Konzolista.cz

NHL 11 (119)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Raiden_cz
Raiden_cz #Dovahkiin

Ten kod je vazanej na ucet. Staci kdyz se prihlasis na novy konzoli s accountem na kterej si prvne zadaval ten kod a pak si ho stahnes z downlod listu (tak je to na ps3 ale na xboxu to bude asi podobne)

Dawwer
Dawwer #TOBELL

No právě že jsem taky všude našel, že to nejde..... Což je tedy pěkně na houby.....

PICEKcz
PICEKcz #\m/

Aha.... tu ve foru link borec pise, ze to nejde... nechapu, proc to tak debilne udelali...

Dawwer
Dawwer #TOBELL

Jj, ale to je natom novým (analogovýmpouzepáčkovým) ovládání, tam to takhle funguje. Já ale potřebuju měnit lajny na klasickym (střela kolečko a čtvereček) ovládání. Ale díky za reakci;).

PICEKcz
PICEKcz #\m/

esi si dobre pamatuju tak ctvereckem stridas utok a koleckem obranu...

Dawwer
Dawwer #TOBELL

Kucí, jsem totální trotl, nebo fakt nejde na klasickým ovládání manuálně střídat lajny???

drako83cz
drako83cz #GAMER

ja vim co myslis mne to delalo taky. Ty si vytvoris hrace na zacatku hry a kdyz spustis be a pro tak tam je stat canada... To jed spet do menu ,my pro a tam si dej editovat hrace a uprav si jej jak chces a pak si spusti be a pro mod a jiz to bude podle tvych predstav. Ale po editovani to nezapomen ulozit

Stein88

To si ze mě děláš srandu ne?:D je to v my pro zkus hledat pořádně nebo chceš napsat podrobnej návod krok po kroku?klidně ti to napíšu[s14]

Raiden_cz
Raiden_cz #Dovahkiin

A dáváš BE A PRO a ne BE A PRO NHL? Protože v BE a PRO je to podle toho jak máš udělanýho hráče v MY PRO

Hanis13

leda v menu das MY PRO a tam to je

Hanis13

caw lidi hledam do klubu LO nebo PO, ale hlavně at to jsou legedy dik

Raiden_cz
Raiden_cz #Dovahkiin

Tak já bych šel, sem v týmu s jednim kámošem tak kdyby ho vzali taky tak bych určitě neváhal

roly30

Raiden já hraju s frolíkem tak se ho zkus zeptattě veme určitě :) Hraju tam ted beka mam vytvořenýho Scotta Niedermayera a hraju obranu za 5z u nich mam 1+7 a +/- sem v + 10. Hraje se mi s nima dobře.

Raiden_cz
Raiden_cz #Dovahkiin

Hraje někdo ještě EASHL? :) Scháním aktivní tým :)

sisaCZE
sisaCZE #Ups...

Nepotřebuje někdo do týmu Golmana v EASHL ovr. mam 81 a čapat umím :)

japonec

můžete mi poradit. Když hraji sám, tak furt jen na jednu stranu,ale když hraju proti bráchovy tak se normálně strany mění po třetinách. Nevíte čím to je?

Raiden_cz
Raiden_cz #Dovahkiin

roly: Tak to je pěkně na prd :/

Danous44

Zdar chlapi, mam problem s bauer boost pack, stahl jsem si ho, a neni mozny ho nejak aktivovat. Vsude pisou o kodu, ale me zadnej mailem neprisel, nevite nekdo co s tim?

roly30

To nejde, zkoušel jsem to ve všech NHLkách a nepřišel jsem na to asi to nejde.

Raiden_cz
Raiden_cz #Dovahkiin

Je možný v Be a GM něják uskutečnit přestup mezi mým NHL týmem a třeba klubem z ČR?

roly30

projed forum na NHLko.com tam je to napsaný jak na to

Raiden_cz
Raiden_cz #Dovahkiin

Já si musim něják nastavit ty porty nebo nevim, se mi to furt seká a pak mě to vyhazuje

roly30

Tak a je to mam odehráno 152zápasů a mam legendu hodnocení A- super. Raidne tu Legendu si udělej sám v Týmový hře hodnocený protože nikdo tam nenahrává a tak di do obrany sundavej je tam a máš zaručený že budeš mít A+ A+ a pak podle toho jestli nahraješ na gol a tak ale já měl ted pokaždý samý A

Raiden_cz
Raiden_cz #Dovahkiin

Ok ;) Teď to máme celkem dobrý 22 výher 20 proher a 1 prohra po prodloužení :)

roly30

to právě nwm ale já si ho určitě nezahraju kdyžtak až budeš hrát s ostatníma řekni jim že sem dostal YLOD že budu online az tak za 14dni at si mě nemažou

Raiden_cz
Raiden_cz #Dovahkiin

Kolikátý musíme bejt aby sme postoupili do playoff?

roly30

tak to nepocita jako OS natlacit na hrazeni pomoci trojuhelnicku neni OS to je kdyz nekoho proste sundas nebo mu nastavis p*del a das ,,hipcheck,, jeslti děláš něco aby se ti odemkl boost za OS tak si dej tvrdáka hraj obranu a řež je tam takhle dáš v klidu 10 za zápas klidně i víc i když budeš chtít...... s útočníkem typem sniper nebo playmaker tak to budeš rád za ty 3 pokud nemáš kartu Legenda.

Jinak mam svuj novej rekord v online tymovce, paradoxně sem ho udělal když sem hrál za obranu (kde tolik bodů nesbírám) prohráli jsme 8:6 a já měl 2goly a 4 asistence takže 6 bodů za zápas muj nový rekord mam co překonávat :)

Raiden_cz
Raiden_cz #Dovahkiin

Ten balíček vyšel jen pro US ne? Sem ho na českým store neviděl

roly30

Dostal někdo z vás ten kod na Bauer Booster Pack? Je to balíček věcí od Bauer a EA kde jsou brusle rukavice hokejka a helma bauer (na PS3 modrá na X360 zelená) ty vám přidaj třeba na střelu rychlost atd. a bud stojej 190kč nebo předobědnatel měl dostat kod já žádný nedostal. Má někdo ten kod jen by mě zajimalo jeslti se to v ČR nějak rozdávalo nebo je to jen pro ty velký celosvětový obchody

EDIT: Tak čumim na to je to pouze pro Gamestop link

Raiden_cz
Raiden_cz #Dovahkiin

Mě spíš štvou ty debilní headsety