Konzolista.cz

Nejlehčí Trofeje (49)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Deshien

v Dante inferno je lehka platina ale DLC uz zadna prdel neni protoze musite hrat na nejtezsi obtiznost

rothtomas
rothtomas #Thom-S

Teď jsem dal Platinu v Saints Row 3 a Uncharted 3 obě velice lehké...! [s6]

kajomonek
kajomonek #kajomonek

Hodně easy je i TRINE 2,které je teď pro PS PLUS zdarma,tam jsem tu platinu dal asi za 4 hoďky :)

Till
Till #Ponies

nejlehčí trofeje má trio Hannah Montana, Megamind a Terminator Salvation. docela lehký sou i v AC2.

dj4u_cz
dj4u_cz #BF3

no, koukám že tu o platinum trophies skoro nikdo nic neví... jelikož všichni mají doma 5 těch nejznámějších her... uncharted, assasin, mafia atd...

jinak, jak můžete odsoudit Hannu Montana, když ta hra je určená pro holky? jste snad holky?

jinak žebříček těch nejlehčích platinum trophies co jsem hrál:

Mayhem 3D, Megamind, CLOUDY WITH A CHANCE OF MEATBALLS™, Monster Jam: Path of Destruction, Burnout™ Paradise, Madagascar Kartz, Need for Speed™ Undercover, UP, DiRT 2, Cabela's Big Game Hunter 2010, Alone In The Dark, Call of Juarez®: The Cartel, Battlefield: Bad Company™ 2, Ice Age 3, Where the Wild Things Are, MOTORSTORM: APOCALYPSE, Sonic & SEGA All-Stars Racing, TEKKEN TAG TOURNAMENT HD...

rothtomas
rothtomas #Thom-S

Tak ještě přidávám Tekken 6 celkem lehký + EyePet, jinak Hannah Montana jsem udělal za 3 hod. Teď je na řadě Megamind [s14]

POciSEM
POciSEM #DooM 3

Sega Mega Drive Ultimate Collection i ta hra s robotnikem za zlato se da lehce vochcat. Za 3-4 hodky se da platina udelat

martin81

pro mne jednoznacne Megamind.za necelé 2,5 hodiny byla platina doma.to se mi teda u zádné jiné hry jeste nepovedlo. [s5]

lukz899
lukz899 #BFBC2 BEST

JJ BFBC2 to sou dost lehký trofeje.

rothtomas
rothtomas #Thom-S

Prince of Persia, Avatar, Ratchet a Clank: A Crack in Time, NFS Undercover a Hot Pursuit, MotorStorm Apocalypse, BFBC 2 a Mafia 2 u všech je to brnkačka [s6]

kajomonek
kajomonek #kajomonek

Platina je pěkná věc,ale abych kvůli ní hrál Hannu Montanu?To né [s6]

Homer
Homer #Hommeer

Jednoznačně Burnou Paradise a Uncharted 2 [s1]

zuzkys
zuzkys #...

Nejlehčí platina je v současné době ze hry Megamind - cca 3 hodiny hraní (někdo to zvládl i za 2h) - nic těžkého, jenom prostě dohrát naprosto jednoduchou hru.

lukz899
lukz899 #BFBC2 BEST

pro mě byla platina ze hry Split/Second dost lehká největší starosti dělaj ty trofeje kdy musíš ty 2 tratě zajet na určitý čas

lukz899
lukz899 #BFBC2 BEST

lehká paltina je taky ze Split/Second

Pacco

Erik: To jo pro nas dva resp. pro tebe urcite :)

Erik 666

Pacco: To jo,jak pro koho[s6]

Pacco

Nejlehci je Demons Soul xD

JardaBoss

Lee_NR : Já ti věřim že ji máš.Jenom todhle je spíš pro lidi kteří si jí budou chtít udělat, ale neudělaj.

Lee_NR
Lee_NR #Furi ❤️

ja som ju este davno predtym robil s gemblerom a ehiqom neveris nick na psn Lee_NR tam ju mam. ja zasa neviem o tom ze zrusili online dlho som to uz nehral.

JardaBoss

Lee_NR : Ta platina už snad nejde udělat po tom co zrušili online ne?

Lee_NR
Lee_NR #Furi ❤️

ja mam jedinu z lord of the rings conquest

adis1604
adis1604 #SUMPERK

Pro mne byla lehká platina u Mafie 2, když to porovnám na časovou náročnost s ostatníma hrama. Dětský hry nehraju. Hraju jen co mne baví [s16]

manny
manny #プレイステーション

BBC 2 totalne jednoducha platina

TonyRocky

Mám-li být objektivní a vyjmenovat dvě opravdu nejlehčí hry, bez ohledu na jejich popularitu či oblíbenost, tak Hannah Montana a Cloudy With Chance of Meatballs. Dvě hry pro ty nejmenší děti, kolem 17 hodin jsem zapnul první a kolem 22 hodiny měl platinovku z obou her.

Bez návodu, bez guidu, bez ničeho.

I pokud se podíváte na žebříček nejlehčích her link tak není co řešit.

Waldemard
Waldemard #ManOfFaith

Tak troufnu si nesouhlasit třeba Uncharted 1.2 není nejtěžší ale ani rozhodně né nejlehčí mezi moje nejlehčí platiny zatím patří - Wolverine, Wanted, Tekken 6, Princ of Persia The Forgotten Sands, Darksiders, Mafia 2, Assasins Creed 2, a třeba i Infamous nebo Dead Space mě nepřišel těžkej... jinak nějakej Terminator, Harry Potter nebo Hanah Montana to tady nemá cenu o nějaký těžkosti ani mluvit to jsou hry kam dali vývojáři lehký trofeje aby tak strašný hry vůbec někdo koupil [s8]

Paradise
Paradise #MGO <3

Deshien: tak WKCH jsou spis casove narocnejsi trofeje, tzn. ze nez das platinu bude ti to trvat treba rok a jinou hru si nezahrajes

ke SF4 ty jsou hodne o obtiznosti i dobry fighter ma problem vyhravat challenge mod uz nekde uprostred a na nejvyssi difficult to proste nejde, sam mam ze SF4 78% a z WKCH 49%

Deshien

Edit sakra psal jsem o avatarovi a koukam ze nahore uz to nekdo zminoval,tak nic.

PS jinak nejvetsi borec bude na PS3 ten kterej da White knighta a jeste vetsi borec kteremu se podari dat na platinu Star Ocean 4

TonyRocky

Hannah Montana The Movie ( 2:45 herního času) a na druhém místě Cloudy With a Chance of Meatballs (asi za 5 hodin s nulovým skillem). Lehčí hry neexistují. V těchto hrách nemusíte umět vůbec nic. Dal by to i váš pětiletý bratránek.

JohnDoe82Cz
JohnDoe82Cz #My name is Neo.

Uncharted 1,2 souhlasím a dodělávam Alone in the dark inferno což je taky snadné [s6] [s6]