Konzolista.cz

NHL 09 - NHL09-Play off (20)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
dr.Vo.pruz(CZE)
dr.Vo.pruz(CZE) #PS4,XONE

Tak dohrajou nebo ne?To nemuzou aspon dat vedet?Ja do kazdyho nevidim.To je slusnost rict seru na to at postoupi tenhle.Fakt nechapu.

roubajs
roubajs #T - 600

Hoši, hoši, dohrajete to vůbec někdy?

empiK78
empiK78 #hrajto.com

Dvojice jsou jasny:

Jirka_001-xcratoc9

marchelloSVK-Ondra83

Kucoo-Majkl180318

dr.Vo.pruz(CZE)

Konat se bude urcite.

dr.Vo.pruz(CZE)

Noo tahne se to uz nejak.

pecho
pecho #shady ltd

caute chlapi. ako to tu vypada? nieco som cital ze tu boli nejake problemy ale dufam ze uz to je ok.skoda ze chicago vypadlo uz v prvom kole,tak som to chcel dohrat,ale bohuzial to nevyslo.nie je nejaka play-off tabulka?

michalCZ
michalCZ #LP is BEST

nechces hrat i se mnou znova [s6] ne delam si srandu postoupil si zaslouzene [s6]

dr.Vo.pruz(CZE)

takze jsem upravil tabulku a takhle by to melo asi byt,jen me mrzi kuca ktery musi odehrat znovu vyhrane zapasi,kuco nezlob se,ale islanders musi hrat,pokud je neco nepresne tak se ozvete.diky

empiK78
empiK78 #hrajto.com

hraje jeste nekdo jinej krome me a Jirky?

empiK78
empiK78 #hrajto.com

kazdej rok se objevi naka ta chyba. dulezitejsi je, aby ji co nejdriv odstranili

roubajs
roubajs #T - 600

no, snad 10 bude už lépe vychytana....

roly30

říjen? NHL 10 vychází už 15.září. Možná s vámi po roční pauze opět dám u 09 mě odradili furt ty stejné goly :(

empiK78
empiK78 #hrajto.com

dobry no. akorat si sahni do svedomi. 14 dni nejsi schopen se ozvat. v momente, kdy tu Jirka napise, ze ti to zkontumuje, tak najednou se na netu objevis a napises. v dnesni dobe je snad internet vsude, pripadne mas snad i kamarady, co umi s internetem a tvoje omluva tu mohla viset uz tech zminovanych 14 dnu. a nebo jeste jinak: zapnout ps3, napsat xkratocovi - jedu na x dni pryc, ozvu se, az se vratim. otazka cca 2 minut? mala cena za slusnost...

jinak drzim palce, at zahrajete dobrou serii.

empiK78
empiK78 #hrajto.com

jsem pro kontumaci, ale pockal bych az to dohrajeme my. kluci z druhy konference teprve zacinaji. stejne by xkratos cekal a sam rikal, ze by si radeji zahral, nez kontumoval zapasy. ale zalezi samozrejme na nem.

ale chovani Pr0hrajes je hrozny, tohle by se nemelo opakovat. Pro neozvani se 14 dni neni omluva.

dr.Vo.pruz(CZE)

Nerikal nekomu jestli nejede treba na dovolenou?nebo ze se posral ps3?pokud se neozve do zitrka,kontumuju.

dr.Vo.pruz(CZE)

Termin nedodali :)

empiK78
empiK78 #hrajto.com

Co vychodni konference? Kdy se vracej T+C z dovoleny?

dr.Vo.pruz(CZE)

Z aktualizovat by to chtelo,jenze to by mi nesmeli od utery odpojit net od O2,prej me odpojili nedopatrenim,ted mi to nahodili :) vyborny

mimochodem od vas na meilu nemam vysledky,takze co chete z aktualizovat?

EDIT:takze aktualizace meilu.jj mam to tam,takze vecer po praci aktualice stavu,za chvili rezu do prace takze uz to nestihnu,ale vecer to tu bude.nejlepsi bylo kdyz mi volal opravar ze nemuze chytnout na centrale kontakt :) pry je to velmi zajimave,nevim co to bylo,v utery cumim na net dopoledne a pak vypadek az do dneska :) hlavne ze to zase jede.

EMPIK:Mas pravdu,bohuzel nekdo na to nema zrejme bunky.

empiK78
empiK78 #hrajto.com

myslim, ze to prezijeme [s14]

jinak tady v tomto vlakne nemela probihat diskuse

dr.Vo.pruz(CZE)

Západní konference:

>brbrbrbrbrbrbr

>br

>brbr

2.kolo

Západní konference: