají dobrý systém stick-pro , a to je asi tak všechno, už od nhl 07. Já osobně bych nejradši hrál 2k, ale co se dá dělat když už hokej nevydávají ??? NHL od EA na mě nejvíc působí jako naprosto odfláklá záležitost , kde těží z jedný dobrý věci. Omáčka okolo veškerá žádná .

• ApollyonTrelos
    ApollyonTrelos
    1

Nhl14 je opět naprostou kopií 13 a předešlých ročníků. Změnili se tak maximálně dresy, soupisky a cca 2 videa. Všechny proklamované vylepšení jsou výceméně na škodu. Bitky jsou na denním pořádku, takže se občas stane, že zapomenete, že hrajete hokej. Nablble navržené chování spoluhráčů, které nemůžete ovlivnit je naprosto na H... viz tresty za fauly mimo obrazovku, navíc naprosto zbytečné a dokola opakující se ofsajdy! Ofsajd je snad nejčastější chyba a navrhoval to snad úplný retard! Ultimate tým je pořád stejný, tzn. hratelnost na nule s naprosto nevyužitým potencionálem a to nemluvím o naprosto nepochopitelně složitém upravování soupisek. Sečteno a podtrženo po X letech si další vodrhovačku nekoupím páč za takové šmelce utrácet dál nehodlám. [s15][s4]

• Conan80
    Conan80Conan80

ja taky stahoval:)kdyz tak si me pridejte a dame muj nick: MalkinCZE

• ruttt
    rutttPS5

petar99: nhl 14 má české titulky, včera jsem stahoval[s14]

• petar99
    petar99

Zdar nevíte zda nhl14 která se na store prodává za 600 Kč obsahuje českou titulky?

• kana92
    kana92

Jsou porad stejny.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.