Nintendo 3DS

New 3DS (43)

• lukas7
    lukas7

díky

• xDante1986
    xDante1986Gamer

musíš udělat transfer link

• lukas7
    lukas7

potřebuji poradit jak smazat nintendo ID z jedné konzole 3DS a přihlásit se na druhé? nějak se mi to nedaří a nechci ho smazat úplně. Potom jestli můžu zakoupené hry stáhnout znova na nové konzoli? a jak smažu uložené pozice u her. Díky za rady

• Marv8
    Marv8Assassin

Ak by to niekoho zauimalo tak oficialne vyjadrenie Nintenda:

I can confirm that it is not possible to register the New Nintendo 3DS or the New Nintendo 3DS XL. Due to this we do not include a registration code with the console and no Stars can be gained for the console by linking the console through the eShop.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    1

inak včera som doklepol Zeldu na 100% link budúcu sobotu bude Big N Live s touto hrou, teraz sa plne venujem Monster Hunteru

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Marv: netuším, ale ja som tam kartičku mal.. tá pod jedným kódom združovala jak Majora Mask hru tak konzolu 3DS.. ono je to v podstate jedno, Club aj tak tento rok končí a body treba minúť, to už je ale dosť komplikovanejšie a ja osobne na to serem :)

• Malachi
    MalachiHookwow
    1

Aiven-SVK 5215-2416-0737

Jinak ja tam taky nemel karticku s kodem, klub prej končí slysel jsem...

• Marv8
    Marv8Assassin

Apsi: myslis ze je možné že do bežej verzie teda nie XL ho tam nedali? Neviem o tomto najst ziadne info...

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Ja som ho tam mal

• Marv8
    Marv8Assassin

nazdar hoši,

prosim Vás mal niekto k new 3DS club Nintendo cervenu karticku s kódom? Ja totiž to nie a chcem vedieť či je to omyl alebo to tam už proste nedávajú kôli avizovanému ukončeniu služby.

• Aiven-SVK
    Aiven-SVK

Ahojte moje Nintendo ID je 4571-0042-8638 AivenSVK a hravam MH4U

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

tak kto už má? link

• Drkovcim
    Drkovcim

Chalani, prepacte ze sem pcham tu moju otazku ale neviete mi prosim poradit?

link

• Seth123
    Seth123
    2

vita je taková pěkná leskla, systém a prostředí je elegantnější a funkčnější, zavírání her/aplikací ve vitě je bezkonkureční ale analogy jsou katastrofální, R/L to samé, circle pad je několikatinásobně pohodlnější a i celkové držení 3DSXL je pohodlnější. K PS+, čti si někdy diskuze tady, dokonce i ty sám to píšeš, hru mám z PS+, to mám z pluska, co tak is to koupit? Vývoj drahých her se z pluska nezaplatí.

• Marv8
    Marv8Assassin

HonZyczech: Nechápem o jakej sračke hovoríš ale myslím že dôvod prečo som to tu spomenul som dostatočne vysvetlil a myslím si že je to úplne v poriadku.

Apsi: O tom nepochybujem. Určite očakávam nejakú originálnu Zeldu a nového 3D Maria. Ak to bude aspoň tak dobré ako posledné 2 roky 3DSka tak budem spokojný.

Seth123: Ono na storu je v tej položke under £3 vela dobrých hier. Momentálne najlepšie veci takmer zadarmo je určite virtual console. Da sa tam stiahnuť napríklad taký Mario bros 3 čo je pre mňa osobne možno aj najlepšia hra všetkých čias , každému kto nehrál tak naozaj odporúčam ta hra zostárla veľmi dobre. Plus stojí uplné drobné. Neviem či súhlasim s tým že Vita vyzerá lepšie [s6] Po tom čo mám na New 3dsku Mario cover plate tak sa naňho neviem vynadívať. [s6] K tomu PS+ a že je to jedna z najvacsich chyb historie by som si rad vypocul tvoj nazor a preco to tak je podla teba ale to asi nepatrí do tohto fóra a bolo by to dosť OT. Inak keď už si spomenul ten N Club. Trošku ma hnevá že posledné odmeny niesu v UK rovnaké ako v US.

VulcanR: Rozumiem a asi si tiež myslím že je to nejako takto. A ktomu odporúčaniu ako to zmeniť. To by museli prestať vydávať tak sakra kvalitné hry [s6][s1]

• Seth123
    Seth123

Marv8 SMT4, Code of Princess, když deš tak po ceně, v eshopu je položka under £3, ale třeba tento týden výborná oddechovka na krátkou cestu autobusem Pokemon Shuffle.

4 roky jsem měl PS3, za tu dobu jsem hrál mraky her a udělal snad jen 2 předobjednávky a jinak jsem čekal než hra opadne na ceně, v hlavě mě běželo v hlavě, proč kupovat hru hned když za 2-3 měsíce bude o 20-30% levnější, navíc v dnešní době je většinou lepší hru koupit později kvůli opravným patchům. U nintenda je to jedno jestli bereš hru z předobjednávky nebo po roce, a právě předobjednávka má většinou výhodu nějakého bonusu, třeba Senran Kagura Burst krásný honimírský plakát :D, takže na mě ta cenová politika funguje, proč to koupit po roce bez bonusu za stejnou cenu, když to možu mít hned ještě s bonusem.

Pak máš u nintenda další věci, jako je Nclub(věci z UK jdou k nám dostat zadarmo) který letos končí a je slíbená náhrada, každý rok akce 2+1 zdarma, do konce roku 2014 na wiiu premium program 5% ceny zpět, MK8 promotion hry.

Když porovnám vitu vs 3DSXL, vita vypadá líp, 3ds vedle toho vypadá jako hračka a protože jsem v srdci stále dítě, raději šáhnu po hračce :)

K PS+ mám asi tolik, jedna z nějvětších chyb herní historie a jednou na to dojedou.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Marv: no v tomto je šanca vysoká, počkal by som na E3, určite nás ešte čaká velká 3DS podpora. Teraz to budú dva roky nabité kvalitou.

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    2

K tym cenam, napisem to este raz, sa posledne roky za ceny N hier dost znormalizovali a prakticky zrovnali so zapadom.

Myslim si ze je to scasti tiez aj tym, ze v CR/SR je Nintendo vdaka pretrvavajucim konvenciam z minulosti stale brane ako nieco luxusne a exoticke - kto si spomenie na GB alebo N64 hry za 3500 Sk, zatial co ceny hier na ps1 boli tak okolo 2000 vie o com hovorim. :D

Dalsi dovod je, ze N je tu skratka mensinovy trh, nepredava sa ani zdaleka tak dobre a vo svete 5 predanych 3DS na jednu vitu tu plati uplne obratene. :D Preto si napr. predajca moze dovolit predavat Raymana na 3DS za 600 a na vitu za 400. Vita verzie su vdaka rozsirenosti Vity plne bazare, a ked chce predat, musi sa prisposobit trhovej cene. Na druhej strane 3DS verziu ma menej ludi a v bazari sa objavi raz za cas, v digitale sa N len rozbieha a dohana konkurenciu, takze prakticky ina volba ako krabicka nie je.

S cenami proste nic neurobis, ked sa to predava, nemaju dovod to znizovat - zakladna trhova ekonomika dopyt-ponuka. Ak ti to tak velmi vadi a chces aby sa nieco zmenilo, jediny sposob je ich politiku bojkotovat, nekupovat nic a dufat ze sa takto zachova este dalsich par milionov ludi. :D

• Pan T
    Pan TDrifter
    3

Je prostě fakt, že nintendo má u her vysokohorskou přirážku. Raymana origins na Vitu koupíte od 480 kč, na 3DS od 650 kč. A jde přitom o stejnou hru, s tím rozdílem, že na Vitě vypadá díky OLEDu a jemnějšímu displeji o laťku lépe.

(Osobní zkušenost přímého posouzení, když jsem měl obě konzole. Na vitě plnou hru, na 3DS demo.) Tak jak tady jde uplatnit vyjádření "za kvalitu se platí?"

Navíc na tu prokletou Vitu jsem kupoval v den vydání hry jako LBP, Killzone, nebo Tearaway za 600. Dnes koupíte do 400. (Každý měsíc hry z plusu ani netřeba zmiňovat) Ty ceny jsou na 3DS prostě košér asi jen pro skalní fanoušky. Ono i cenovka handheldu stejná za jakou prodává tablety předražený Apple, je od N dost odvážná.

(je blbost porovnávat handheld a tablet, ale je rok 2015, a víme jaké jsou trendy)

• Marv8
    Marv8Assassin

Rozumiem co sa snazis povedat a asi chápem. Ja veľmi nevidím ako to funguje na takom dajme tomu brloh.sk a aký maju vzťah s distributorom len ma proste zauimalo ci niekto nevie viac jak ja. Trošku ma hnevá celkova situácia okolo Nintenda tu v Europe a najma tu v Ceskoslovensku. Príde mi ako keby to tu bolo považované trocha za mŕtvy trh z pohľadu N. Keď som bol na druhej strane oceánu tak to vyzeralo o dost inak.

A s tým humorom nemôžem nič iné než súhlasiť. Doba potrebuje humor, a ľúdi ktorý ho vedia prijať aj na svoju adresu [s1]

A ešte malá otázka, nevie jak su na tom SNES hry na virtual console? Myslíte ze je sanca na 3DS funkcionalitu v dohladnej dobe?

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    1

kritizuj si čo len chceš.. nato je konzument akéhokoľvek produktu a brat si niečo také osobne? :) ale kde, skorej to beriem s humorom ... to presne potrebuje táto doba, humor

prachy sú prachy a keby si ty mal firmu s pečivom a denne by si za rožok inkasoval 20 Euro, nezdražoval by si ten rožok aj keby dopit neklesal po rokoch ani len o pól percenta.. taký je busines

nieje dopit, nieje cena

jednoduché jak bulharská šlapka

• Marv8
    Marv8Assassin
    3

HonZyczech, Apsi

Nejako velmi osobne to berete chlapci [s6] Ja som aj fanda Nintenda inak by som si ho nekupoval, no myslim ze mam pravo skritizovat jasny nedostatok konzoly. Mozte si tu na Vitu hadzat kolko špiny chcete ale nezakryjete par veci v ktorých je ta blbosť od 3DSka proste lepšia chlapci. A cena hier je jedna z nich. Len pre príklad uvediem Persona 4 golden ktorú momentálne kúpim na PS store za 15 euro. Hra ktoa jednoducho posluzi na 100+ hodín a na metacritic si drzi hodnotenie 93 co je myslim si celkom slušné. Je to jedna z najlepsich JRPG vsetkych cias cize to je jedna.

Druhý priklad ktorý spomeniem je Metal gear solid. Na Vite sa nachádza kolekcia ktorá obsahuje druhú aj tretiu časť na 3DS naopak len tu tretiu. Cena na vitu je momentálne na PS store okolo 10 libier. Cena pre 3DS sa stále drží na pôvodnej hranici to je nad 30 eur. Vysvetlis mi to?

Dalej kedže si chcel menovať spomeniem pár hier. Niektoré nevystacia na 60 hodín ako požaduješ ale sú to stále kvalitné hry ktore sa dajú zohnať za prijatelný peniaz, niektoré boli dokonca zadarmo na Plusku( k tomu sa ani nebudem vyjadrovat, Nintendo jasne absentuje s takymto programom, ale to je debata na iný deň) : Rogue Legacy, Shovel Knight, Disgaea 3, Killzone Mercenary, Freedom Wars, Velocity, Velocity 2X, Final Fantasy X/X2, Minecraft atd. Vela z nich ti dá aj viac ako 60, viac ako 100 hodín. Uvedomujem ze niektore z nich su remaky, ale v tomto nintendo tiez nie je nevinne. Inak Majora vyzera na 3DS perfektne a zatial som nenašiel nejakú vážnu chybu.Troška sa pohrali so save systémom ale nejak mi to nevadí.

K tomu prečo tu vytahujem Vitu. Je to konkurenčný systém a myslím si že toto fórum slúži práve na postrehy a na takéto porovnávania. Nevtiahol som ju tu za úmyslom vyvolať konflikt medzi komunitou, ale skôr si myslím že sa tu mohla roznehnúť normálna diskusia na túto tému. A popravde čakal som trocha lepšie odpovede ako je výsmech konkurencie [s6] Hovoríš nech ti ukážem nejakú exkluzivitu ktorá vydrži 60 hodín a stojí 10 euro. Máš pravdu nič také asi nenájdem ale nájdem kopec hier ktoré stoja pod 15 a strávil som v nich bez problémov 40+ hodín perfektnej zábavy a dálo by sa stráviť viac :) Napríklad Freedom wars. A keď mi dávaš takú podmienku tak sa ťa opýtam niečo ja. Ukáž mi ty hru na 3DS ktorá stojí menej ako 20 euro, je kvalitná a vydrží mi aspoň na týždeň. A uľachčím ti to. Nesplníš to. Lebo nič také neexistuje.

Čiže chlapci nerozculujte sa tu a nehovorte tu o vtipoch [s6] [s6] [s6] Ja nesom žiadny sony zastanca, popravde hrajem viac na 3DSkua zbožnujem ho, ale myslím si že všetci vidíte že tento cenový biznis nie je veľmi v poriadku. Odvolávať sa že to je v poriadku lebo tie hry su veľmi kvalitné nie ako tie od konkurencie je choré na hlavu [s6] ČiŽe stále čakám na odpoveď prečo je to tak ako to je. Nehcem tu vyvolavat žiadny flame ani nic take mier chlapci. Chcel som tu viest normalnu diskusiu.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Vitu som predal mesiac po launch okne a do teraz nejak nvidím dôvod sa ku nej zase vracať ...

• lennyKravic
    lennyKravic
    1

bf333: koukám než jsem to dopsal, tak jsi napsal ty samý hry :)

• lennyKravic
    lennyKravic
    1

Vitu bych tady neřešil, ač jsem na ní loni hrál víc než na 3DS (hlavně díky Remote Play). Exkluzivní tituly na dlouho tam jsou, ale délku moc nepovažuju u sebe za podstatný parametr (pro mě kolikrát negativní parametr, když se to vleče). Ale takový Wipeout který mě stál pár korun, tam vydržíš desítky hodin, Soul Sacrifice a Dragon Crown jsou taky delší hry obě mám z Pluska :) Ale tím končím Vita OT :)

• bf333
    bf333Ravens
    2

Nic mi do toho celkem neni,ale treba SS,DC,GR bylo na Vite v akci za slusny peniz.Nehlede na to,ze to bylo i v plusku.

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4
    1

:D ten bol dobrý

• Marv8
    Marv8Assassin

kvalitne hry su aj na Vite a daju sa kupit za 10 euro

• lennyKravic
    lennyKravic
    1

VulcanR: Point taken beru zpět. Pravda, Nintendo je trošku jiný svět/trh než ostatní konzole a ty své ikonické značky moc nemá potřebu zlevňovat.

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    1

Lenny: no neviem ci je to tym.... :D link

Ale vazne, N hry maju u nas aj po par rokoch porovnatelne ceny s obchodmi zo zahranicnych krajin, kde ma Nintendo plne zastupenie. Vlastne nie, v CR/SR su tie ceny vacsinou este o trochu nizsie. :D

Pre zaujimavost par starsich (2 a viac rokov) hier. link a link

Porovnaj si to s nasimi/vasimi cenami a myslim ze este budes prijemne prekvapeny. :D

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.