Sportovní

NHL 11 (119)

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Ten kod je vazanej na ucet. Staci kdyz se prihlasis na novy konzoli s accountem na kterej si prvne zadaval ten kod a pak si ho stahnes z downlod listu (tak je to na ps3 ale na xboxu to bude asi podobne)

• Dawwer
    DawwerTOBELL

No právě že jsem taky všude našel, že to nejde..... Což je tedy pěkně na houby.....

• PICEKcz
    PICEKcz

Aha.... tu ve foru link borec pise, ze to nejde... nechapu, proc to tak debilne udelali...

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Jj, ale to je natom novým (analogovýmpouzepáčkovým) ovládání, tam to takhle funguje. Já ale potřebuju měnit lajny na klasickym (střela kolečko a čtvereček) ovládání. Ale díky za reakci;).

• PICEKcz
    PICEKcz

esi si dobre pamatuju tak ctvereckem stridas utok a koleckem obranu...

• Dawwer
    DawwerTOBELL

Kucí, jsem totální trotl, nebo fakt nejde na klasickým ovládání manuálně střídat lajny???

• drako83cz
    drako83czGAMER

ja vim co myslis mne to delalo taky. Ty si vytvoris hrace na zacatku hry a kdyz spustis be a pro tak tam je stat canada... To jed spet do menu ,my pro a tam si dej editovat hrace a uprav si jej jak chces a pak si spusti be a pro mod a jiz to bude podle tvych predstav. Ale po editovani to nezapomen ulozit

• Stein88
    Stein88

To si ze mě děláš srandu ne?:D je to v my pro zkus hledat pořádně nebo chceš napsat podrobnej návod krok po kroku?klidně ti to napíšu[s14]

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

A dáváš BE A PRO a ne BE A PRO NHL? Protože v BE a PRO je to podle toho jak máš udělanýho hráče v MY PRO

• Hanis13
    Hanis13

leda v menu das MY PRO a tam to je

• Hanis13
    Hanis13

caw lidi hledam do klubu LO nebo PO, ale hlavně at to jsou legedy dik

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Tak já bych šel, sem v týmu s jednim kámošem tak kdyby ho vzali taky tak bych určitě neváhal

• roly30
    roly30

Raiden já hraju s frolíkem tak se ho zkus zeptattě veme určitě :) Hraju tam ted beka mam vytvořenýho Scotta Niedermayera a hraju obranu za 5z u nich mam 1+7 a +/- sem v + 10. Hraje se mi s nima dobře.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Hraje někdo ještě EASHL? :) Scháním aktivní tým :)

• sisaCZE
    sisaCZEUps...

Nepotřebuje někdo do týmu Golmana v EASHL ovr. mam 81 a čapat umím :)

• japonec
    japonecCZ

můžete mi poradit. Když hraji sám, tak furt jen na jednu stranu,ale když hraju proti bráchovy tak se normálně strany mění po třetinách. Nevíte čím to je?

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

roly: Tak to je pěkně na prd :/

• Danous44
    Danous44

Zdar chlapi, mam problem s bauer boost pack, stahl jsem si ho, a neni mozny ho nejak aktivovat. Vsude pisou o kodu, ale me zadnej mailem neprisel, nevite nekdo co s tim?

• roly30
    roly30

To nejde, zkoušel jsem to ve všech NHLkách a nepřišel jsem na to asi to nejde.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Je možný v Be a GM něják uskutečnit přestup mezi mým NHL týmem a třeba klubem z ČR?

• roly30
    roly30

projed forum na NHLko.com tam je to napsaný jak na to

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Já si musim něják nastavit ty porty nebo nevim, se mi to furt seká a pak mě to vyhazuje

• roly30
    roly30

Tak a je to mam odehráno 152zápasů a mam legendu hodnocení A- super. Raidne tu Legendu si udělej sám v Týmový hře hodnocený protože nikdo tam nenahrává a tak di do obrany sundavej je tam a máš zaručený že budeš mít A+ A+ a pak podle toho jestli nahraješ na gol a tak ale já měl ted pokaždý samý A

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Ok ;) Teď to máme celkem dobrý 22 výher 20 proher a 1 prohra po prodloužení :)

• roly30
    roly30

to právě nwm ale já si ho určitě nezahraju kdyžtak až budeš hrát s ostatníma řekni jim že sem dostal YLOD že budu online az tak za 14dni at si mě nemažou

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Kolikátý musíme bejt aby sme postoupili do playoff?

• roly30
    roly30

tak to nepocita jako OS natlacit na hrazeni pomoci trojuhelnicku neni OS to je kdyz nekoho proste sundas nebo mu nastavis p*del a das ,,hipcheck,, jeslti děláš něco aby se ti odemkl boost za OS tak si dej tvrdáka hraj obranu a řež je tam takhle dáš v klidu 10 za zápas klidně i víc i když budeš chtít...... s útočníkem typem sniper nebo playmaker tak to budeš rád za ty 3 pokud nemáš kartu Legenda.

Jinak mam svuj novej rekord v online tymovce, paradoxně sem ho udělal když sem hrál za obranu (kde tolik bodů nesbírám) prohráli jsme 8:6 a já měl 2goly a 4 asistence takže 6 bodů za zápas muj nový rekord mam co překonávat :)

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Ten balíček vyšel jen pro US ne? Sem ho na českým store neviděl

• roly30
    roly30

Dostal někdo z vás ten kod na Bauer Booster Pack? Je to balíček věcí od Bauer a EA kde jsou brusle rukavice hokejka a helma bauer (na PS3 modrá na X360 zelená) ty vám přidaj třeba na střelu rychlost atd. a bud stojej 190kč nebo předobědnatel měl dostat kod já žádný nedostal. Má někdo ten kod jen by mě zajimalo jeslti se to v ČR nějak rozdávalo nebo je to jen pro ty velký celosvětový obchody

EDIT: Tak čumim na to je to pouze pro Gamestop link

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Mě spíš štvou ty debilní headsety

• adis1604
    adis1604SUMPERK

Hraju pravidelně a ještě se mi to nikdy nekouslo.

• Jimmy
    Jimmy

kouše se to někomu zvás mě docela často hlavně při loadingu

• Pennywise
    PennywiseNFL

Však já vím, mluvíme o to samém, jak říkám do toho stropu se musíš vlézt, ale taky u některých turnajů nemusíš, ten strop tam není kvůli hráčům je to hlavně omezení na ty turnaje které můžeš hrát.

• Pennywise
    PennywiseNFL

Hráče můžeš koupit krom v balíčcích také v aukcích, které fungují jako klasické aukce, to určitě znáš jak to funguje (aukro, ebay), je třeba se dívat jestli můžeš hráče koupit teď nebo jen formou aukce, vše je tam napsáno.

Co se týče smluv ty taky můžeš koupit docela levně v aukcích ceny se pohybují od 200EP nahoru. Pak je ještě možnost si za peníze z kreditky koupit balíčky, ceny se pohybují tuším od 10kč po 55kč za ty nejlepší balíčky. Hold musíš se dostat na vyšší úroveň a hrát těžší turnaje je za ně více peněz. Co se týče platového stropu, ten se nedá zvýšit, ale existuje pár turnajů, kde se ten platový strop neuplatňuje, ale je jich málo a tuším, že patří mezi ty těžší [s14]

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Jak říká roly nápověda vyskakuje jen na obtížnosti Nováček a tuším že to nejde nijak vypnout

• roly30
    roly30

Hraj na troch utěžší úroveň objevuje se jen na té nejlehčí to je tušim amateur

• VenZen
    VenZenGrafik

Zdar pařani,

mám takový menší no vlastně velký problém ohledně NHL11. Při hraní mi stále vyskakuje černá tabulka s TIPem k ovladání nebo ke hře a potvora se v 99% objeví když je tam zrovna pod ní hráč tudiž nevím co se děje a vetšinou příjdu a puk atd. Nevíte jak se jí zbavit nebo kde jí vypnout? je to strašně otravné. Děkuji, mám PS3 verzi.

• Jimmy
    Jimmy

nechce se někdo přidat knám do týmu?

• 27
    27

Při kameře - akce - se v pásmu před svým brankářem - hlavně v rozích, zadrhává občas obraz. Sice jen na chvilku, ale je to nepříjemné. U NHL 11 bych to už nečekal a je i škoda, že stále mizí hokejky za mantinelem a další drobné chyby, jinak ale dobrý...

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Mám takovej problém. Nastavil jsem si u týmu z O2 extraligy nástup na led. Ale místo toho aby hrála mnou zvolená písnička tak hraje česká hymna.... WTF?!

• goffix
    goffix

efreeti: Asi jsme hrali kazdej jiny demo, protoze ja davam tak v 50-60% goly z prvni, spoluhraci najizdeji do opravdu skvelych mist a ne jako v NHL10 kde obcas najeli tak nejak porad stejne (samo, ze taky nenajizdeji pokazde, ale kdyz uz, tak je to luxus) a hokejek zlomim za tretinu nekolik na obou stranach ;-).

Par novych veci pridali? Hodne novych veci. Ten novej engine je citit kazdym pohybem.

Skoro me stve, ze ted vysel i Move. Takhle jsem se nedostal jeste ke koupi NHL a pritom od vydani dema jsem denne nehral nic jineho :-/. Mel vyjit o prazdninach, to bylo celkem sucho.

• efreeti
    efreeti

Mam plnou od vcera, online sem hral cely vecer...je mi jasne, ze se zas u toho budu nervovat az do jara [s14] Je to urcite zas o neco lepsi nez loni, ale jedne veci sem si vsiml uz v demu a plna to jen potvrdila. Nepadaji klasicke goly z prvni...ne ze by mi to prilis vadilo ale kdyby to aspon vypadalo prirozene... ale pripada mi dost vynucene divnym najizdenim spoluhracu... kdyz po kridle jedu s hracem...situace 2 na 1...a muj druhy utocnik misto aby se tlacil pred branku na strelu/dorazku tak se porad sere k protejsimu mantinelu, kde je naprosto z uhlu pro nejakou strelu...kdo hral nekdy hokej tak snad chape jak je to divne. Jinak se mi moc libi jak brankari nekdy akrobaticky pochytaji uplne tutovky. V demu se zlomila hokejka spis vyjimecne, v onlinu obvykle nekolikrat behem tretiny. Celkove mam pocit ze z lonska zustalo to dobre a par novych veci pridali takze zatim sem spokojen.

• Jimmy
    Jimmy

akorát mám celej tejden odpolední tak nevim jestli si svámá zahraju

• roly30
    roly30

Super :) je nas myslim že 5 takže ted nás bude 7 jeslti mě nemáte tak si mě přidejte rozešlu pozvánky :)

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Jj se pak nelekni až si tě přidá ChuckNorris_cz ;)

• Jimmy
    Jimmy

Roly my se kvám s Raidenem přidáme hs máme

• tokkyo25
    tokkyo25

to Jirka_001 :

,,, to neak blbne kazdymu co znam ,,,vcera jsme se pokouseli vyzvat mezi sebou v evrope a nic neslo vubec se s nekym spojit [s4]

• roly30
    roly30

Cau hledam lidi co maj headset a radi hrajou teamovku. Je nas uz asi 5 bez headsetu to ale nejde. Tym mame vytvorenej staci napsat a poslu pozvanku

• roly30
    roly30

Jimmy my mame tym v Be a Pro ale berem jen ty co hrajou s headsetem [s1] tak jestli mas HS tak si me pridej

• Jimmy
    Jimmy

nechce někdo do týmu v mim friendlistu to nikdo nehraje a přitom 10 hrálo randál lidí

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.