Sportovní

NHL 11 (119)

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Ten kod je vazanej na ucet. Staci kdyz se prihlasis na novy konzoli s accountem na kterej si prvne zadaval ten kod a pak si ho stahnes z downlod listu (tak je to na ps3 ale na xboxu to bude asi podobne)

• Dawwer
    DawwerTOBELL

No právě že jsem taky všude našel, že to nejde..... Což je tedy pěkně na houby.....

• PICEKcz
    PICEKcz

Aha.... tu ve foru link borec pise, ze to nejde... nechapu, proc to tak debilne udelali...

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Jj, ale to je natom novým (analogovýmpouzepáčkovým) ovládání, tam to takhle funguje. Já ale potřebuju měnit lajny na klasickym (střela kolečko a čtvereček) ovládání. Ale díky za reakci;).

• PICEKcz
    PICEKcz

esi si dobre pamatuju tak ctvereckem stridas utok a koleckem obranu...

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Kucí, jsem totální trotl, nebo fakt nejde na klasickým ovládání manuálně střídat lajny???

• drako83cz
    drako83czGAMER

ja vim co myslis mne to delalo taky. Ty si vytvoris hrace na zacatku hry a kdyz spustis be a pro tak tam je stat canada... To jed spet do menu ,my pro a tam si dej editovat hrace a uprav si jej jak chces a pak si spusti be a pro mod a jiz to bude podle tvych predstav. Ale po editovani to nezapomen ulozit

• Stein88
    Stein88

To si ze mě děláš srandu ne?:D je to v my pro zkus hledat pořádně nebo chceš napsat podrobnej návod krok po kroku?klidně ti to napíšu[s14]

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

A dáváš BE A PRO a ne BE A PRO NHL? Protože v BE a PRO je to podle toho jak máš udělanýho hráče v MY PRO

• Hanis13
    Hanis13

leda v menu das MY PRO a tam to je

• Hanis13
    Hanis13

caw lidi hledam do klubu LO nebo PO, ale hlavně at to jsou legedy dik

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Tak já bych šel, sem v týmu s jednim kámošem tak kdyby ho vzali taky tak bych určitě neváhal

• roly30
    roly30

Raiden já hraju s frolíkem tak se ho zkus zeptattě veme určitě :) Hraju tam ted beka mam vytvořenýho Scotta Niedermayera a hraju obranu za 5z u nich mam 1+7 a +/- sem v + 10. Hraje se mi s nima dobře.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Hraje někdo ještě EASHL? :) Scháním aktivní tým :)

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Nepotřebuje někdo do týmu Golmana v EASHL ovr. mam 81 a čapat umím :)

• japonec
    japonecCZ

můžete mi poradit. Když hraji sám, tak furt jen na jednu stranu,ale když hraju proti bráchovy tak se normálně strany mění po třetinách. Nevíte čím to je?

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

roly: Tak to je pěkně na prd :/

• Danous44
    Danous44

Zdar chlapi, mam problem s bauer boost pack, stahl jsem si ho, a neni mozny ho nejak aktivovat. Vsude pisou o kodu, ale me zadnej mailem neprisel, nevite nekdo co s tim?

• roly30
    roly30

To nejde, zkoušel jsem to ve všech NHLkách a nepřišel jsem na to asi to nejde.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Je možný v Be a GM něják uskutečnit přestup mezi mým NHL týmem a třeba klubem z ČR?

• roly30
    roly30

projed forum na NHLko.com tam je to napsaný jak na to

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Já si musim něják nastavit ty porty nebo nevim, se mi to furt seká a pak mě to vyhazuje

• roly30
    roly30

Tak a je to mam odehráno 152zápasů a mam legendu hodnocení A- super. Raidne tu Legendu si udělej sám v Týmový hře hodnocený protože nikdo tam nenahrává a tak di do obrany sundavej je tam a máš zaručený že budeš mít A+ A+ a pak podle toho jestli nahraješ na gol a tak ale já měl ted pokaždý samý A

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Ok ;) Teď to máme celkem dobrý 22 výher 20 proher a 1 prohra po prodloužení :)

• roly30
    roly30

to právě nwm ale já si ho určitě nezahraju kdyžtak až budeš hrát s ostatníma řekni jim že sem dostal YLOD že budu online az tak za 14dni at si mě nemažou

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Kolikátý musíme bejt aby sme postoupili do playoff?

• roly30
    roly30

tak to nepocita jako OS natlacit na hrazeni pomoci trojuhelnicku neni OS to je kdyz nekoho proste sundas nebo mu nastavis p*del a das ,,hipcheck,, jeslti děláš něco aby se ti odemkl boost za OS tak si dej tvrdáka hraj obranu a řež je tam takhle dáš v klidu 10 za zápas klidně i víc i když budeš chtít...... s útočníkem typem sniper nebo playmaker tak to budeš rád za ty 3 pokud nemáš kartu Legenda.

Jinak mam svuj novej rekord v online tymovce, paradoxně sem ho udělal když sem hrál za obranu (kde tolik bodů nesbírám) prohráli jsme 8:6 a já měl 2goly a 4 asistence takže 6 bodů za zápas muj nový rekord mam co překonávat :)

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Ten balíček vyšel jen pro US ne? Sem ho na českým store neviděl

• roly30
    roly30

Dostal někdo z vás ten kod na Bauer Booster Pack? Je to balíček věcí od Bauer a EA kde jsou brusle rukavice hokejka a helma bauer (na PS3 modrá na X360 zelená) ty vám přidaj třeba na střelu rychlost atd. a bud stojej 190kč nebo předobědnatel měl dostat kod já žádný nedostal. Má někdo ten kod jen by mě zajimalo jeslti se to v ČR nějak rozdávalo nebo je to jen pro ty velký celosvětový obchody

EDIT: Tak čumim na to je to pouze pro Gamestop link

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Mě spíš štvou ty debilní headsety

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.