Konzolista.cz

Nejlepší Hry na PS3 (48)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
manny
manny #プレイステーション

Multi:Fallout 3,NV , PS3 only: LBP 2 , GT 5

RobotCZ
RobotCZ #Dukla Jihlava

Tak nejlepší hra napříč platformama je u mě MASS EFFECT2...to je číslo 1. Pak to vidim na RATCHET AND CLANK: TOOL OF DESTRUCTIO, UNCHARTED2 a první MOTORSTORM a možná ještě GOD OF WAR3 ..........

Erik 666

Deshien :Demons Souls je určite nejlepší,jestli jsi ho hrál,ale nevěřím tomu....Jestli se pletu,tak si koupím ps3 a mužem dát hru[s9]

adis1604
adis1604 #SUMPERK

FIFA serie

NHL serie

GOW trilogy

Uncharted serie

Heavy Rain

Bad Company 2

GT 5

Assasin's Creed 2 ( Brotherhood jsem ještě nehrál )

Read Dead Redemption

A letos by mohl přibýt L.A. Noire - uvidíme [s12]

sova655
sova655 #gabrda_9

Grand Theft Auto IV

Red Dead Redemption

Uncharted 2

God of War III

Battlefield: Bad Company 2

FIFA 11

Gran Turismo 5

Little Big Planet

Assassin's Creed:Brotherhood

[s14][s14][s14] Můj seznam [s1][s14]

⛩ Nellerix_YT ⛩

Heavy Rain Move Edition

MGS4

God of War 3

Red dead R

Dc Universe

Assasins Creed BH atd

homer4482

uncharted a god of war a red dad

Deshien

Ratchet,Demon Soul,MGS4,Valkyria Chronicle, a Uncharted vsechno ostatni bylo pro mne na Ps3 spise zklamani.. Ted uz jen Ninokuni a FFVS13 jo a vlastne GT 5 to mi dorazi snad zitra tak jeste nevim

Waldemard
Waldemard #ManOfFaith

Tak nejlepší hry jsou asi ty co jsou od Sony takže: Uncharted 1,2, God of War 3, Heavy Rain i třeba Infamous... a Jinak mezi moje nej hry patří Tekken 6, Bioshock, Dead Space a tyhle podobný hry

roly30

Raděi si zaplatim za novy NHL s novejma modama, oěpt reálnějšim hokejem, nový týmy soupisky ............ více možností než za hru která je jak přes kopírák z předešlího dílu a že jich je

10x míň námahy viděl si vůbec jak se vyvýjí NHL každej rok se tam mění skroo fyzickej engine a ono nasimulovat pohyby známejch hráčů to si je musíš zaplatit a pak přes ty nwm co to je co ti daj na tělo to snímat ....... link

Kazzumi

GG mno tady si to asi spatne nekdo precetl :) ja to nemyslel zle , ale urcite da vic namahy vytvorit scenar a prostredi napr pro MGS nebo Resident ,nez fifa atd ... proste si myslim ze hry jako FIFA a NHL muzou klidne stat polovinu nez ostatni , jelikoz daj asi 10 x min namahy pri vyvoji nez hry tohoto tipu :D proto je nepovazuju za top hry [s1]

JOHN CENA
JOHN CENA #NaughtyDog

Uncharted 1,2 God of war 3 MGS 4 Hevy rain Killzone 2 snat sem nanic nezapomněl [s14]

King_K.

Kazzumi pro tebe je mozna NHL a FIFA nebo PES stupidni .... ale rikej to lidem ktery bavi sport jak aktivne tak pasivne k cemuz teda patri i hrani na konzoli .. a at me nikdo nepise radeji si zahraju venku s kamosema nebo podobnou blbost ... to asi kazdej ne ? ja muzu napsat - nehraj uz MGS a bez si radeji zahrat fotbal ven s klukama ,.... takze tohle bych vynechal.Myslis si ze v dnesni dobe hraje vic lidi sporty na konzoli off nebo online ? jasne online . . proc , protoze je bavi hokej , protoze radi soutezijou s lidma ktery bavi taky..dnoduchy jak susen a kdyz si k tomu najdes stranky s 500 typama z CR a SR ,eni t uz jen o te hre ale o tom se pobavit ... nevim jakou komunitu ma FIFA , myslim si ze v CR a SR ji hraje dost hracu ale nechcou nebo neumej to spojit ale NHL ma hodne slusnej pocet turnaju ... a k tomu aby sis je mohl zahrat potrebujes aktualni rocnik , taky jednoduchy jak susen , navic nesouhlasim s tebou ze tyhle hry nemaj prinos a ze se nikam neposunuji .. je videt ze tohle proste nehrajes ale vetsina lidi co jo , davno neplati ze EA dela jen datadisky a EA klasika a podobny zgryndy .. me by treba nebavilo hrat vylozene singl player hry treba 8 hodin denne ... kazdej den .. to mam za sebou a i kdyz bych se sem tam rad zazral , tak nic .. vzdycky si znova zapnu NHL a hura hrat ligu [s1] Nebyt toho tak uz hry urcite nehraju .. jak pro tebe sporty na konzoli nemaji prinos tak pro me naopak takovej MGS i kdyz je to skvela hra urcite , vis jak to myslim ...

Smileface

Uncharted 1+2, Killzone 2, God of War 3

stewkooo
stewkooo #blá bláá

hevy rain a battlefield:bad company [s7]

Liger

1. MGS4

2. FF XIII

3. Uncharted 2

jaccobino
jaccobino #ReBorn

1. Heavy Rain

2. Asssassins Creed II

3. Battlefield: Bad Company 2

4. Saboteur

5. Call of Duty 4

Tuxedoassassin

1. Heavy Rain

2. MGS4

3. Mass Effect 2 (hraju ho a bude na PS3 :D)

4. Little Big Planet

5: Ratchet And Clank: A crank in time.

roly: Jinak MGS4 jako japonská úchylárna? Já viděl mnohem silnější japonské hlody než MGS4. :D [s6]

Slim_Shady

Motorstorm 1,2, little big planet, saints row 2, gta iv

Pedro_CZ

GTA4, Uncharted1&2, GOW3

hellgoat
hellgoat #MGS4 10/10

MGS4,Yakuza 3 a Heavy Rain. Má TOP 3. [s14]

Paradise
Paradise #MGO <3

1.MGS4.. 2.Uncharted 1, 2.. 3.CoD4 multiplayer

fenix525
fenix525 #PS/XBOX

tak tj jasny jako facka God of War 3, Yakuza 3 a Yakuza 4

reptile96

WarNex:Myslím že Yakuza kenzen je bez šance [s13] [s13]

isildur heir

yakuza3, bayonetta, Ninja Gaiden Sigma (1,2), DJ HERO

roly30

tak pro lidi co jen dřepěj u konzolí se nedivim já osobně sem rád že patřim k těm kteří maj radši sport a když si chci zahrát na PS3 tak si dávám vlastně jedině NHL, Fifu nebo CoD ostatní jak dohraju už nehraju........ stejně nechápu co je na MGS4 vžýdyt je to japonská uchylárna nebo RE5 výsměch celý serii .......... NHL 08 byla revoluční jako asi když přešlo NHL na 3D .......... blbec kterej vidí hokej jednou za rok ty rozdíli nepozná pro fandu hokeje/fotbalu povinnost koupit a každej díl má plno změn některý maj ale fakt radikální jako NHL 2001, 2004, NHL 08 a NHL 11 ......... věř mi je tam víc změn než Uncharted 1 a 2 [s6] [s6] tim neřikám že ty hry jsou špatný je to jedno z nej co sem hrál :)

Jen nwm napsal si vlastně vše co se dá na hokeji vylepšit hokej zustane vždy hokejem fotbal vždy fotbalem. Stejný jako kdyby si řekl že GT5 je nuda to samý co 1ka furt se tam závodí jenom to má lepší grafiku, fyziku atd.............. To samý je u sportu každej rok reálnější hlavně na konzolích to je odměna za to že si to kupujem a nestahujem :)

Kazzumi

GG nejlepsi hry na PS 3 ? Resident Evil , metal Gear solid , Heavenly Sword , devil may cry , GTA , Uncharted ... Jsou to velikáni , kteri ostatni gamesy snadno zadupuo do země :p a to sem urcite na nejaky zapomel :D PS: NHL nebo FIFA ? ?? co je na tom genialniho , je to supidni hra , ktera nenese hracum nic duchaplneho a kazdej rok vyjde kopie predchoziho dilu s nejakejma blbostma na vic , ktery maj jen nalakat hrace, ale jinak to je stejny, jako kdyz si kazdej rok koupite novy duchodky.... je to porad to stejny(daj tomu lepsi engine,vylepsijou xichty,hráči delaj naky vopicky navic - tot vse )a je to jednoduchej recept jak z lidi taht prachy .. proste serie FIFA nebo NHL pro me sou 0 pro prinos hracum :P

kamilpetras
kamilpetras #PS5+XsX

God of war3, GT5 Prologue,MGS4,RESISTANCE 1,2.Infamous,Killzone2,FF13,

Maggot
Maggot #PAN JATKÁČ

Uncharted 1 a 2 - Spousta lidí si u těchto dvou her stažuje na jednoduchej příběh. Ano je jednoduchej, je to klišé jak hovado, ale kolik her dokáže ten příběh podat takhle zábavně a přesvědčivě? Minimum a když vezmu v potaz grafický orgie a design, kterej s druhým dílem poskočil mílovým krokem dopředu, tak je to u mě jedna z těch nej her na PS3, do kterých může člověk jít. Svižná hratelnost, kde se člověk nemůže prakticky seknout a HLAVNĚ je tu ta jistota, že se budu bavit od začátku do konce. Na tyhle dvě hry se nejenom krásně kouká, ale krásně se taky hrajou.

Fallout 3 - Uznávám, technicky je to hra, která by potřebovala hodně doladit. Teď nemám na mysli grafiku jako takovou, ale hlavně množství bugů, který dokážou značným způsobem ovlivnit i samotnej průběh hry. Kouzlo třetího Falloutu ale tkví v tý neskutečný postapokalyptický atmosféře, kterou najdete možná tak v předchozích dílech. Všechno má ve světě Falloutu nějakou spojitost, každá lokace určitou historii a příběh. Aby si člověk tuhle hru užil, musí k ní přistupovat zodpovědně - číst si dokumenty, přemejšlet nad spojitostma a vyhledávat řešení. Promyšlenej systém dialogů, karma, obří svět, hromada questů a vliv na okolí kolem hráče jsou věci, který hrajou ve prospěch Falloutu.

Metal Gear Solid 4 - Jasnej masterpiece s extrémně promakaným příběhem, kterej ne všichni dokážou ocenit a to je jedinej problém týhle hry. Spousta hráčů je zhýčkaná plynulou, nepřerušovanou a mnohdy bezduchou hratelností, takže asi nedokáže ocenit krásy, který skýtá hlavně příběh nejen čtyřky, ale celý série.

A ještě určitě vymyslim další hry. Nehrál jsem vysloveně špatnou hru, žádná taková neni, na který by nebylo nic dobrýho.

IMHeS
IMHeS #S.O.A.D.

můj osobní žebříček toho nej pro ps3 je ZATÍM: the orange box,dead space, alone in the dark inferno, metal gear solid 4, heavy rain, fallout 3 a uncharted 2