Volné forum

Nejlepší herní zážitek (43)

• xRay
    xRayReally?
    1

Nejsilnější herní zážitek co si pamatuji, je rozhodně to jak jsem byl 7 lety prcek co neuměl ani slovo anglicky. V těch letech mi taťka dovezl PS1 a k tomu dvě hry Medal of Honor a Soul Reaver: Legacy of Kain. Tehdy jsem se nikdy nedostal dal než za první level / bosse (přiznejme si, že Soul Reaver zrovna není jednoduchá hra i pro dospělého jedince, natož pro 7 letý děcko). Tak jsem to hrál furt dokola. Pak mi mamča koupila z bazaru Xenu, jo a to je asi hra mého mládí. Hráli jsme to na střídačku všichni. Hra to byla parádní... Jenže disk sám o sobě byl děsně poškrábaný a PS1 se nedokázala prokousat/načíst jednu pasáž skoro ke konci hry. Tak si pamatuji tu steath misi, jak jsme s taťkem potají šlohli PS1 od spolubydlícího a zjišťovali, jestli jeho konzole se tím prokouše... a prokousala. Mého taťku hned napadlo: vyměníme mechaniku! Tak jsme rozebrali obě PS1, abychom zjistili, že konzole spolubydlícího má připájenou mechaniku k základní desce :D. Tak jsme smutně zase smontovali PS1ky a taťkovi střelila další myšlenka do hlavy: projdeme tu pasáž na té druhé PS1, kam vložíme náš Memory Card a pak to přeneseme zpátky na tu naši a možná, že to zase pojede dál! Tak jsme to tak i provedli a... fungovalo to :D Zase jsme nenápadně vrátili PS1 a pokračovali dál v paření. Došli jsme k závěrečnému bossovi. Toho jsme ani jeden nemohli zabít. Tak jsme s tím sekli. Dosud jsem tu hru nedohrál. Heh... Těžká nostalgie.

Co se týče pamětihodných her, tak pro mě je to 100% FFVII a ještě víc FFVII CC, který tu už byl párkrát zmíněn. Ta hra mě vždycky emocionálně složí na lopatky. Už ji mám tak 10x dohranou a vždycky mě dostane. Pak samozřejmě Heavy Rain (na první dohrání mi vyšel jeden z nejhorších konců, tak jsem z toho měl dobre dva dny depresi jak jsem mizerná osoba, že jsem to k tomu dovedl), Metal Gear Solid 4 (jo, tam na konci i ukápla slzička a natekl mi palec z mačkání trojúhelníku v mikrovlnce) a GoW III (tam jsem byl tak emocionálně spřízněný s Kratem, že jsem skoro rozdrtil ovladač při souboji s Diem).

• messie
    messieNeutrální

Nejlepsi zazitek sem mel kdyz sme si s kamaradem setrily prachy na ps1. Kdyz sme je konecne nasetrily tak sme byly uplne hotovy z demo one a na nem abe odyssee, to bylo uplne neskutecny ty pocity!

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

moje prvni konzole byl taky NES a nej hry byly taky Contry, Ninja Ryukenden neboli Gaiden, Friday 13th a Double Dragon, na ps1 jsou to Tomb Raidery, Mortal Kombaty a Syphon Filtery, na ps2 tez Tomb Raidery, Mortal Kombaty, Prince of Persia a zas Syphon Filtery, a ted na ps3 je to Hard Corps Uprising (remake Contra, vsem doporucuju co maji radi Contra), Prince of Persia, TR, MK, Darksiders a Vanquish, co se hudby tyce tak Asuras Wrath

• scaryjirka
    scaryjirka

Muj nejvetsi herni zazitek zustane do smrti neprekonan.Kdyz jsem tak kolem 12let koupil s mamou na trznici cinske hry na kazety.Moje prvni konzole [s14].Pak jsem to odnesl domu,rekl mymu nej kamosovi (bohuzel ve svych 25 zemrel na nador v mozku [s13][s13][s13][s13]) a parili jsme Maria,Contru,GI Joe,nejakej hokej atd.Proste nejlepsi zazitky na ktery nikdy nezapomenu!!!! Hrali jsme na maly cernobily televizi [s14]

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.

Mezi moje nejsilnější zážitky z her patří pocity které sem zažil při hraní Half-life ... soundtrack, sci-fi příběh a dokonalý, originální způsob vyprávění jej bez zpravidla jediné cutsceny, hratelnost, zvuky všeho okolo, prostředí, atd, atd ............

• bosshunter78
    bosshunter78Sony.Ms.N.

nejlepší je nejspíš asi ten první,cca v roce 1986,kdy sem si na z kanady přivezeném nintendo gameboyi zahrál super mario land , tenkrát sem byl z toho hotovej, další silný zážitek byl v roce 1997 na ps1 první resident evil a tomb raider

• Lamps
    LampsLamps
    1

Tak pokud jde o emoce, tak určitě čerstvý The Walking Dead, indie záležitosti To the Moon, Dear Esther, zmíněnej Crisis Core... Jinak mě dokonale dokážou pohltit hry Bethesdy - Oblivion, Fallout i Skyrim maj světy, ve kterejch jsem se pokaždý cítil skvěle. A u mě by pak na hodně vysokejch příčkách byly hry, kde mě baví hudba, a tam by teda patřily věci jako Machinarium, Halo 3: ODST nebo Vessel.

• Louli
    Louli

Asi jak jsem jako maly mel ty kazetky od vietnamcu rikal jsem tomu videohry byla to nejaka konzole a do ni se davali takove zlute kazetky na kterych bylo treba 100 her tam jsem hral contru furt .. Potom v herne zlata doba counter striku po lanu to byl narez :D jak tam byly turnaje atd.. A nejnovejsi? Demon souls... Jasny demon souls :D

• EMILE
    EMILEMGS5:TPP

Nejlepších videoherních zážitků mám tunu,tak to vezmu aspon po příběhový stránce,ve kterejch mě dostali určitý momenty:)

Mass Effect 2,3,Metal Gear Solid 2,3,4,Gears of War 2,3,Max Payne 2,Mafia 1,Heavy Rain.

Snad jsem na nic nezapomněl,když tak přidám:)

• Reznik_cR
    Reznik_cRGame over
    1

Nezapomenutelné, teda hlavně díky soundtracku

link

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

je to nejakej rok zpatky, v ty dobe se parilo na sega megadrive. poridily jsme si tenis a on na nas zacal mluvit

• Miska
    Miska

Metal Gear Solid 1-4 , Syphon Filter 1-3 , Splinter Cell , Resident Evil 1-3

• elwiscz
    elwiscz

SHENMUE 1,2, ASSASINS CREED 2, METAL GEAR SOLID 1,2,3,4, Virtua Fighter 2,4,5, Final Fantasy 7,9,10,12, Panzer Dragon Saga, Tomb Raider 12,3,4, legend. UNCHARTED 1,2, Gran Turismo 1,2,3,4, Rezident Evil Zero,1,2,3,Code Veronika,4, Silent Hill 1,2,4,

• rabbit4
    rabbit4497 XOF

Metal Gear Solid 3

• robokop88
    robokop88A.C.A.B.

Pro mě to byly:Super Mario Bros,Contra,Mortal Kombat 1,2,3,Blood,Warcraft2,Diablo1,2 Silent Hill,Resident Evil1-3,Medal of Honour...no je jich více,le to jsou asi nej pecky:-)

• WarNex
    WarNex

Tekken, Battlefield, Soul Calibur, Assassin's Creed, God of War, Devil May Cry, Call of Duty, Medal of Honor, Mercenaries, Wolfenstein, Doom, Virtua Fighter, Mafia, Grand Theft Auto, Black, Diablo, Half-Life, Two Worlds II, Darksiders, Kane & Lynch, trochu Hitman, Mortal Kombat, LOTR: Battle for Middle-earth II, Soldat atd...

• tekat00
    tekat00

Výborný téma.

Kdybych měl jít až úplně k prvopočátkům hraní, tak rozhodně Mortal Kombat, Total Annihilation, AoE a třeba HoMaM 2 a 3. Já + tři bratránci (a u HoMaMu i sestřenky) u jednoho PC namačkaní hodiny a hodiny. Čím jsem starší, tím víc na tohle vzpomínám. No ale když se rodina sjede, tak si to často zopakujeme tím, že čtyři dvacetiletí kluci zasednou před PS2 a pustíme se do třetího Soul Calibru. [s6]

Co se týče zážitků, které mi způsobila přímo hra, budu se muset hodně zamyslet. Konec SC:Conviction měl koule, propadnul jsem prvnímu Dragon Age úplně stejně jako Neverwinter Nights a podobným RPG. To ale pořád nejsou nejlepší zážitky. Tam patří nejen konec, ale celý průběh hraní obou Mass Effectů a bez diskuze i druhý Portal, který mě posadil na zadek. A teď prožívám jeden takový zážitek s L.A. Noire. A samozřejmě konec Duke3D [s16]

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

pro mě byl Assasins Creed 2 nebo Uncharted 2 nebo takový Battlefield Bad Company 1

• Banan
    Banan

Z téhle generace určitě Heavy Rain, ten jsem prožíval nejvíce.

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

První dohrání FF7... druhé dohrání FF7... třetí dohrání FF7... jakýkoliv dohrání FF7! + naprosto epickej konec Crisis Core [s13] Ale i spousta dalších samozřejmě... Mafia 1, Heavy Rain, Silent Hill 2, Batman Arkham Asylum/City, MediEvil, Vagrant Story, Syphon Filter... je toho moooc.

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

Konec L.A Noire, mé první hraní resident evila jedničky a písnička, co hraje při smrti doma z gearsů

• Roudy
    Roudy

Těch je ... Když jsem hrál v 5 letech svojí první hru - Super Mario Bros. Nebo třeba když jsem v Tekken 3 vybojoval Dr.B nebo když jsem v FF CC bojoval se Sephirothem. On celej konec CC byl epickej, ta hudba všecko.. Když Sniper Wolf sejmula Meryl, když Rex rozšláp Gray Foxe, když jsem procházel řekou kde jsem potkával všechny, které jsem zabil, když jsem po těch letech znovu navštívil Shadow Mosses nebo nasedl do Rexe, když jsem bojoval s Liquid Ocelotem a hrála hudba ze všech dílů (všechno MGS sága). Ona celá MGS sága je kapitola sama pro sebe lepší herní serii jsem nepoznal a každý moment je pro mě epický. Mafii bylo hlášek, kreré umím dodnes. V Crashovi a Spyrovi jich bude taky hodně. Poslední takový zážitek, který byl hodně silný byl Turnaj v Tekken 6 na akci Advík 2011.

• Chris Redfield
    Chris RedfieldBSAA

Cele MGS3, dechberouci jizda v Uncharted 2 a Uncharted 3, temna komiksova atmosfera v arkham asylum, prvni setkani s Ganados ve vesnicce v RE4, hrani REmaku pozde v noci sam doma, a podobne.....

• solid__snake
    solid__snakeHIDEOut

Nejlepší herní zážitky mám z hlavních bojovkářských volition turnajů posledních let. Bojovky jsou snad to poslední odvětví, které se nedá zkopnout na online cestu, takže tydle sešlosti jaksik přetrvaly... Jen by to chtělo větší komunitu! Jinak souhlasím se starými časy (pro mě to jsou časy PS1). Nejspíš si to se mnou hraje nostalgie, ale byla to větší sranda...

Kdybych měl zmínit čistě moje oblíbené herní momenty byl by to už mix... Nějaké příklady (Evidentně spoilery):

Drakengard 2 - link

Nier - link

Drakengard 1 - link (some crazy shit!)

MGS2 - link :)

Blood Omen - link

A spousta dalších... Z her jako Shadow of the Colossus, Medievil, DMC,...

• StormSLIVO
    StormSLIVOOTAKU

nejlepší herni zazitek??.. hmm :)) jak sem mel novou konzoli PSone a tata zrovna prijel z teska :DD ve kterem koupil Final Fantasy VIII .. To byla hra.. a jeste je porad ji hraju na PSPcku :)) je to dokonaly zazitek :))

• the_edge
    the_edgedave3345

skvelich hernich zazitku mam tisice a vybrat z nich ten nejlepsi je skoro nemozne,ale i presto zde uvedu jeden hodne dulezity a ten byl na vanoce 1997,kdy jsem dostal ps1 se hrou resident evil 1.

• Sheng
    Sheng

MGS série... co scéna, to nějaký nezapomenutelný zážitek :)

• poutnik36
    poutnik36hádankář

Nejlepší herní zážitek? Tak určitě MGS4 ta hra je prostě dokonalá, FFXII- boj s hlavním bossem, MW2-zabití Sheparda, MW1-útěk se zraněným McMilanem, RE4-mumie... aj.[s6]

• StefiCZ
    StefiCZpls no

Asi se nevyhnu spoilerům, takže kdo se nechce připravit o zážitek ať nečte [s1]

Takže za 1,MAFIA - Když zabili Paulieho a vůbec celý závěr hry [s13]

2,Final Fantasy VII - tady těžko vybrat přesnou pasáž, prakticky celá hra byla prošpikovaná silnými zážitky.

3,Metal Gear Solid 4 - Část v mikrovlnce, část kdy si Snake přikládá pistoli k hlavě, smrt Naomi atd...

4,InFamous - Když jsem se měl rozhodnout jestli zachráním svojí přítelkyni nebo skupinku doktorů, já si vybral ji a ona to vlastně byla úplně jiná holka, kdežto mezi tím ta moje právě umřela [s13]

Mohl bych ještě jmenovat skoro celou sérii MGS, Eternal Darkness, Elder Scrolls - jo i ten, když poprvé vstoupíte do světa je to skvělý zážitek [s14], prakticky celý Heavy Rain, Zelda, Metroid, Posel smrti, první zmáčknutí směrového kříže a ten úžas ve tváři kdy se mi Mario poprvé rozběhl před očíma je taky nepopsatelný [s14] dále třeba Resident Evily nebo Far Cry a první objevování nádherně vymodelovaného ostrova atd. atd. Je toho tolik že už si ani na všechno nevzpomenu. Ale jsem za to všechno rád [s14]

• Liger
    Liger

Můj nejlepší herní zážitek byl ve chvíli, kdy jsem poprvé v roce 2000 spustil FF IX. Po téměř dvanácti letech je u mě stále nepřekonána. Další nezapomenutlné zážitky byly u FF VII, VIII, Crash Bandicoot 1-3, FFX, MGS, MGS2, RE2,3, DQ VIII, Dark Chronicle. Když si to teď tak uvědomuju, tak již několik let jsem nehrál hru, která by se mi pořádně vryla do paměti. Asi už mě to pomalu přestává brát..

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.