Na Death Stranding si sice ještě nějakou dobu počkáme, ale vypadá to, že soundtrack bude stát za to. Tohle je cover verze theme ze zatím posledního traileru link a musím říct, že husina proběhla kvalitní
A tak jako jo, že - špatně jsem se vyjádřil. Jasný, že to dokresluje atmosféru a tak dál, ale zkrátka to beru jako samozřejmost a ne moc skladeb se mi vryje do paměti jako to udělal právě LiS.
geo jak si nemůžeš všímat hudebního doprovodu ve hrách? Pro mě je to polovina atmosféry ve hře, či filmu. to co mě ve finále rozloží na šroubky, to co buduje sílu momentu. Takový TLOU, LiS, U4, Order. By byly poloviční hry kdyby neměli famozni OST.
Tak pro mě zatím TOP výběr z Life is Strange linklinklink A vůbec ku_va, celej OST je naprosto boží! Moc si zvukovýho obsahu ve hrách nevšímám, ale tady jsem se těšil doslova na každou skladbu.
Opráším pavučinu z tohohle inspirativního vlákna... Zrovna hraju datadisk O víně a krvi pro Zaklínače 3 a naprosto mě uhranula tahle éterická skladba link
ted tak uvazuju ze sice tvrdime ze hudba je v dnesnich hrach dobra,treba takovy red dead redemption,crysis 2,uncharted 3 v techto hrach byly dobre pisnicky,ale v zadne z dnesnich her neni song ktery by si clovek zapamatoval,ktery by si pamatoval roky,treba pred tydnem sem hral crysis 2,tam je jedna pisnicka,ktera se neustale opakuje,ale nevzpomenu si jak znela,ani ted po tydnu natoz po roce,kdesto na spoustu songu z ery ps1 her proste nezapomenu napriklad song ze hry lifeforce tenka link motiv ze spyra,urcite hudby z resident evil 1 i 2,medievil 1...........tech her je strasne moc co meli nezapomenutelnou hudbu,a to sem tyto pisnicky nemusel tolikrat poslouchat,ty pisnicky se vryli hluboko pod kuzi uz treba po 3 poslechu.
nemuzu s pomoct, hudba ve hrach sla hodne dolu.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Nejlepší herní hudba (110)
link
link
link
Je spousta theme ktery naprosto zboznuju a pustim si je jen tak k poslechu,ale k tomuhle se vaze tolik vzpominek a zazitku...
Vzdyt...vy vite 😉
Na Death Stranding si sice ještě nějakou dobu počkáme, ale vypadá to, že soundtrack bude stát za to. Tohle je cover verze theme ze zatím posledního traileru link a musím říct, že husina proběhla kvalitní
V mém případě Mass Effect 1 a 2 link link Samozřejmě by se toho našlo mnohem víc Medievil 1,2 Syphon Filter 1,2,3...
Tak za me to jednoznacne vyhrava main theme z AC3 link
Nameless Song samozřejmě. Skladba která pro mě definuje herní OST pro mě...
link
link
link
Valiant Hearts má pěkné skladby, mě nejvíc dostala tahle link
Tahle skladba zase perfektně sedí k těm babkám link vlastně v téhle hře sedí všechno ke všemu. Hodně zapamatovatelný pasáže.
Hans Zimmer by měl skládat do her častěji link
Edit: A Life is strange je taky pecka
link taky jeden z nej OST všech dob
link
Castlevania je všem dobře známá hlavně díky 3D pojetí.. .málokdo asi pamatuje tu na ps1, která je dost možná nejlepším dílem a to i díky úžasnému OST:
link
link
link
link
Tentokrát z trochu jinýho soudku - tyhle tři indie perly mají naprosto fantastický soundtracky:
1) Transistor
link
link
link
2) Velocity 2X
link
link
link
3) OlliOlli 2: Welcome to Olliwood
link
link
link
Ses zblblej z těch tvojich Counter striku
A tak jako jo, že - špatně jsem se vyjádřil. Jasný, že to dokresluje atmosféru a tak dál, ale zkrátka to beru jako samozřejmost a ne moc skladeb se mi vryje do paměti jako to udělal právě LiS.
geo jak si nemůžeš všímat hudebního doprovodu ve hrách? Pro mě je to polovina atmosféry ve hře, či filmu. to co mě ve finále rozloží na šroubky, to co buduje sílu momentu. Takový TLOU, LiS, U4, Order. By byly poloviční hry kdyby neměli famozni OST.
Tak pro mě zatím TOP výběr z Life is Strange link link link A vůbec ku_va, celej OST je naprosto boží! Moc si zvukovýho obsahu ve hrách nevšímám, ale tady jsem se těšil doslova na každou skladbu.
Jojo Zaklínač 3 má fantastický sountrack.
Opráším pavučinu z tohohle inspirativního vlákna... Zrovna hraju datadisk O víně a krvi pro Zaklínače 3 a naprosto mě uhranula tahle éterická skladba link
můj seznam PART 2[s6]
1)link
2)link
3)link
4)link
5)link
6)link
7)link
8)link
9)link
10)link
11)link
12)link
[s7] link
Co dodat proste BANGED [s6] link
overboard- link
diablo 1- link
spyro- link
soul reaver- link
final fantasy 8- link
gta 2- link
silent hill 2- link link link
metal gear solid 3- link
Pro mě link
link
link
link
můj seznam [s3] PART 1 [s6]
1)link
2)link
3)link
4)link
5)link
6)link
7)link
8)link
9)link
10)link
11)link
12)link
13)link
14)link
15)link
link yakuza 4 pachinko jackpot song [s7]
Muj treti prispevek:
Gundam Musou [s7] Unicorn link
Gundam Musou [s7] Dreams link
Persona 4 Jap version link
link
Star ocean serie [s7] link
Sonic 4 : link
Deathsmiles: link
Me nejvic dostalo, kdyz mi hralo todle v saints row 3, kdyz jsem zachranoval shaundi :) link
původní a pro mě nejlepší verze z klasiky z dob ps1
link
link Medal of Honor R.I.P.
nepotrpim si na dojáky ale tohle se mi zarylo do paměti
link
Killzone 3 link
Vietcong link
link Heavy Rain,song z klubu Blue Lagoon
Vcera som zacal hrat POP Sands of Time, a bolo tam toto link vyborny soundtrack tak ako aj cela hra.
Pre mna naj hudba:RDR a CALL OF JUAREZ
vyborna hudba (i ked trosku divna :)) k este lepsej hre, The Neverhood[s7][s7] link
link> Silent hill :) Uncharted serie , MGS4 , Mass effect 2-3 , modern warfare 2 ... [s12]
Afro samuraj a série Uncharted
Slyšim poprvé , ale taky pěkné.
Když už, tak tohle link Výborně to graduje...
A pak link Jak jinak :)
Taky dost dobrá ale ta 1 je pro mě lepší , ale jak sem psal taky dost dobrá , bohužel vím co se stalo. [s13]
link mě dostala spíš tahle z RDR po tom co se vy víte co stalo ... RDR je neuvěřitelná hra :)
Tato mě dostala v Red Daed Redemption link [s14]
Sice jsem nehrála,ze hry není, ale písnička od Amorphis úžasná link
Přidávám další skvělej song[s7][s7][s7] link
Kdyz tak zalovim v pameti tak jsem mel rad uvodni song z Vietkongu :) link
A nejlepsi soundrack jako rocker jednoznacne volim Brutal legend.
Můj nejoblíbenější herní soundtrack je rozhodně z Assassin's Creed 2 :) všechny písničky jsou tam výborný.
Nic nemá na Venice Rooftops - link
nejlepsi song je toto ma uz tolik mutaci ze sem hodim nejakou novoulink
ja mel vzdycky radeji takovy ty akcnejsi songy, k poslechu mozna nic moc, ale ve hre je to vzdycky jiny kafe :)) tak par tipu
mass effect 2 link
deus ex link
army of two link
dmc link link
commandos 2 link link link
thrill kill link
call of juarez link
yakuza 3 link
z tech klidnejsich treba ffx link call of juarez link eve online link
je toho fakt moc, nejde vybrat vsechno, ale ze vsech mam asi nejradsi soundtracky z mgs [s14]
the_edge: Tenka je nezapomenutelná. Pro mě je číslo 1 tohle link
ted tak uvazuju ze sice tvrdime ze hudba je v dnesnich hrach dobra,treba takovy red dead redemption,crysis 2,uncharted 3 v techto hrach byly dobre pisnicky,ale v zadne z dnesnich her neni song ktery by si clovek zapamatoval,ktery by si pamatoval roky,treba pred tydnem sem hral crysis 2,tam je jedna pisnicka,ktera se neustale opakuje,ale nevzpomenu si jak znela,ani ted po tydnu natoz po roce,kdesto na spoustu songu z ery ps1 her proste nezapomenu napriklad song ze hry lifeforce tenka link motiv ze spyra,urcite hudby z resident evil 1 i 2,medievil 1...........tech her je strasne moc co meli nezapomenutelnou hudbu,a to sem tyto pisnicky nemusel tolikrat poslouchat,ty pisnicky se vryli hluboko pod kuzi uz treba po 3 poslechu.
nemuzu s pomoct, hudba ve hrach sla hodne dolu.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.