ale makejte jestli se do 17::00 nepříhlásí poslední člen odklad na neděli jestli přijde opět musíte své ID napsat do 17:00 jinak také odklad [s13] [s13] [s13]
čaute bylo by to asi V 18:00 ale furt jeden chybí zeptejte se svých kámošu na PSN jestli se zúčastní a at se sem napíše a napište sem své ID abych si vás uložil na PSN
NHL 10 - NHL10 - Party Anima (27)
takže ted bych rád poděkoval těm co mi s trofejí pomohli a i přesto že jsme měli problém neodešly a čekali než se vyřeší takže opravdu dík
mam toho šestýho, tak ve 20:00 ani o minutku dýl....
odklad na 20:00
vypadá to že lukas nebu jeste do 17:00 jinak scáním novýho
jj souhlasi, budu tu
jeste ID od lukase a jde se na věc a ja si vás uložim do Friend listu takže pls napis své ID Lukáš1135
tak makejte ty vaše ID jak bude vše v poho jde se na věc online budte už v 17:30
tak už jsme všichni poslední je chabrov ale ještě mi chybí ID od LordikDevil a Lukas 1135
ale makejte jestli se do 17::00 nepříhlásí poslední člen odklad na neděli jestli přijde opět musíte své ID napsat do 17:00 jinak také odklad [s13] [s13] [s13]
sisaCZE
čaute bylo by to asi V 18:00 ale furt jeden chybí zeptejte se svých kámošu na PSN jestli se zúčastní a at se sem napíše a napište sem své ID abych si vás uložil na PSN
OK pátek večer by šel
večer je kolik já take počítam s nejvetší pravdepodobnosti v patek ale jeste potrebujem jednoho zatim napište jestli souhlasíte s Pátkem [s1]
já můžu v pátek celej den, v sobotu dopoledne, neděle odpoledne, pondělí celej den a úterý taky
Čau lidi ještě jeden a jde se na věc [s6]
od 23 hod to asi ne zkus na jindy
můžu taky ale jen v patek a v sobotu od 23 hod
Ještě 2 a kdo mi pomůže muže si byt jist ze mu pomohu s jakoukoliv trofejí pomůžu nebo řeknu radu jak na to [s7]
Taky se můžu přidat...
OK zúčastněným dík ale ješte potřebuju 3
Tak ja vam pomozem ak vy pomozete mne s League Champion ( vyhrat ligu)
cau, mam nove NHL 10, takze tu trofej taky nemam, tak klidne pomuzu. Sem brankar, kdyby tak, ale umim i Pravy nebo levy kridlo
no tak lidi helpněte
No tak lidi pls pomozte i vy co trofej mají budu moc vděčný
aha a pridáš se?
vyhrat netreba
Zdar lidi mám problém s trofejí
Party Animal to nás musí hrát v jednom klubu 6 hráčů a musíme vyhrát zápas takže potřebuju ještě pět lidí ti co se nejrychleji zapíšou budou hrát
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.