Playstation 3

Nejtěžši platinovka (31)

• Wasker74
    Wasker74

Resident evil 4 na 100%. Tazke!!!!!!! 100% je viacej ako platina!

• blondjoker
    blondjoker

panove souhlasim s vasimi nazory ale mne delala problem platinovka z rayman origins[s8]

• KILLZONE-SK
    KILLZONE-SK

COD CLASIK asi moja najtasia platina KZ2 ties dost taske GTA casovo narocne ale lachke

• Deshien
    Deshien

platina RE5 byla docela snadna... krom Verusus modu a dalsich dlc ktere se ovsem do "srabacke" platiny nepocitaj

• ID3525
    ID3525

Většinou hraju pouze akční hry. Pro mě těžká RE5 dodělal jsem minulej týden. GOW3, Dead Space a Just Cause 2 (čas 160 hod a hotovo na 95%).

Teď se chystám na Dead Space 2, kde mě chybí pouze neudělaná trofej Hard Core (udělej hru na 3 savy) půl roku jsem ji nehrál jak mě ta trofej vytáčela. Jinak platinovek mám 13.

• dj4u_cz
    dj4u_czBF3

doporučuji těm co hledají někoho na ONLINE trophy at využijí link

najdě te si svoji hru a použijte FORUM, dá se tam celkem často někdo najít kdo by s online trophejema pomohl

• skandy26
    skandy26skandy26

Daemon : přímo.. k platině z MX vs ATV mi chybí jediná trofej po netu, která nejde udělat, protože to nikdo nehraje ://

• Daemon666
    Daemon666Freedom

Nejhorší jsou online trofeje u her, které už skoro nikdo nehraje... např. u mne teď Singularity (snad to dám...) [s8]

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

Já sem se zatím nejvíc nervoval, když jsem dělal platinu ze hry Split Second, protože udělat tam ty 2 časový trofeje (kdy máte objet trat pod určitý čas) bylo pro mě dost těžký udělat.

• zradce
    zradce

platina v RE5 je hodne lehka. tedy pri co-op... ta nejlehci co jsem kdy udelal

• elwiscz
    elwiscz

Ucharted 1,2 je v pohode, ten cas neni. Ted zkousim na platinu DEAD SPACE a to je taky zrout casu. Upgradovat vsechny zbrane to je orisek. Zde je potreba aspon 200 uzlu takze hrat aspon trikrat. V Ucharted pri trose stesti staci hrat dvakrat. Nejhur na platinu je RE 5 uz to hraju po 10 a porad nic.

• elwiscz
    elwiscz

Muj zebricek je Wipeout HD,RE5, AC Broterhood, Dragon Age 1, Killzone 2, CaD MW2,

• skandy26
    skandy26skandy26

Varcetti_88: RE5 naprosto libová platina, nic těžkého tam není ... možno přirovnat k Uncharted

• Pacco
    Pacco

Muj Top 3 Hard Platinovejch trofeji

1: White knight chronicles (660 hodin)

2: White knight chronicles 2 (603 hodin)

3: WipEout HD ( okolo 70 hodin) [s6]

• Vercetti_88
    Vercetti_88

Wipeout HD jsou jasný :D tam jsem popravdě rád za každé procento. dále GT5, GoW 3, RE5, ale spíš má většina her časově náročné trofeje: GTA 4, Mass Effect 2, všechny FIFY a NHL, Red Dead Redemption a Skate 2, 3

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

to sem zkoušel a nefungovalo to a jelikož u mě v okolí neznám nikoho kdo má PS3 tak sem si jí musel koupit[s6]

• dj4u_cz
    dj4u_czBF3

lukz899: na tu trophy ani mít kameru nemusíš, stačí jen narazit do někoho kdo už tu kameru má, narazíš do něj a trophy se ti odemkne...

jinak Burnouty byla má první platina

• dj4u_cz
    dj4u_czBF3

alberta + milhaus a spol, nejsou tam všechny hry z důvodu toho že se jedná o hry u kterých je udělán GUIDE... první si ty stránky prostudujte a pak zjistíte že tam jsou všechny hry... i ten wipeout a podobně tam je... stačí jen hledat...

a když chcete zjistit obtížnost u dané hry, není nic jednoduššího než použít tyto stránky link

a vyhledejte si svoji hru:

Tomb Raider Underworld: Estimated trophy difficulty: 3.4/10

Wipeout HD: Estimated trophy difficulty: 9.5/10

• poutnik36
    poutnik36hádankář

Hodně lidí si stěžuje na platinovku v CoD: Classic...[s14]

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

lukz899

to patri spis mezi nejdebilnejsi trofeje...

• Wickett
    WickettSorted

Lost Planet 2, Ninja Gaiden Sigma 2 :)

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST
    1

Vým že to bude znít blbě ale pro mě byla dost těžká platina ze hry Burnout Paradise a to kvůli tý trofeji na kterou potřebujete tu kameru.[s6]

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉

já měl zato že farcry 2:)

• Deshien
    Deshien

Polde zebricku na trophy org jsou nejvetsi svinarny Warhawk,Wipeout a Star Ocean 4

[s6][s6] Lol link ten zebricek je k smichu prej FF13 obtiznost 9 [s6] to ma vsude jinde obtiznost 4 az 5 Dragon age to same max 6

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

ten zebricek je trosku mimo, napr. Need For Speed: Hot Pursuit 8/10 nebo Tomb Raider - Underworld 6/10 ani nahodou. a nejsou tam vsechny hry.

• xxteryxx
    xxteryxxPaintball

Albert / Ten kdo ma platinu z WIPEOUTU budu rikat "pane" protoze dle myho jeden z nejtezsich trophy listu!!

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

a kde je wipeout HD? to jako ze je lehka jo?

• dj4u_cz
    dj4u_czBF3

tady máte žebříček od nejlehčích po nejtěžší...

mezi ty nejtěžší patří?

Catherine, GT5, Warhawk, Mirrors Edge, Bad Company 1, World at War atd..........

link

• MATOTOMA
    MATOTOMAratamahatt

Assassin's Creed Brotherhood s trofejí Role Model.

• Štěkna
    ŠtěknaPure Evil

Prince of Persia FS [s3]

• Kremik
    Kremik

Žádnou zatím nemám. :-D

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.