Většinou hraju pouze akční hry. Pro mě těžká RE5 dodělal jsem minulej týden. GOW3, Dead Space a Just Cause 2 (čas 160 hod a hotovo na 95%).
Teď se chystám na Dead Space 2, kde mě chybí pouze neudělaná trofej Hard Core (udělej hru na 3 savy) půl roku jsem ji nehrál jak mě ta trofej vytáčela. Jinak platinovek mám 13.
Já sem se zatím nejvíc nervoval, když jsem dělal platinu ze hry Split Second, protože udělat tam ty 2 časový trofeje (kdy máte objet trat pod určitý čas) bylo pro mě dost těžký udělat.
Ucharted 1,2 je v pohode, ten cas neni. Ted zkousim na platinu DEAD SPACE a to je taky zrout casu. Upgradovat vsechny zbrane to je orisek. Zde je potreba aspon 200 uzlu takze hrat aspon trikrat. V Ucharted pri trose stesti staci hrat dvakrat. Nejhur na platinu je RE 5 uz to hraju po 10 a porad nic.
Wipeout HD jsou jasný :D tam jsem popravdě rád za každé procento. dále GT5, GoW 3, RE5, ale spíš má většina her časově náročné trofeje: GTA 4, Mass Effect 2, všechny FIFY a NHL, Red Dead Redemption a Skate 2, 3
alberta + milhaus a spol, nejsou tam všechny hry z důvodu toho že se jedná o hry u kterých je udělán GUIDE... první si ty stránky prostudujte a pak zjistíte že tam jsou všechny hry... i ten wipeout a podobně tam je... stačí jen hledat...
a když chcete zjistit obtížnost u dané hry, není nic jednoduššího než použít tyto stránky link
Nejtěžši platinovka (31)
Resident evil 4 na 100%. Tazke!!!!!!! 100% je viacej ako platina!
panove souhlasim s vasimi nazory ale mne delala problem platinovka z rayman origins[s8]
COD CLASIK asi moja najtasia platina KZ2 ties dost taske GTA casovo narocne ale lachke
platina RE5 byla docela snadna... krom Verusus modu a dalsich dlc ktere se ovsem do "srabacke" platiny nepocitaj
Většinou hraju pouze akční hry. Pro mě těžká RE5 dodělal jsem minulej týden. GOW3, Dead Space a Just Cause 2 (čas 160 hod a hotovo na 95%).
Teď se chystám na Dead Space 2, kde mě chybí pouze neudělaná trofej Hard Core (udělej hru na 3 savy) půl roku jsem ji nehrál jak mě ta trofej vytáčela. Jinak platinovek mám 13.
doporučuji těm co hledají někoho na ONLINE trophy at využijí link
najdě te si svoji hru a použijte FORUM, dá se tam celkem často někdo najít kdo by s online trophejema pomohl
Daemon : přímo.. k platině z MX vs ATV mi chybí jediná trofej po netu, která nejde udělat, protože to nikdo nehraje ://
Nejhorší jsou online trofeje u her, které už skoro nikdo nehraje... např. u mne teď Singularity (snad to dám...) [s8]
Já sem se zatím nejvíc nervoval, když jsem dělal platinu ze hry Split Second, protože udělat tam ty 2 časový trofeje (kdy máte objet trat pod určitý čas) bylo pro mě dost těžký udělat.
platina v RE5 je hodne lehka. tedy pri co-op... ta nejlehci co jsem kdy udelal
Ucharted 1,2 je v pohode, ten cas neni. Ted zkousim na platinu DEAD SPACE a to je taky zrout casu. Upgradovat vsechny zbrane to je orisek. Zde je potreba aspon 200 uzlu takze hrat aspon trikrat. V Ucharted pri trose stesti staci hrat dvakrat. Nejhur na platinu je RE 5 uz to hraju po 10 a porad nic.
Muj zebricek je Wipeout HD,RE5, AC Broterhood, Dragon Age 1, Killzone 2, CaD MW2,
Varcetti_88: RE5 naprosto libová platina, nic těžkého tam není ... možno přirovnat k Uncharted
Muj Top 3 Hard Platinovejch trofeji
1: White knight chronicles (660 hodin)
2: White knight chronicles 2 (603 hodin)
3: WipEout HD ( okolo 70 hodin) [s6]
Wipeout HD jsou jasný :D tam jsem popravdě rád za každé procento. dále GT5, GoW 3, RE5, ale spíš má většina her časově náročné trofeje: GTA 4, Mass Effect 2, všechny FIFY a NHL, Red Dead Redemption a Skate 2, 3
to sem zkoušel a nefungovalo to a jelikož u mě v okolí neznám nikoho kdo má PS3 tak sem si jí musel koupit[s6]
lukz899: na tu trophy ani mít kameru nemusíš, stačí jen narazit do někoho kdo už tu kameru má, narazíš do něj a trophy se ti odemkne...
jinak Burnouty byla má první platina
alberta + milhaus a spol, nejsou tam všechny hry z důvodu toho že se jedná o hry u kterých je udělán GUIDE... první si ty stránky prostudujte a pak zjistíte že tam jsou všechny hry... i ten wipeout a podobně tam je... stačí jen hledat...
a když chcete zjistit obtížnost u dané hry, není nic jednoduššího než použít tyto stránky link
a vyhledejte si svoji hru:
Tomb Raider Underworld: Estimated trophy difficulty: 3.4/10
Wipeout HD: Estimated trophy difficulty: 9.5/10
Hodně lidí si stěžuje na platinovku v CoD: Classic...[s14]
lukz899
to patri spis mezi nejdebilnejsi trofeje...
Lost Planet 2, Ninja Gaiden Sigma 2 :)
Vým že to bude znít blbě ale pro mě byla dost těžká platina ze hry Burnout Paradise a to kvůli tý trofeji na kterou potřebujete tu kameru.[s6]
já měl zato že farcry 2:)
Polde zebricku na trophy org jsou nejvetsi svinarny Warhawk,Wipeout a Star Ocean 4
[s6][s6] Lol link ten zebricek je k smichu prej FF13 obtiznost 9 [s6] to ma vsude jinde obtiznost 4 az 5 Dragon age to same max 6
ten zebricek je trosku mimo, napr. Need For Speed: Hot Pursuit 8/10 nebo Tomb Raider - Underworld 6/10 ani nahodou. a nejsou tam vsechny hry.
Albert / Ten kdo ma platinu z WIPEOUTU budu rikat "pane" protoze dle myho jeden z nejtezsich trophy listu!!
a kde je wipeout HD? to jako ze je lehka jo?
tady máte žebříček od nejlehčích po nejtěžší...
mezi ty nejtěžší patří?
Catherine, GT5, Warhawk, Mirrors Edge, Bad Company 1, World at War atd..........
link
Assassin's Creed Brotherhood s trofejí Role Model.
Prince of Persia FS [s3]
Žádnou zatím nemám. :-D
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.