Nejhorší sračky vůbec nehraju, páč se zajímám a Hany Montány a podobný brak nekupuji, ale podle všeho je nejhorší hra pro PS3 vůbec Rogue Warrior[s6][s6][s6]
Samozřejmě, že mě to baví. U tebe obzlášť... Ale je docela zajímavé, že jsi kvůli tomu napsal komentář, ale přitom ti to " nevadí ". Raději tedy na nic nepoukazuj. [s12]
tohle je těžký téma ,já si většinou vybírám hry ,které mě baví ,nejhorší hry nehraju [s6],ale třeba Max Paine mě nějak extra nenadchnul ,ale letos mě nic zvlášť neznechutilo ,snad ještě prozření ohledně ps Vita ,které sem se po 2 měsících kvuli nedostatku her zbavil a koupi odložil na neurčito,takže pro mě letos Vita
Senator jak tu psal Styxx AI katastrofa vojek pri vystrelu za zady vubec nereagoval a pri zalehnuti a opetovanem vystrelu se hlavni postava rozbehne ... Prvek stealth atd... Jedine plus je coop v nem sem narazil na nemca co ovlada cestinu a diky nemu a kill efectu jsem tuhle hruzu dohral :) jinak by letel oknem a nejhorsi hry letos delal CAPCOM driv jedny z nej ted hruza oproti ostatnim prijemne prekvapuje UBISOFT.
No, nejsem si jistej rokem vydání, ale asi to bylo letos. Jedná se o Sniper Elite V2, nečekal jsem moc, ale aspoň zábavu jo. Hra nevypadá špatně, ale kde je, do prdele, nějaká AI?? To, co tam je považováno za AI dokonale kazí celou hru.
Senator: Co se vánočních dárků týče, určitě bych Sniper Elite V2 nevolil.
Dishonored, ne že by to byla špatná hra ale zklamala mě a letos tohle byla největší nuda kterou jsem koupil. a jako odpad bych dal Realms of Acient bo tak nějak
nejhorsim hram se vyhybam ,umim cist recenze,spis jako nejvetsi sklamani bych napsal PlayStation All-Stars Battle Royale , cekal jsem rag-doll kung fu s lepsima postavama a online,ale ten gameplay se mi moc nezamlouva , je to zklamani
Warnex - si zabil!,ale nejlepsi hry jsou jinde,sis pomylil :) ..Jak muzete urcovat nejhorsi hru?,kdyz ste min. pulku her z roku 2012 nevideli ani z vlaku :D
Nejhorší hra roku 2012 (37)
pro me expendables, hra nejhorsi, film nejlepsi :-D
Rogue Warrior nicméně nevyšel v tomto roce.
Nejhorší sračky vůbec nehraju, páč se zajímám a Hany Montány a podobný brak nekupuji, ale podle všeho je nejhorší hra pro PS3 vůbec Rogue Warrior[s6][s6][s6]
link
link
Samozřejmě, že mě to baví. U tebe obzlášť... Ale je docela zajímavé, že jsi kvůli tomu napsal komentář, ale přitom ti to " nevadí ". Raději tedy na nic nepoukazuj. [s12]
Styxx jenom poukazuju na jeho ubohost,ale nebudu tu spamovat.
tohle je těžký téma ,já si většinou vybírám hry ,které mě baví ,nejhorší hry nehraju [s6],ale třeba Max Paine mě nějak extra nenadchnul ,ale letos mě nic zvlášť neznechutilo ,snad ještě prozření ohledně ps Vita ,které sem se po 2 měsících kvuli nedostatku her zbavil a koupi odložil na neurčito,takže pro mě letos Vita
Zábavný, jak se vždycky najde někdo, kdo řeší smajly, i když mu to je úplně jedno...
Warnexi baví tě hodně dávat mi v každym topicu smutný smajly?Mě je to totiž úplně jedno já se z toho nepo...
Mě teda nejvíc zklamal Mass Effect 3, hra je to dobrá, o tom žádná... Ale takhle zaříznout na konci celou sérii... To se povede málokomu
S tim Capcomem tak uplne nesouhlasim jedna hra se jim preci jen povedla a to Dragon dogma :)
Ty si spal v knihovne nee? ...
V menu je položka Dificuly, když hraješ na Easy tak si nestěžuj na hloupé nepřátele :-)
Senator jak tu psal Styxx AI katastrofa vojek pri vystrelu za zady vubec nereagoval a pri zalehnuti a opetovanem vystrelu se hlavni postava rozbehne ... Prvek stealth atd... Jedine plus je coop v nem sem narazil na nemca co ovlada cestinu a diky nemu a kill efectu jsem tuhle hruzu dohral :) jinak by letel oknem a nejhorsi hry letos delal CAPCOM driv jedny z nej ted hruza oproti ostatnim prijemne prekvapuje UBISOFT.
Martine tak ty si jedinej kdo bere čísla vážně[s16][s6][s6]
Nejhorší hru bych před pár lety věděl,ale ted vůbec.Čtu recenze a už dneska poznám co mě bavit bude:)
Nejhrosi RE ORC a nejvetsi zklamani AC3.
Senator: Jestli se ti libilo demo, tak si to s klidným svědomím kup. Hra je to suprová.
Ctu recenze a spatnym hram se vyhybam, ale z tech co jsem hral me nejvic zklamal tekken tag 2
Styxx - dík za radu, a demo vypadalo tak suprově![s8]
No me stacilo na necelou minutu demo expendables to byla katastrofa, v zivote jsem snad nic horsiho nevidel
No, nejsem si jistej rokem vydání, ale asi to bylo letos. Jedná se o Sniper Elite V2, nečekal jsem moc, ale aspoň zábavu jo. Hra nevypadá špatně, ale kde je, do prdele, nějaká AI?? To, co tam je považováno za AI dokonale kazí celou hru.
Senator: Co se vánočních dárků týče, určitě bych Sniper Elite V2 nevolil.
nejhorsi jednoznacne RESI6, ale to soudim jen z dema. nejvetsi zklamani AC3.
Dishonored, ne že by to byla špatná hra ale zklamala mě a letos tohle byla největší nuda kterou jsem koupil. a jako odpad bych dal Realms of Acient bo tak nějak
to OG_LOG_cz - to mi ani neříkej, plánuju ho koupit na vánoce. Fakt je to tak špatný, mám si hledat něco jinýho? Poraď prosím, dík.
Sniper Elite V2 bez kill cam jeste horsiii.
Nejhorší hra??? Osobně jsem žádnou nehrál, takže nevím.
jack: O tom nemám ani sebemenší pochyb.
5825: Já si myslel, že se zrovna u tebe stane nejlepší hrou Unch: FFF.
nejhorsim hram se vyhybam ,umim cist recenze,spis jako nejvetsi sklamani bych napsal PlayStation All-Stars Battle Royale , cekal jsem rag-doll kung fu s lepsima postavama a online,ale ten gameplay se mi moc nezamlouva , je to zklamani
Warnex - si zabil!,ale nejlepsi hry jsou jinde,sis pomylil :) ..Jak muzete urcovat nejhorsi hru?,kdyz ste min. pulku her z roku 2012 nevideli ani z vlaku :D
Je to tedy těžká volba, ale lze uvést třeba Far Cry 3, RE6, Unch: FFF, AC3, AC:L a Max Payne 3...
PlayStation All-Stars Battle Royale
Resident Evil 6 a NFS Most Wanted
Resident Evil Chronicles HD
Hitman Absolution
Asi Scarygirl..
Edit: Pravda, na Realms of Ancient War jsem zapomněl.. tak to je vítěz!
Resident evil ORC
X-men destiny
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.