tak jelikoz jsem si jeste nekoupil the Darkness 2, ssx tak jsou pro me nejocekavanejsi pak teda i Far cry 3, MX3, Moh, Hitman, The last of us, MGS Rising,Tomb raider, borderlands 2 a spousta dalsich o kterych jeste nevim [s6]
Catherine, The Last Story, Last Guardian, Resident Evil: Revelations, Ni No Kuni, Final Fantasy XIII Versus, Tales of Graces F, Pandoras Tower, Mass Effect 3 a snad se dočkáme Shin Megami Tensei Persona 5 [s14]
příští rok koupím jen fifa 13 (xbox360 a psv), gta 5, resident operation R C, Uncharted golden abyss, nic jinýho mě na příští rok nezaujalo, snad ještě raymana až zlevní :)
Pandorras Tower, Last Story, Tales of Graces f, Tales of Xilia ( ak ju oznamia [s6]) MGS kolekciu, Mass Effect 3, Bioshock Infinite a nakoniec dufam v nejaku peknu limitku k oneskorenej PAL verzii Catherine.
Nejočekávanější hry roku 2012? (39)
tak jelikoz jsem si jeste nekoupil the Darkness 2, ssx tak jsou pro me nejocekavanejsi pak teda i Far cry 3, MX3, Moh, Hitman, The last of us, MGS Rising,Tomb raider, borderlands 2 a spousta dalsich o kterych jeste nevim [s6]
To je nádhera. link At už to víde. [s8] Už by mohli říct nějaký nový informace.
Mass Effext 3 a MGS: Rising
BORDERLANDS 2 a spouuuusta dalších... [s14]
GTA V,Assassin's Creed 3,Max Payne 3,Metal Gear Solid: Rising,Far Cry 3,Medal of Honor(jestli vyjde) snad je to všechno
Bioshock Infinite, GTA 5 (pokud bude), Hitman Absolution, MGS HD, Assassin's Creed III, Fallout NW Ultimate Edice
Aliens Colonial Marines, Hitman Absolution a snad koncem roku 2012 Resident Evil 6 :]
Pre mna to su BioShock: Infinite ,Borderlands 2 ,Metro: Last Light a Resident Evil: Operation Raccoon City [s6][s6][s6]
link HITMAN
Urcite bych sem zaradil HITMAM-absulution
Catherine, The Last Story, Last Guardian, Resident Evil: Revelations, Ni No Kuni, Final Fantasy XIII Versus, Tales of Graces F, Pandoras Tower, Mass Effect 3 a snad se dočkáme Shin Megami Tensei Persona 5 [s14]
pro mne Borderlands 2 a Tomb Raider. prozatím. [s14]
Aliens Colonial Marines a Borderlands 2
Tak rok 2012 pro mě, zatím, vypadá slabě. Těším se na Mass Effect 3 a Tomb Raider, toť vše.
Zatim to zde celkově vypadá takto:
1. GTA V
2. The Last Guardian a Max Payne 3
3. Hitman Absolution
4. Tomb Raider a Bioshock Infinite
5. Mass Effect 3
příští rok koupím jen fifa 13 (xbox360 a psv), gta 5, resident operation R C, Uncharted golden abyss, nic jinýho mě na příští rok nezaujalo, snad ještě raymana až zlevní :)
Bioshock: Infinite, Tomb Raider, Last Guardian, Hitman, Aliens Colonial Marines
Diablo III,Max Payne 3,Spec Ops a Ghost Recon
1. TTT2 / 2. Soul Calibur V / 3. Max Payne 3
1. Ni no kuni: wrath of the white witch
2. The Last Guardian
3. FF XIII-2
4. GTA V
5. Atelier Meruru
U mě je to silent hill kolekce,ssx a last guardian
Max Payne 3, SSX, FF Versus XIII (?)
1) GTA Five
2) Far Cry 3
3)Assassin's Creed 3
4) Metro
U mě vede Sly 4 , hned za ním GTA V a na třetí pozici je Naruto Ultimate Ninja Storm 3
GTA V, SSX, Starhawk a pokud vyjde tak určitě RPG Pokemon na 3DS
Last guardian,ninja gaiden 3,dragons dogma
ja jich mam celou radu:
- Resident Evil Revelations (navrat k hororovym korenum)
- Uncharted Golden Abyss (proste Uncharted hra, nuff said)
- Tomb Rider
- Hitnam
- GTA V (tady si nejsem uplne jistej, jestli to za A, vyjde pristi rok a za B, jestli to nebude stejne na hovno jak ctverka)
- Assassins Creed 3 (zaver Desmondova pribehu bude snad epic jak dvojka a ne zklamani jak Brotherhood a Revelations)
...jsem jsi jistej, ze krom techto her oznami jeste neco co hned koupim [s14]
-GTA V
-FarCry 3
-HITMAN: Absolution
GTA 5, na nic jineho necekam [s16]
Mass Effect 3, Bioshock: Infinite, Sly 4, Starhawk a GTA V.
Pandorras Tower, Last Story, Tales of Graces f, Tales of Xilia ( ak ju oznamia [s6]) MGS kolekciu, Mass Effect 3, Bioshock Infinite a nakoniec dufam v nejaku peknu limitku k oneskorenej PAL verzii Catherine.
GTA V, METAL GEAR SOLID RISING, MASS EFECT 3.
METAL GEAR SOLID HD COLECTION, HITMAN
yakuza dead souls, ninja gaiden 3, beyond the labyrinth, mass effect 3
Last Story, FFXIII-2, Mass Effect 3
TOMB RAIDER, GTA 5, FIFA 13
Max Payne 3, The Last Guardian, Bioshock Infinite, Metal Gear Solid: Rising.
GTA V,Max Payne 3.
Last Guardian, GTA V, Bioshock Infinite, Hitman a novej Tomb Raider.
Max Payne 3,, GTA 5,,Hitman,,FC3 [s7]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.