Něco se děje u SONY páč je odstavený i HOME [s1]
REK-CZ: [s6] [s6] [s6] [s6]
Pri nejhorsim zacnete znova :)
Jj dneska jsem taky zkoušel a při 80ti procentech chyba. Asi zas někdo ze Sony stojí na vedení. Takže nezbejvá nic jinýho než čekat.
neni to chyba u tebe prostě to zkoušej, snad se moc nezhroutíš. Ještě můžeš restartovat modem. Odpoj ho na 30 sekund od napájení a znovu zapni.
taky me to nejde, ale hlavu si z toho nelamu
Chyba 8071053D. prostě to nejde [s13] [s13] [s13]
To občas aj mne robilo ale väčšinou na 2krát to išlo.
Jsem uplne na dne :)
Hele, obcas to zkus, jednou se to chytne i kdyz to bude trvat priserne dlouho, nez synchronizace probehne.
Přesně napiš co to píše i s číslem chyby.. je to spíš momentální výpadek, takže zkoušet dokola.
Nejdou mi syncnout trofeje HELP, jsem uplně na dně, napíše se error když chci zobrazit profil
Pro přidání komentáře se přihlas.
Nejdou syncnout trofeje HELP (11)
Něco se děje u SONY páč je odstavený i HOME [s1]
REK-CZ: [s6] [s6] [s6] [s6]
Pri nejhorsim zacnete znova :)
Jj dneska jsem taky zkoušel a při 80ti procentech chyba. Asi zas někdo ze Sony stojí na vedení. Takže nezbejvá nic jinýho než čekat.
neni to chyba u tebe prostě to zkoušej, snad se moc nezhroutíš. Ještě můžeš restartovat modem. Odpoj ho na 30 sekund od napájení a znovu zapni.
taky me to nejde, ale hlavu si z toho nelamu
Chyba 8071053D. prostě to nejde [s13] [s13] [s13]
To občas aj mne robilo ale väčšinou na 2krát to išlo.
Jsem uplne na dne :)
Hele, obcas to zkus, jednou se to chytne i kdyz to bude trvat priserne dlouho, nez synchronizace probehne.
Přesně napiš co to píše i s číslem chyby.. je to spíš momentální výpadek, takže zkoušet dokola.
Nejdou mi syncnout trofeje HELP, jsem uplně na dně, napíše se error když chci zobrazit profil
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.