L3 ide zrychlit i bez puku i s pukem a jak pise piesok cim vickrat za sebou tim rychlejsi ale zase nesmite mit zrychleni na 75 :D ja mam teda na svem hraci rychlost 90 a zrychlení 90 a obránci mě nestihájí dojet
aha, bez puku jsem to ani nejak nesledoval, ale asi mas pravdu. Kdyz se podivas do nastaveni hry-alternativni, tak tam mas popsane co cim delat, a L3 je tam jako zrychleni, asi teda mysleno bez puku :-) ale je to divny....
zdravim vsechny, mam takovej problem v nhl 12 na ps3, pisou tam, ze hrac zrychluje pri stisknuti L3, ale ja zadne zrychlovani nevidim, ani nejmensi, nevi nekdo jak na to? diky
A co tymovka hrajete nekdo, nejak to upadlo chtel bych hrat dal. Ale jak tak koukam nejvic se mi stejne dari v obrane na levem kridel mam 13Z a 8+4-12B +/- -12, za to v obraně 6Z 3+5-8B a +/- +5.
Skoda ze mi to nejde v bráně baví mě to ale nejde :D s úspěšností 78,3% by mě asi nikde nevzal stejně jako s průměrem 7,89B na zápas :D ale to je díky tomu že mi to 1 zápas spadlo asi jinak by to bylo okolo 5 mam jen 2 zápasy :D
A co tymovka hrajete nekdo, nejak to upadlo chtel bych hrat dal. Ale jak tak koukam nejvic se mi stejne dari v obrane na levem kridel mam 13Z a 8+4-12B +/- -12, za to v obraně 6Z 3+5-8B a +/- +5.
Skoda ze mi to nejde v bráně baví mě to ale nejde :D s úspěšností 78,3% by mě asi nikde nevzal stejně jako s průměrem 7,89B na zápas :D ale to je díky tomu že mi to 1 zápas spadlo asi jinak by to bylo okolo 5 mam jen 2 zápasy :D
Diky... S tim Vasyunovem docela dostal... Byl ste nekdo v utery na derby kdyz byl k pocte Pepy Vasicka vyrazenej jeho dres? Nejskvelejsi zapas co se atmosfery tyce...
aha :) pěkný goly jinak co sem nenašel .... z NHL 10 fotka link kurňa můj oblíbenej hráč nikdy nedostal v NHL moc šancí, vzdal to a šel do KHL .... bylo mu to osudným [s13]
Čaute chci se zeptat da se ULTIMATE TÝM v NHL12 řídit přes počítač vím že FIFA 11 i 12 jde, ale to NHL nemúžu nikde najít jestli někdo vite přímou internetovou adresu tak mi ji prosím pisněte nebo pošlete link předem díky.[s14]
Tak dneska me to NHLko pekne vytocilo... Borec me prerazi ze letim 3m pritom sem nemel puk tak dve minuty a rozhodci nic... Tak sem si ho dojel ze mu dam pres drzku, byla bitka frajer mlati do prazdna a me to bere zivoty... Fakt nechapu... Od ty doby co to vyslo v americe je to EASHL cely nejaky dosrany
musíš vyčistit cache xboxu tím způsobem že při vypnutém xku zmáčkni to malé kulaté tlačítko co se používá i na spárování ovladače s xkem .Xbox zapni a tlačítko drž dokud nenaběhne celý DB . Potom udělej update přes flešku . :
Tak xbox taky nemam, ale pri nejhorsim zkus napsat na podporu EA link Vlevo dej Kontaktujte nas. Co s tim mam zkusenost tak do dvou dnu ti odepisou... Jinak ty najezdy mi pridou o dost tezsi a lepsi ve 12ce, v 11 stacilo chvili podrzet puk na forhand a pak na posledni chvili udelat backhandovou klicku a z 90% to tam padlo. Ted uz to tak lehky neni :) Nejaky moje videjka ;) linklink
Na to nejde poradit kdyz to nikomu nezobrazuje... Musime pockat na patch (kterej zase miliardu dalsich veci zkazi :D ) BTW v EASHL sem zatim nemel problem s Headsety! (musim zaklepat)
Ted jsem to chtel právě rozepsat.. taky mi u NHL 12 nejdou synchronizovat trofeje.. Pokazdym kliknuti na profil nebo trophx collection to chce synchronizaci nebo kdyz dám compare trophies.. tak nevidim ze vlastnim NHL 12.. Divný, už jsem se lekl, že je chyba u mě
NHL 12 (132)
L3 ide zrychlit i bez puku i s pukem a jak pise piesok cim vickrat za sebou tim rychlejsi ale zase nesmite mit zrychleni na 75 :D ja mam teda na svem hraci rychlost 90 a zrychlení 90 a obránci mě nestihájí dojet
aha, bez puku jsem to ani nejak nesledoval, ale asi mas pravdu. Kdyz se podivas do nastaveni hry-alternativni, tak tam mas popsane co cim delat, a L3 je tam jako zrychleni, asi teda mysleno bez puku :-) ale je to divny....
No podle me tou L3 to de bez puku a kdyz chces zrychlit s pukem tak si ho L2 popostrcis pred sebe... Jinak ani nevim ze tam necocc takovyho je :D
zdravim vsechny, mam takovej problem v nhl 12 na ps3, pisou tam, ze hrac zrychluje pri stisknuti L3, ale ja zadne zrychlovani nevidim, ani nejmensi, nevi nekdo jak na to? diky
Nepřišel někdo na nějakou vychytávku, kdy pude normálně loadnout hra??? Je to jak loterie... podaří se mi to tak 1 z 15 pokusů... dost mě to štve!
Me to taky nejde [s3]
Roly dnes sem to zkoušel a taky mi to nejde
Nevite nekdo de vam normalne nacist save me posledni 2 dny proste nejdou nacist savy.... nabehne to do 100% a nic ...
Nevite nekdo de vam normalne nacist save me posledni 2 dny proste nejdou nacist savy.... nabehne to do 100% a nic ...
:) Tak diky no :)
Kdyby ten najezd nejel slavista tak bych rek ze je to pekny :D
Na 2x udelanej brankar (chyta clovek) link
bulloog : tak ja samo nevim, ja s tym problem nemam
LordikDevil: no tak díky to mě nenapadlo[s16] ale když vyhraju tak mi to dá 0 bodu takhle budu zachvilku v mínusu
bulloog : nesmis prohravat no... v tom to je :D
ahoj nevíte čím to muže být že když hraju online zápasy tak když prohraju tak mi to sebere ty body ale když vyhraju tak mi to nikdy nic nepřidá[s8]
Tak na tom zábere to naozaj vyzerá ako keby šiel smerom od brány.
Gol neplati kdyz se puk vrátí tady se nevrátilono je to z tehle kamery asi hure videt. A i kdyby se vratil. Tak NHL 12 ho hold uznalo [s1]
roly30 ten gol nemal platiť [s16] ... ale pekný.
link Asi můj nejhezčí gól :) Richards ala St.Louis v online najezdech
Ilja Kovalchuk, málem rozhodl prodloužení :D Cam Ward se radši kryl proti jeho baseballovymu uderu :D link . A tady Sykora řidič autobusu :D link
Robert Lang: levná pracovní síla do 4.lajny :) link u puku neodstavitelný :D
A tady v AHL ve stylu Zdena Cháry, jsem poslal soupeře mezi střídačky. link
jarda250: urcite az udelaj kod na alternativni dresy pocitam ze do konce listopadu by tam mohli bejt
Diky... S tim Vasyunovem docela dostal... Byl ste nekdo v utery na derby kdyz byl k pocte Pepy Vasicka vyrazenej jeho dres? Nejskvelejsi zapas co se atmosfery tyce...
aha :) pěkný goly jinak co sem nenašel .... z NHL 10 fotka link kurňa můj oblíbenej hráč nikdy nedostal v NHL moc šancí, vzdal to a šel do KHL .... bylo mu to osudným [s13]
Kdyz davas ty znacky (jako zacatek a konec) tak muzes dat mezi ne dalsi znacky a u kazdy nastavit jinej efekt, kameru, rychlost atd.. :)
Jak si udělal u toho golu přes celé hřiště, že se změní kamera
link Gol pres cely hriste :)
link Jagruv najezd
link Muj najezd v drop-in
link A Elias :) Budu rad za jakoukoliv kritiku ;)
link Jagrova koupacka mezi dvěma hráči WSH a nakonec i Vokoun byl marnej :D
link A tady neuvěřitelně Brodeur vychytal Backstroma a udržel tak výhru 2:1.
A tady z online zápasu - já vs. HerrFlick. Prodloužení hraju oslabení 4 na 3 a Eliáš brejk link :)
Kdyžtak přidejte sem i sovje at vám je mohu ohodnotit a okomentovat
Kurňa tohle mohlo bolet :D Obličejem rozbít plexi :D
roly30: Jo mame napis Jirkovi (Jirka_001) Ale v posledni dobe sem moc nehral, ale tak o vikendu bysme mohli zaparit ;)
Raiden: ty ses v tymu zase s Jimmym mate misto jeste? Jinak tady Jagrova akce, po nahravce Eliase :) u mě v NJD zatim má 9zápasů 4+2 :D link
Jasne muzeme dat nekdy teda tymovku :)
roly: Tak uz mas jo? :)
Jirka: Stavalo se mi to dost casto pred tim updatem ted uz je to lepsi ale o moc ne
Mě to dělá u FIFA 12 a jen při ULTIMATE TEAM, takže jsem odehrál jen 1 zápas. [s2]
link wow parádní save předvedl proti mě Varle ještě za WSH :)
Čaute chci se zeptat da se ULTIMATE TÝM v NHL12 řídit přes počítač vím že FIFA 11 i 12 jde, ale to NHL nemúžu nikde najít jestli někdo vite přímou internetovou adresu tak mi ji prosím pisněte nebo pošlete link předem díky.[s14]
Tak dneska me to NHLko pekne vytocilo... Borec me prerazi ze letim 3m pritom sem nemel puk tak dve minuty a rozhodci nic... Tak sem si ho dojel ze mu dam pres drzku, byla bitka frajer mlati do prazdna a me to bere zivoty... Fakt nechapu... Od ty doby co to vyslo v americe je to EASHL cely nejaky dosrany
Jirka_001: Nn je to jen to vybaveni takze celkem k prdu...
zdar tady mas reseni :
musíš vyčistit cache xboxu tím způsobem že při vypnutém xku zmáčkni to malé kulaté tlačítko co se používá i na spárování ovladače s xkem .Xbox zapni a tlačítko drž dokud nenaběhne celý DB . Potom udělej update přes flešku . :
Stáhnout ho můžeš zde :
link
Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku .
Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni .
Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update .
Dej „ Y „ a update proběhne .
Pak ti již hra pojede bez problémů [s1]
Tak xbox taky nemam, ale pri nejhorsim zkus napsat na podporu EA link Vlevo dej Kontaktujte nas. Co s tim mam zkusenost tak do dvou dnu ti odepisou... Jinak ty najezdy mi pridou o dost tezsi a lepsi ve 12ce, v 11 stacilo chvili podrzet puk na forhand a pak na posledni chvili udelat backhandovou klicku a z 90% to tam padlo. Ted uz to tak lehky neni :) Nejaky moje videjka ;) link link
Na to nejde poradit kdyz to nikomu nezobrazuje... Musime pockat na patch (kterej zase miliardu dalsich veci zkazi :D ) BTW v EASHL sem zatim nemel problem s Headsety! (musim zaklepat)
Porád semi nechcou ukazovat trofeje v nHL 12 po kazdym kliknuti na profl nebo trophy collection to chce synchronizaci.. nevim co stim.. Poradte pls
Replaye konecne se zvukem! !:D link
Ted jsem to chtel právě rozepsat.. taky mi u NHL 12 nejdou synchronizovat trofeje.. Pokazdym kliknuti na profil nebo trophx collection to chce synchronizaci nebo kdyz dám compare trophies.. tak nevidim ze vlastnim NHL 12.. Divný, už jsem se lekl, že je chyba u mě
tommy: mě teda nejdou...
EDIT na metacritic ma NHL 88 link
hoši dou vam sinchronizovat trofeje v nhl 12?
hoši dou vam sinchronizovat trofeje v nhl 12?
Tak co sem zjistil tak de konecne udelat zvlast hrac na kridlo a zvlast na centra... Ale musim souhlasit s Bf333 ze sem moc naladu na hrani nemel...
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.