Playstation 3

Nejtěžší trofeje (70)

• naked-snake89
    naked-snake89

nooo získať platinu z dead space 2 bola riadna fuška

• Pacco
    Pacco

DaMuS---SVK: Respect chlape moje platiny z Wipeout HD a White knight chronicles jen tise zavidi :)

• Lumen CZ
    Lumen CZPS5

Chtěl bych vidět ''magora'' co udělá na platinu Ninja Gaiden Sigma 2.

• adohef
    adohefpachatel §

BuryHCgam3r jo to je posledny chalenge mi chyba a plat,musel to kus off lebo rozbil bi byt

• BuryHCgam3r
    BuryHCgam3rPitbullK9

Dante :Gratuluji a posílal jsem ti žádost na Xku a nic [s8]

Jinak jak tady někdo zmínil Batman :AA ty chalenges tak to je fakt peklo [s3]

• ROBERT47.CZ
    ROBERT47.CZ

Killzone2 hraji na Elitu jsem v sedme misi a je to fakt zahul zatim to jde ale obavam se posledni mise ta bude opravdu tezka.

• homer4482
    homer4482

aj Killzone je dost tasky

• TonyRocky
    TonyRocky

Mě jedině napadlo, že to je v určitém datu, rekordní počet nasbíraných G v nějakém tvém Country.

Každopádně nechápu ty vlaječky. Někdo tam má Polsko-Českou, někdo Německo-Českou.

Datum, které tam mám já, je datum kdy mě XBOX zpět přičetl odebrané body, to mě k 20ti tisícům přičetl během jediné chvíle asi 25 tisíc bodů.

Což asi rekord dne teda byl :D Jen nechápu ty vlajky...

• TonyRocky
    TonyRocky

Dante myslím tu malinkatou hvězdičku, na kterou ukážu a vyletí mě tam FROM-TO-DATE a u toho je nápis že to je můj Country Record.

Může to znamenat počet dosažených G za nějaké období atd?

Tomuhle nerozumím.

• Kryshot
    KryshotNo Escape

Pro me zatim nejtěžší platina CoD Classic... hned po ní časově nejnáročnější GTA 4 ..

• jackiie48
    jackiie48

pro me byly tezky batman arkham asylum tam hlavne ty areny , pak mirrors edge ty trialy , a mene tezka byla little big planet ale hodne casove narocna ale nepatrila k nejlehcim

• TonyRocky
    TonyRocky

Dante co je Country Record v tom žebříčku?

Mám tam také u nicku nějaké data a nevím co to jakože je. Jestli víš tak díky.

• Dante2
    Dante2

Určitě co jsem hrál tak Battlefield: Bad Company 1, na jednu stranu časově náročná (10k killů), na druhou obtížná (všechny awardy? wtf?). Jinak jak řekl xDante1986, drtivá většina je jen časově náročná, za všechny zmínim Far Cry 2 nebo Killzone 2.

• isildur heir
    isildur heir

DJ HERO

• Fíla8
    Fíla8PS3 :)*

Nejtěžší je asi Lost Planet 2 a nejlehčí hra je terminátor Uncharted a assasin creed 2 [s6]

• roly30
    roly30

Myslim si že Warhawk má těžší a to sou pro mě trofeje ne ty nudný dohraj hru xkrát na tuhle obtížnost a posbírej všechny poklady. Online trofeje sbírám to je výzva :) A Warhawk na platinu = se stovky hodin prosezených u týhle hry já měl asi 180 hodin a mam jen 60%

• TonyRocky
    TonyRocky

Hmm... Tak to jsou samozřejmě nejbrutálnější trofeje, ty co vyžadují první místo v nějakém online módu, který hraje dvacet milionů lidí.

Něco jako ve Fight Night Round 4.

Tyhle trofeje udělat, to už je o tom být vyvolený...

• kuki164
    kuki164Play3Day

link a túto platinu niekdo má ?

• rolandassassin
    rolandassassin

Těžká - Wipeout a M.A.G

Lehká - Uncharted 1 a 2, pop TFS, Terminator, MW2, Burnout, COJ 2, TW11, AC2, BFBC2, trine a spousty dalších co mám

• jirka023
    jirka023

Pro mě byl na platinu jednoznačně nejtěžší Mirrors Edge.

• Pacco
    Pacco

Ve Wipeoutech jsou tezke hlavne Zico a Zone Zeus,ale po par mesich sem je dal xD Jinak ted hraju White knight chronicles a vsechny zlaty az na jednu( a to zabit 10.000 mobu) jsou nejvic tezky a udelat platinu bude minimalne na 300-400 hodin ani bych se nedivil kdyby se to zaradilo do obtiznosti Legendary po boku Socom,Street Fighter IV nebo WipEout HD

• jaccobino
    jaccobinoReBorn

Ve Wipeoutu jsou 2 hodně těžké, vše na Elite a hlavně dosáhnout zóny 75, to je fakt na nervy [s6]

• MILOS-53cz
    MILOS-53czRUN OR DIE

nó,v poslední dobe mi teda pekne dala zabrat platina v CoD Classic a hledání + nicení snad pres tisíc vedlejsích cílu v Saboteurovi taky byl peknej záhul na nervy![s6]

• jarda90
    jarda90JK90

Určitě platí to rozdělení na online a offline. U online 100% hlavně kvůli času Far Cry 2 (zdravim Conana [s14] ), Warhawk atd. Jinak u offline trofejí je to vždy o zvládnutí nejtěžší obtížnosti ( např. pro mě Bioshock, CoD Classic, Killzone ) a hledání milionů věcí rozmístěnejch v každý hře - nesnášim. A pak tu jsou hry z PSN - moje oblíbený Pixel Junk Eden a hlavně SuperstarDust, trofej Bomber [s14]

• Cimbu
    Cimbu

no tak piplat se s peříčkama v Assasin2 taky není žádnej med nebo trofej For the Motherland v COD5 je taky kurva a to ani nemluvím o speciálních misích v COD6 ty jsou příšerný jedna horší než druhá. kdybz chtel někdo pomoct s Modern Warfare 2 at si mě přidá na PSN nick je cimbu

• kaktusak_cz
    kaktusak_cz^^

nejtezsi pure bladestone demon souls [s14]

• jeepersCZ
    jeepersCZPS5 XSX NS

no tak asi wipeout HD na to opravdu ne mam

• Lamps
    LampsLamps

Tak jasně no, udělat platinu/1000g ve hrách jako GH nebo Rock Band je docela machrovina, mi stačí Satch Boogie na 222 222 v GH4 .. jsem rád za mejch 155 592 :D

Dál mi dost těžký přišly trofeje v Halo 3 - opět hromada online achievů, který jsou občas docela šílený.

Ač né úplně nejtěžší, tak hodně frustrující mohou být i trofeje za Fallout 3. Když člověk jen v klidu hraje a nevědomě si chodí místy, kam se už jindy nedostane, tak je prostě v prdeli. Viz. můj případ, aneb nesebraný bobblehead v bordelu Enklávy.

• digishit
    digishitdigishield

Všeobecně jsou pro mě nejtěžší trofeje ty online. U některých her je skoro nemožný je udělat, např. Warhawk, Far Cry 2, GTA IV ... to se týká i her jako je Rock Band a Guitar Hero. Ovšem nejlepší co může bejt je trofej podmíněná tim, že vyděláte určitý množství peněz (nebo čehokoliv jinýho), ale musíte bejt přihlášený na servery herního vydavatele - Mercenaries 2 & EA !! To je pro mě nejtěžší trofej, protože už ji nemůžu nikdy udělat (na svym účtu) :D

• IZZA
    IZZADon Izzo

Trofeje jsou samy o sobě TEŽKÉ svinstvo.Pamatuju se na časy kdy nic takového nebylo a já hral hry pouze a jenom pro zábavu,ale v poseldní době jsem se přistihl jak se snažím taky nějaku tu butylku(rozuměj pohárek) a.k.a trofej)ulovit...hold změna je život,že? :D

Mno každopádně k tématu.Těžke sou pro mě jakékoliv platiny sic jich tři ulovené mám,ale je to pro mě zbytečně časově náročné a kdo to má porád stíhat.Je tolik krásných her a tak málo času na ně a lovit u každé z nich platinu mi přide fakt ujetý,ale věřím,že je spoustu takových hráču co ničim jiným ani nežijou :) Ale abych už konečně něco vyřkl tak s toho co jsem hrál tak jednoznačně vyhrává PAIN a Wipeout HD jo a taky Motorstorm 2 je celkem peklo...

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.