Sportovní

NHL 10 - NHL 10 - Liga / turnaje (23)

• roubajs
    roubajsT - 600

Beru Rangers,

• Mirry
    MirryMirryCZE

pracuju na webu, aby jsme mohly dát tu ligu... pro zvedavce www.hnlps3liga.tym.cz/news.php... Dejte mi ještě jeden den, ale registrovat se již můžete!!!

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Je to fakt blby kluci,ale machar toho ma urcite hodne.Nemuze stihat vse,tak se mu taky na druhou stranu nedivte.Okolo stranek uz tak lita jak fredka [s8]

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

tak to má účást tímto padá.Kdo chce je volný Washington Capitals

• roly30
    roly30

Tak bohužel nám teˇhar ligu neudělá takže se pokusim kdyžtak ji udělat na jiných webech kde nám to dovolí nebo bohužel takový trochu hardcore site je nhlko.com coý jsem nechtěl

Takže registrujte se na nhlko.com a napište při registraci že chcete kratší ligy a až prý bude víc hráčů tak nám to udělá

• roly30
    roly30

si vyber to je na tobe

• roubajs
    roubajsT - 600

Cau, bral bych budto rangers na vychode, nebo canucks na zapade.

• ramiro1983
    ramiro1983

AT TO FRCÍÍÍÍÍÍ [s3]

• roly30
    roly30

Libi se mi vas pristup :) takze:

ZAPAD 5 volnych mist

VYCHOD 6

• helio
    helio

beru oleaře

• Mirry
    MirryMirryCZE

Hraju San Chose Žraloci !!! [s3]

• roly30
    roly30

ok volne tymy: VYCHOD --6 ZAPAD --7

• efreeti
    efreeti

Pokud to bude opravdu odsejpat, tak bych hral. Moje volba STL Blues

• roly30
    roly30

OK VOLNA MISTA ZAPAD:9 VYCHOD:6

• bolek
    bolek

roly a ten pitsburgh pro mě ?

• ramiro1983
    ramiro1983

TAK JA BUDU HRAT ZA NEW YORK ISLANDERS [s11]

• roly30
    roly30

Liga bude jenom v NHL. Pozdeji pribudou turnaje v evropskych ligach a pocitame s MS 2009 to smae ocekavejte i ve Fifa 09.

Na 90% se bude hrat 10 tymu v kazde konferenci aby byl dostatek casu na odehrani ligy do vanoc.

Zamluvene kluby uz jsou: NJD a WSH, tak piste konkretne jeden klub ktery chcete

• bolek
    bolek

taky dám pokud se bude hrát pravidelně a nebudou se nahánět protihráči.

NHL: Pitsburgh, Calgary, Philadelphia

O2 liga: rozhodně Mladá Boleslav [s7]

• roly30
    roly30

¨Tak pro zacatek udelame ligu v NHL nic hardcore bude kazdy s kazdym 2x a zapas 3x5min tak piste sem vase tymy v NHL co by jste chteli at vam je zamluvim.

roly30-New Jersey Devils ------ v tomhle tom stylu

• ramiro1983
    ramiro1983

idealni jak psal Jirka 3x5 kazdy s kazdym,ja hraju za Litvinov

• roly30
    roly30

Tak jsem to projel týmy jsou vyrovnané ba i některé z české lepší :) Takže mi pište co by jste chtěli za týmy aby jsme zbytečně nemuseli tam natahat všechny týmy ze 4 lig

Já si beru Spartu

• roly30
    roly30

Jirko tohle by bylo asi nejlepší taky si myslim ale mrknuz se dnes jak jsou ty kluby na tom výkonnostně pokud třeba švédská Frolunda nebo Modo Hockey budou o třídy výš než české kluby tak to nemá cenu

• roly30
    roly30

Chtěli bychom tady rozjet bud nejaky menší turnaj nebo ligu v NHL a nejen v něm. Jen mi trochu vrtají hlavou 2 věci. První je doba hraní 10 minut je podle mě moc dlouho a padá až moc golů. 5 minut je zase asi málo ale je dobrý že se mohou hrát ranked zápasy a nebudou žádne spory o výsledcích protože se dají rychle dopátrat výsledky ranked zápasů. Asi ideální by byl nějaký střed. Napište tedy pokud by jste měli zájem se ligy nebo turnaje účastnit jakou dobu by jste chtěli. Další věc - udělat turnaj/ligu v NHL nebo 02 ELH nebo smíchat evropské kluby a udělat Evropskou Ligu, jenže to by možná mohla být nevýoda jelikož pár švédských a finských klubů je na tom lépe než některé české . Tak napište ať vám můžem co nejdříve vyhovět :)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.