Volné forum

Nejhorší hra roku 2012 (37)

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

pro me expendables, hra nejhorsi, film nejlepsi :-D

• WarNex
    WarNex

Rogue Warrior nicméně nevyšel v tomto roce.

• Readdy_B
    Readdy_BGAME OVER
    1

Nejhorší sračky vůbec nehraju, páč se zajímám a Hany Montány a podobný brak nekupuji, ale podle všeho je nejhorší hra pro PS3 vůbec Rogue Warrior[s6][s6][s6]

link

link

• WarNex
    WarNex
    3

Samozřejmě, že mě to baví. U tebe obzlášť... Ale je docela zajímavé, že jsi kvůli tomu napsal komentář, ale přitom ti to " nevadí ". Raději tedy na nic nepoukazuj. [s12]

• EMILE
    EMILEMGS5:TPP
    11

Styxx jenom poukazuju na jeho ubohost,ale nebudu tu spamovat.

• bosshunter78
    bosshunter78Sony.Ms.N.
    21

tohle je těžký téma ,já si většinou vybírám hry ,které mě baví ,nejhorší hry nehraju [s6],ale třeba Max Paine mě nějak extra nenadchnul ,ale letos mě nic zvlášť neznechutilo ,snad ještě prozření ohledně ps Vita ,které sem se po 2 měsících kvuli nedostatku her zbavil a koupi odložil na neurčito,takže pro mě letos Vita

• Styxx
    StyxxLikeABoss!
    4

Zábavný, jak se vždycky najde někdo, kdo řeší smajly, i když mu to je úplně jedno...

• EMILE
    21

Warnexi baví tě hodně dávat mi v každym topicu smutný smajly?Mě je to totiž úplně jedno já se z toho nepo...

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin
    1

Mě teda nejvíc zklamal Mass Effect 3, hra je to dobrá, o tom žádná... Ale takhle zaříznout na konci celou sérii... To se povede málokomu

• Alias
    Alias
    1

S tim Capcomem tak uplne nesouhlasim jedna hra se jim preci jen povedla a to Dragon dogma :)

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2
    21

Ty si spal v knihovne nee? ...

• Lumen CZ
    Lumen CZPS5
    11

V menu je položka Dificuly, když hraješ na Easy tak si nestěžuj na hloupé nepřátele :-)

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2
    31

Senator jak tu psal Styxx AI katastrofa vojek pri vystrelu za zady vubec nereagoval a pri zalehnuti a opetovanem vystrelu se hlavni postava rozbehne ... Prvek stealth atd... Jedine plus je coop v nem sem narazil na nemca co ovlada cestinu a diky nemu a kill efectu jsem tuhle hruzu dohral :) jinak by letel oknem a nejhorsi hry letos delal CAPCOM driv jedny z nej ted hruza oproti ostatnim prijemne prekvapuje UBISOFT.

• EMILE
    11

Martine tak ty si jedinej kdo bere čísla vážně[s16][s6][s6]

• EMILE
    1

Nejhorší hru bych před pár lety věděl,ale ted vůbec.Čtu recenze a už dneska poznám co mě bavit bude:)

• Chris Redfield
    Chris RedfieldBSAA
    2

Nejhrosi RE ORC a nejvetsi zklamani AC3.

• Lumen CZ
    Lumen CZPS5
    21

Senator: Jestli se ti libilo demo, tak si to s klidným svědomím kup. Hra je to suprová.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84
    1

Ctu recenze a spatnym hram se vyhybam, ale z tech co jsem hral me nejvic zklamal tekken tag 2

• senator
    senator
    1

Styxx - dík za radu, a demo vypadalo tak suprově![s8]

• Alias
    Alias
    1

No me stacilo na necelou minutu demo expendables to byla katastrofa, v zivote jsem snad nic horsiho nevidel

• Styxx
    StyxxLikeABoss!
    2

No, nejsem si jistej rokem vydání, ale asi to bylo letos. Jedná se o Sniper Elite V2, nečekal jsem moc, ale aspoň zábavu jo. Hra nevypadá špatně, ale kde je, do prdele, nějaká AI?? To, co tam je považováno za AI dokonale kazí celou hru.

Senator: Co se vánočních dárků týče, určitě bych Sniper Elite V2 nevolil.

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ
    53

nejhorsi jednoznacne RESI6, ale to soudim jen z dema. nejvetsi zklamani AC3.

• razi
    raziPs4
    1

Dishonored, ne že by to byla špatná hra ale zklamala mě a letos tohle byla největší nuda kterou jsem koupil. a jako odpad bych dal Realms of Acient bo tak nějak

• senator
    senator
    1

to OG_LOG_cz - to mi ani neříkej, plánuju ho koupit na vánoce. Fakt je to tak špatný, mám si hledat něco jinýho? Poraď prosím, dík.

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2
    2

Sniper Elite V2 bez kill cam jeste horsiii.

• beeturbo
    beeturboRETRO
    21

Nejhorší hra??? Osobně jsem žádnou nehrál, takže nevím.

• WarNex
    WarNex

jack: O tom nemám ani sebemenší pochyb.

5825: Já si myslel, že se zrovna u tebe stane nejlepší hrou Unch: FFF.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    21

nejhorsim hram se vyhybam ,umim cist recenze,spis jako nejvetsi sklamani bych napsal PlayStation All-Stars Battle Royale , cekal jsem rag-doll kung fu s lepsima postavama a online,ale ten gameplay se mi moc nezamlouva , je to zklamani

• jack210
    jack210PS5
    2

Warnex - si zabil!,ale nejlepsi hry jsou jinde,sis pomylil :) ..Jak muzete urcovat nejhorsi hru?,kdyz ste min. pulku her z roku 2012 nevideli ani z vlaku :D

• WarNex
    WarNex
    13

Je to tedy těžká volba, ale lze uvést třeba Far Cry 3, RE6, Unch: FFF, AC3, AC:L a Max Payne 3...

• deepthr04t
    deepthr04t
    41

PlayStation All-Stars Battle Royale

• Pennywise
    PennywiseNFL
    32

Resident Evil 6 a NFS Most Wanted

• Coloradak
    ColoradakColoradak
    41

Resident Evil Chronicles HD

• Till
    TillPonies
    44

Hitman Absolution

• Lamps
    LampsLamps
    2

Asi Scarygirl..

Edit: Pravda, na Realms of Ancient War jsem zapomněl.. tak to je vítěz!

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    33

Resident evil ORC

• vewercak
    vewercakMARTYRS
    1

X-men destiny

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.