Volné forum

Nejoblibenějši herec/čka (22)

• adis1604
    adis1604SUMPERK

Jednoznačně Natalie Portman. Ve filmu bratři bych ji uvěřil vše na světě a ne že bych si stěžoval, ale mít takovou manželku musí být sen každého chlapa [s7]

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Je jich mnoho, ale prvni me hned probehla hlavou Keira Knightley a pak Jodie Foster. Obe maji jednu vec spolecnou, kvuli ktere se na ne vzdy rad divam (kdyby Keira nehrala v Piratech, ani bych na to nemrkl :)). Uhadnete kterou? ;)

• PICEKcz
    PICEKcz

Kachlo: Nebo taky cela Barca :-)

JENIK182: Michael C. Hall je borec:-) nemozu se dockat 6.serie Dextera... :-)

• miroajax
    miroajaxWAKE

JENIK182 jj, Masuka je frajer link xD

• honza.szitas
    honza.szitasMOVE

Kachlo :D Sedí, tyhle slečinky simulující jako Ronaldo mě taky udivujou. Americkej fotbal na ně.

• KachloRedakce
    KachloBOSS

Cristiano Ronaldo - link

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Jednoznačně Michael C. Hall a C.S. Lee z Dextera. Dále třeba Heath Ledger, Al Pacino, Robert De Niro, Jeff Bridges, Steve Buscemi ... a ještě ten co hraje Waltera v Big Lebowski [s14]

• Zhoolender
    ZhoolenderOVOXO

Zachary Levi z meho nejoblibenejsiho serialu Chuck [s7][s7] :)

• hellgoat
    hellgoatMGS4 10/10

Vybrat jen jednoho je těžké, proto jich vyberu více. Al Pacino, Arnold Schwarzenegger, Marlon Brando a Clint Eastwood. Z hereček asi Uma Thurman a Michelle Pfeifer.

• kamilpetras
    kamilpetrasPS5+XsX

Pro me bohuzel zesnuly Heath Ledger, tak jak zahral Jokera v The Dark knight to me dostalo. Ale jinak Dany de Vito taky super herec.

• isildur heir
    isildur heir

Sean Bean

• joshua
    joshuaBBQ*

Al Pacino

• Starky
    StarkyNaughtyGod

Tom Hanks, Robert DeNiro a Al Pacino, tri nejlepsi herci vubec.

Pak mam rad Joe Pesciho, je to dost opomijeny herec, ale zahrat umi bravurne.

V poslednich letech me pak zaujal Hugh Laurie a to diky DR.House.

• CFC94Czech
    CFC94CzechChelsea FC

moji nejoblíbenější hereci jsou ADAM SANDLER, BEN STILLER a herečka EMMA WATSON

• ROBERT47.CZ
    ROBERT47.CZ

Pro me je to posledni dobou Vincent Cassel a jeho paradni filmecky jako Nepritel statu č.1,a Nepritel statu č.1 epilog,dale Jean-Paule Belmondo na jehoz filmech jsem vyrustal,a s hercek mam rad Sophii Marceu.Jo a nesmim zapomenout na Roberta Carlyla,a zesnuleho Heata Ledgera.

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

Muj nejoblibenejsi herec je Humphrey Bogart a herecka Katharine Hepburn.

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

Uff, dost složitý, těžko se dá říct, kdo je nejoblíbenější herec, ale mám pár tipů... Miranda Richardson, Hugh Laurie, Rowan Atkinson, Dylan Moran, Simon Pegg, Nick Frost, celkově mám v oblibě hlavně anglický herce, hlavně díky anglickýmu humoru, abych to zkrátil, pak Christian Bale, Brad Pitt, Will Smith, Johny Depp, a další a další. A jak říká digishit, tak klasický hvězdy. Který snad, podle mě, ani nemůže mít někdo nerad [s6] Bruce Willis, Sylvester Stallone, Jackie Chan, Jet-Li, Dolph Lundgren, Mel Gibson a zase tuny dalších a dalších. A jako třešnička na dortu, krásná Silvia Saint [s7]

• Till
    TillPonies

Johny Depp a Arnie Schwarzenegger. z hereček Kaley Cuoco, Anne Hathaway, Keira Knightley a Emma Watson

• digishit
    digishitdigishield

Al Pacino, Robert De Niro ... a samozřejmě akční hvězdy 80' a 90' jako Bruce Willis, Sylvestr Stallone atd. atd.

• PICEKcz
    PICEKcz

Al Pacino a Robert DeNiro

• roly30
    roly30

Jako je jich hodně takovejch co mam rád, ale TOP je jen jeden - Sylvester Stallone, stejně jako režisér Steven Spielberg :)

• TonyRocky
    TonyRocky

Můj nejoblíbenější herec je Louis De Funés, hlavně díky Četníkovy a několika dalším filmům jako senzační prázdniny a další. Mám rád Francouzské komedie.

Ze současných herců je to jednoznačně Leonardo DiCaprio. Nechápu jak to ten člověk dělá, ale dokáže si za filmy ve kterých hraje vždy vybrat opravdové pecky. Film prokletý ostrov je prostě bezchybný. Nedávno jsem viděl půlku z filmu Skrytá Identita a to byl perfektní film.

Takže zhruba asi:

Louis De Funés

Leonardo DiCaprio

Belmondo

Depardieu

Pierre Richard

Bud Spencer

Bruce Willis

Schwarzenegger

Travolta

Goetz George link

Seagal

Stallone

Vincent Cassel link

Sho Kosugi link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.