Konzolista.cz

Nelze sparovat dualshock s PS4 (10)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
xavier

Jo diky prave som nevedel ani jeden ani druhy dualshock pripojit k ps4. Pomohla ta apka PS4 Remote a potom som v nastaveniach vymazal tie dualshocky a dal restart ps4 a uz sa dali sparovat pomocou usb kabla.

Jádro85
👍2

Zdravím. Měl stejný problém. Byl na playstation fóru, na YT, a ani už nevím kde. Můj problém začal, když jsem DS4 přihlásil na iPad. Joó bylo to na chvíli super, ale hrát se nedalo, jen udělal na Gran turismu nějaký foto. Druhý den problém spárovat DS4 s PS4. Zkusil jak psal Playstation rady, konzoliste, YT..... řešení úplně easy! Díky PS4 Remote (appka v mobilu, jinak PS4 neovladatelné). Najel do Nastavení, až po ovladač (jak uvádí Playstation na svých stránkách) a pak držel PS tlačítko s Share tlačítkem. To nikde nepíší! A bingo!! Oddechl si😎 Ale stres byl, páč nikde neporadili....

maranelo
maranelo #N💩SR💩T!

A když to nepomůže tak zkusit tlačítkem reset ovladač resetovat a když ani to tak použít jiný USB kabel.

Horajdinho
Horajdinho #PS5/PC/St. Deck

Jan Novak: zapojit kabel do ovladace, do pska - usb a pak to tlacitko mezi packama zkus drzet a ne jen zmacknout. A hlavne mam pocit, ze to chce mit uz zapnutou konzoli, takze zapnout konzoli tlacitkem primo na ni. Pak to sparujes v pohode.

Jan Novák
👎1

Zdravím potřeboval bych poradit kamarád mi půjčil ps4 ale bez ovladačů tak jsem si půjčil ovladač od druhého kamaráda a ovladač mi nejde propijit s ps4 když to propojí USB kabelem tak světlo na ovladači se rozsvítí oranžově a potom zhasne a když zmacku tlačítko PS tak ovladač začne blikat a potom zhasne a nic se nedějePředem děkuju za všechny rady

Check
Check #cotton_svk

Ahoj @Robin Pliska ja som mal podobny problem, ked som sa vratil od kamarata s ovladacom domov. Mne ale stacilo prepojit kablom PS4 a ovladac a opat bolo vsetko OK. Daj kazdopadne vediet ako si to vyriesil.

blbohlav 34
blbohlav 34 #Satan666

Tenhle problém jsem zažil, jedině resetovat ps4 přes save mod. Ten se spoustí když u vypnutou konzoly zapnete a stisknete power tlačitko stisknout na sedum sekund a pak se zvolí reinstall system software nebo je pak druhá možnost a tu si nepamatuji.

Robin Pliska
👎1

Nefunguje nic znameho... proste to nikdo nechape a nedokaze to spravit:(

BenjaminL
BenjaminL #Fuck off

Zespoda ovladače je tlačítko reset, tak ho chvili podrž a pak připoj ovladač k ps4 kabelem aby se spároval.

Robin Pliska
👎1

Zdravim, mam problem s pripojenim ovladacu k ps4. Samozrejme jsem vyzkoušel veškere rady, ktere zde byly v jinych tematech, ale bohuzel bez vysledku...

Prvne jsem vzal jeden DS ke znamemu a uz jsem ho zpet nesparoval. Nyni jsem si to po dvou mesicich neuvedomil a vzal druhej na turnajek, ale bohuzel nyni nelze sparovat s mym ps4. Takze nyni je situace takova, ze mam PS4, ale zaden dualshock k nemu nepripojim...