Sportovní

NHL 11 - NHL 11-hut (10)

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Hrajete jeste nekdo HUT ? jakej máte tým ... Nevyměníme nejaký hokejsty ?

• CRAZY-P
    CRAZY-Pcrazy-p

ten HUT nechapu.. mam tym 3* - platovy strop: 25000/25000 (a to jsem musel osekat treti obranou 2 a ctvrty utok, abych se vesel) - hodnoceni: UTK 85, OBR 86 a BRA 80

A ted k problemu: Jak je mozny, ze proti me hrajou lidi, co maji UTK 96, OBR 97 a BRA 92 i vic??? (protoze ostatni 3* tymy, jako je ten muj mi vzdycky pred zapasem utecou)

-jak je sakra mozny, ze se vleze do platoveho stropu tym, ktery ma nonstop na lede 5 hokejovych superstar viz. jak pise Dako74????

Pak se muzu snazit sebevic, ale je to jako dat si zavod ve Felicii proti Formuli - souper nemusi byt skvely ridic, ale vyhraje [s15]

Jestli jste nekdo prisel, jak na to, prosim poradte ptz offline je to nuda a online me nebavi plavat proti proudu..

• raubkatzeplot
    raubkatzeplot

mě by zajímalo jesli jsou tam i nějaký speciální goooly specialně ty co kasíruji hraju na standart a jedinou střelu kterou od samého začátku znám je analog dolu a nahoru nebo jenom nahoru......poraďte mi prosím někdo ať taky můžu někoho rozsekat díky....buď nějakou specialní a nebo nějakou kličku zblízka ......

• Pennywise
    PennywiseNFL

roly30 to je možné, běžně ti hráči s kterými začínáš mají kariéru cca na 80 až 100 zápasů tak pokud jsi jich neodehrál min 30 až 40 si myslím, že jsi na ten problém nemohl narazit. Ono se to fakt až po více zápasech projeví...

• roly30
    roly30

kurna tak já nwm ale když sem měl 0 tak máš tu kartu červeně označenou a dáš prodloužit smlouvu ne ? Takhle sem to myslel jeslti je to jinak tak sorry ale v tom případě mě se ještě asi nikdy nestalo kariera 0. Je pravda že ten HUT už moc nehraju hral sem ho par prvnich dnu pak sem presel na EASHL jako kazdy rok :)

• Pennywise
    PennywiseNFL

roly30 to asi těžko, když má kariéru 0 tak na to přece neexistují žádné karty speciální, pokud se nemýlím, neplést si kariéru s prodloužením smlouvy dvě rozdílné věci. [s14]

• Dako74
    Dako74

to je mi jasný... ale když má kariéru na 0, tak ho nemůžu postavit do zápasu, ani s nim podepsat novou smlouvu. a toho asi nikdo nekoupí...

• roly30
    roly30

proč prodávat nebo dávat do sbírky to sou 2 možnosti třetí prodloužit s nim kontrakt sou to speciální karty

• Dako74
    Dako74

další zápas. já-Straka, Vampola, Žižka, maník-Iginla, Lecavalier, Markov atd. fakt nechápu...

• Dako74
    Dako74

ahoj chalpi. mám 2 otázky...

1.hrál sem teď zápas v on-line turnaji, kde ses mohl zůčastnit s týmem, kterej má přesně 2 hvězdy. Takže múj nejlepšín hráč měl hodnocení 77 a v průmeru tým cca 70 a proti mě nastoupil maník co měl v týmu hráče 80-95 (Kovalcuk, Gomez, Varlamov, Kane, Toews atd.) Jak je to možný???

2. co s hráčem, co má kariéru na 0...

díky

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.