Volné forum

nhl 09 vs nhl 2k9 (13)

• helio
    helio

mám NHL2k09 a je to paráda liga je nerealná uspořádat pokus

byl ale nějaký turnaj snad zvládmem. roly byl to dobrej zápas

proti tobě

tukan 71

• Anze11-cze
    Anze11-cze

Super komentar Joku75 ve vetsine s tebou souhlasim.Co se tyka onlinu EA NHL neni to vzdy o 4 naucenych strelach jak pise tam ten jeden nahore..alespon proti souperum se slbasi obranou lze vymyslet spoustu fines,kombinaci a zakonceni a vypada to jak hokej..Kdyz nekdo hraje jak robot je to jen jeho problem a nedivvim se ze ho to nebavi..jo proti nejakymu skillerovi je to horsi a neni cas na nejaky parady..ale takovy byly jsou a budou online sportovni hry jako je PES FIFA NHL ... NHL 2K9 je paradni bohuzel nejsou poradny ligy a bez toho nema smysl hrat.

• zdeny11
    zdeny11

[q][b]jok7777777775: [/b]Nastavení pro NHL 2k9 kde dosáhnete realných statistik : link[/q]

hustej link dík

• jok7777777775
    jok7777777775

Nastavení pro NHL 2k9 kde dosáhnete realných statistik : link

• roly30
    roly30

[q][b]dr.Vo.pruz(CZE): [/b]Nastaveni najdes na oficialnim 2k foru,nekteri magori to maj az krute nastaveny :) [s3] [/q]

aha tak dík hned se na to mrknu :)

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Nastaveni najdes na oficialnim 2k foru,nekteri magori to maj az krute nastaveny :) [s3]

• zdeny11
    zdeny11

to bych chtěl taky někdy vyzkoušet online to může být ůplně něco jinýho.To AI je někdy k pláči [s6] .no vyzkoušej kontrolu puku v nastavení a dej to na to nejmenší, ovšem jestli to je jako v nhl 09.

• roly30
    roly30

dr.Vo.pruz: hele vim že se někde psalo to nastavení přesné nevíš kde rád bych si to taky nastavil už tak jak to mám je to daleko reálnějš než NHL 09 ale chtěl bych ještě víc reálněji pokud to de :) Jinak vypichování v NHL 2K9 de když si dáte ovládání pro evolution tak v pohodě a jeto vlastně totožné ovládání z NLH 09 SKILL STICK. Pak NHL 2K9 u mě vede ve fyzice hry podívejte se jak ty hráči bruslí atd. nebo co dělaj z hokejkou, pak puk to neni jak v NHL od EA tady se vám postaví na hranu a letí někam mezi díváky nebo je krásně vidět že kdž je ten puk na hraně tak jak podivuhodně plachtí ve vzduchu. Dále golmani v NHL 09 byl vlastně takový jediný zákrok a to kleknout si. Myslim že ty golmani tady maj daleko lepší AI. Haly ty vypadaj skvostně je tam jakoby atmosféra když je záběr a vidíte zaplněné tribuny :) . Co bych bral v NHL 2K9 je když se ořeruší hra tak aby ukázali předešlou akci jako je tomu v NHL 09 tod asi vše. Jo a online hrál jsem jen jednou jelikož moc čechů tu hru nemá a dost se to sekalo nwm jestli to bylo mnou nebo jim ale měl červený slabý signál tak možná tím :)

• zdeny11
    zdeny11

předevčírem sem viděl jenom trailery a pár ukázek nhl 2k9.no musím říct že sem tomu moc šancí nedával.Nedávno sem šel za kámošem pustili jsme si tu hru,ale po prvních animacích nic moc.Když se ta hra rozjela no kam se hrabe nhl 09. [s3] [s6] ale když si vemu něco z ea a 2k tak je to ten nejlepší hokej.Ale slyšel jsem že má příští rok vyjít novej hokej od nějaký neznámý společnosti,nechme se překvapit.

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

U NHL09 se naucis jen pred souperovou brankou tri,ctyri jasne goly ktere tam vzdy padnou a je to.U NHL2K9 pokud si postavis nastaveni na urovne prave NHL,je to tezsi,zabavnejsi a hokejovejsi.U 2K9 se musi kombinovat a trochu vice premyslet,u 09 nemusis nic a to me proste nebavi vcetne toho co jsem popsal v prvnich radkach.Kdyz si zapnu 09,tak se snazim hrat kokej,ale ono to proste nejde.Dale souhlasim s kolegou nademnou pomalu se vsim.Hraci stoji,musi se znovu rozjizdet...nenajizdeji si pro prihravky..jen tupe civi az se knim puk doklouze.To proste pro me neni hokej,ale vyckavanaO brankarich ani nemluve,to je jeste vetsi tragedie nez v NHL07.

NHL2K9 je s hitama a to me taky silne vadi.Kdo prerazi hrace je kralem,ale kdyz odskrtnu tuhle neprijemnost,je to simulacni hokej s velkym pojetim nastavenim a to hru dela samou o sobe.Rozhodne pro me kral hokeje a grafika je vyborna,az na hrace,to je dalsi minus hry,ale proc si nezahrat hru ktera je vernejsi opravdove NHL?EA je jen kulisa,ktera v podstate serviruje rok co rok to stejne co nam dala v predchozich tezenich.Pro me grafika neni vse,ale pocit ze hry,ze to tak opravdu ma byt tak jak je,to bohuzel dava na vedomi jen pouze jediny hokej a to je NHL2K9.

• jok7777777775
    jok7777777775

U mě je větší rozpor : Jsem takový rasista EA NHL ,ale na druhou stranu musím přiznat ,že hraju sezonu NHL 09 ,protože NHL 2k9 jsem už dohrál . 09 není zase tak špatná jak někdy tvrdím , bohužel stereotypní hra je velký problém stejně jako superpřesná trajektorie přihrávek kde existují jenom tři možnosti buď k tobě kotouč doklouže a tvůj hráč už často stojí a musíš se rozjet znovu nebo do ní CPU vloží hůl a nebo zůstane na holi CPU . Stejně tak dorážky před bránou jsou totální skript kdy prostě jen držíš páčku dopředu a čekáš jestli prostřelíš golmana znovu a znovu .Další výtka jsou golmani kteří z nepochopitelných důvodů koukají na puk před sebou a nereagují na něj velmi často . Poslední krize je hra obránců kdy prostě v určitých chvílích nikdo nestojí před bránou a CPU si dělá co chce a doráží a doráží . Tak v tom je ten hlavní rozdíl mezi NHL 2k9 a NHL 09. Co se týče technické stránky a ovládání je tomu přesně naopak - EA vypiplala NHL07 k dokonalosti a je parádní sledovat některé situace jako skutečný hokej kde nechybí zvedání hole , všechna možná vyloučení a dokonalá grafika hráčů . Je to arkáda v luxusním balení ,ale té simulace je tam stále víc a víc ,těším se na NHL2010 že třeba zmizí skripty a golmani začnou reagovat.

NHL 2k9 bohužel má perfektní to co nemá s hrou moc společného a to je záverečný sestřih zápasu ,rolbu , 4 rozhodčí a nádherné hokejové arény. Co se týká hratelnosti je to bohužel slabší než NHL 2k8 a to především díky absenci zvedání hole nebo klasického vypichování . vyloučení v zápase je uplně mimo mísu a kdo nehituje není pánem ledu . Naštěstí je tady zcela nový kolizní systém a ten dělá z hitů reálnou podívanou . Ovládání a modely hráčů je bohužel velmi slabá stránka hry - přesto je to pořád lepší hokej ,ale určitě ten rozdíl je nejmenší v historii souboje 2k a EA . EA 09 ti překvapivě přinese věrnější simulaci ovládání v arkádovém pojetí hry . A 2k9 ti přinese více zábavy s méně prvky simulace reálného hokeje. Obě hry mají smysl a ani jedna není lepší než druhá .

• roly30
    roly30

No takze takhle nejlepsi hokej co jsem kdy hral bylo NHL 08 tak jsem poridil NHL 09 no na prvni pohled super hokej grafika jeste lepsi vsechno good ale stejny goly atd. zustalo to celkem z NHL 08 a omrzelo me to moc stereotypni tak jsem prodal a poridil NHL 2K9 naprosto spokojenej opravdu nejrealnejsi hokej skoda ze ty postavy vypadaji podivuhodne ale bavim se. Pro me NHL 2K9 na plne care

• zdeny11
    zdeny11

prosím o negatiní nebo pozitivní příspěvky na obe hry.

zatím vítěz nhl 09

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.