Volné forum

Nejočekávanější hra 2013 (38)

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

MGS Ground Zeroes, Beyond Two Souls, Yakuza 5, GTA V, Tales of Xillia a Watch Dogs. Jesti všechny vyjdou v roce 2013, tak to bude orgáč[s7]

• FulcrumCZE
    FulcrumCZEWTisSH*T
    1

The Last of Us

• Kostej-cz
    Kostej-czHORIZON

MGS5 Dark Souls 2 a nova Lara to sou moji favorite:)

• dieselcz
    dieselczdieselcz

Yakuza 5

• akesson
    akesson

asi Watch Dogs, Beyond: Two Souls a pak jsem zvědav na GTA 5, Fist In Ass čti lást of as, Grid 2 a doufám že vyjdou nějaké další závodní hry s bezvadnou hratelností (jako Dirt) ;)

• evox
    evox
    1

Gran Turismo 6 Prologue, to asi nee :) Last of Us v lete, mam strach ze uvarim konzoli.

• Coloradak
    ColoradakColoradak

Čeká nás opravdu hodně pecek, mě ale asi nejvíce zajímá nové Metro

• roly30
    roly30

GTA V a pak klasika - NHL, Fifa a Football Manager 2014[s7]

• sova655
    sova655gabrda_9

[s7] V [s7]

• dado20
    dado20

Z pohľadu PS3 hráča rozhodne The Last of Us, čo sa týka multiplatformy tak GTA5, nie žeby tam nebolo viac peciek na ktoré sa tešim ale proste tieto 2 vyčnievaju nad všetky.

• jirka023
    jirka023

Tomb Raider, God Of War

• Jebedaiah
    Jebedaiah

pro mě určitě čtvrtý Sly a páté GTA :)

• bjelda
    bjelda

The Last of Us,Beyond:Two Souls,DMC,GOW:Ascension,GTA5,Sacred 3

• mastrx
    mastrxdamn it!

Beyond: Two Souls ,The Last Of Us,Splinter Cell Blacklist,Final Fantasy XIV: A Realm Reborn,Tomb Raider,Crysis 3,Bioshock:Infinity,GRID 2..

Hodne bych bral pikracovani Batmana.

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

Metal Gear Solid: Ground Zero[s7] GTA V[s7] Tomb Raider[s7]

• Hulvat
    HulvatFOREVER Rowdy

GTA V a GRID2

• jozoFAT
    jozoFAT

GTA V [s4], Last of us[s3], Metal gear Ground zero [s7]??

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

Dead Space 3, Tomb Raider, Metal Gear Rising.

(Final Fantasy XIII Versus, The Last Guardian)...

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

GTA V Tomb Raider možná i ten Bioshock Infinite :)

• blondjoker
    blondjoker
    1

Dead Island Riptide

• Deshien
    Deshien

Nejocekevanejsi hra byla FF VS 13 ze ktere se ale bohuzel postupem casu stala jen baje a legenda majitelu ps3,, stejne jao Guardian . Pokud nekdy vyjdou tak v deformovane podobe nebo az na next gen..

No takze ted tohle misto nahradily dve hry spolecnosti Platinum games Metal Gear Revengance a Byonetta 2.. spolu s Castlevanii 2 a za par dni (doufam) ohlasenym Star oceanem pro xbox a ps3

• Pan T
    Pan TDrifter

Nejočekávanější hrou je pro mě The Last Guardian.( pokud vyjde v roce 2013 )

Z jistot to je především The Last of Us, a Beyond. V těsném závěsu za nimi je God of War, Soul Sacrifice, Puppeteer, a Tear Away. Tohle jsou pro mě jasné koupě. Zřejmě mě ale nemine ani Dead Space 3, a Tomb Raider.

Jinak jestli začne příští rok next-gen horečka, tak je možné, že nám to ještě pořádně přehází stupnici očekávání.

• lukasberoun
    lukasberounábíčko
    1

aliens colonial marines,uncharted 4,dead space 3

• Styxx
    StyxxLikeABoss!
    1

God Of War: Ascension, Castlevania: LOS 2.

• EMILE
    EMILEMGS5:TPP
    1

Tak nejočekávanějších v příštim roce mám spoustu doufám,že na něco nezapomenu[s6][s14]

The Last of Us,Watch Dogs,Beyond,GTA V,God of War Ascension,Gears of War Judgment,Crysis 3,Metal Gear Solid Ground Zeroes a pak Assassin pokud nějakej bude,takže vlastně se těšim na všechny hry co vyjdou v příštim roce[s6][s6]

• blau himmel
    blau himmel

rozhodne pokracovani nejlepsi hry tohoto roku - the walking dead

no a nove siren na novy playstation by tez nebyly marny

• Chris Redfield
    Chris RedfieldBSAA
    21

Na spoustu her cekam jak na smilovani. Namatkou na Dead Space 3, Tomb Raider, GTA V, The Last of Us, MGS Ground Zeroes, Metro Last Light, apodob...

Ale zarucejne nejvic cekam na Next-gen konzole, ktere proste pristi rok musi byt oznameny (treba i vyjdou!) a s nimi i spojene oznameni novych her a pokracovani zavedenych znacek. Yeah!

• Starky
    StarkyNaughtyGod

martin.cernuska:Tak muze to byt i vice her.U tebe jsou koukam nejocekavanejsi skoro vsechny. :-)

• Banan
    Banan
    11

2013 je masakr, ale jednoznačně Beyond: Two Souls, protože Heavy Rain je [s7]

• Etyx
    Etyx

Tak u mě je to Beyond, GTA 5, GoW, Last of Us, MGS: Rising pro ps3 a na WiiU planuju zatím jen Alien: Colonial Marines

Montana: Pochybuju, že MGS:GZ vyjde příští rok, ten bych tipoval spíš na 2014, ale možná se pletu

• MontanaCZ81
    MontanaCZ81Buldok

Bioshock:Infinite,Castlevania2,Beyond,GOW,Last of Us,MGS:GZ,TR,SC ... to je moje poradi nejocekavanejsich[s16]

• isildur heir
    isildur heir
    11

Bayonetta 2

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    11

Bayonetta 2, na ziadnu inu hru sa tak netesim. [s7][s7][s7][s7]

Priblizilo by sa tomu iba oznamenie lokalizovanej verzie Valkyria Chronicles 3, ale to pri sucasnej financnej situacii v sege nehrozi. [s6]

• marek25
    marek25marek25
    1

jednoznačně dead space 3

• deepthr04t
    deepthr04t

Za mě Beyond, Splinter Cell a Rome II Total War

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84
    1

Dark souls 2, Castlevania: Lords of shadow 2,The Last of Us

• WarNex
    WarNex
    1

No, a u mě je to rozhodně BF4 a GoW: Ascension.

• Starky
    StarkyNaughtyGod

Letos jsou jiz vsechny pecky venku a me by moc zajimalo, na ktere hry se zdejsi komunita nejvice tesi v pristim roce?

U me je to urcite GTA V, The Last of Us, Bioshock:Infinite,Beyond:Two Souls a MGS: Ground Zeroes.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.