Volné forum

Nej herní záporák (29)

• matewr84
    matewr84

Pro mě je to Kratos, v některých chvílích jsem za něho ani nechtěl hrát :-D

• CZSHORTY
    CZSHORTY

sakra špatnej smajl[s6]

• CZSHORTY
    CZSHORTY

mnaca: to je zase fakt[s3]

• Kira_Sakuya
    Kira_SakuyaKnack
    1

bez váhání... Sephiroth...

• A. Wesker
    A. Wesker
    1

Jedinečný Albert Wesker, škoda že už se s ním nepotkáme [s13]

• CZSHORTY
    CZSHORTY

tak to můžeš říct i o Cole MacGrath, jestliže jsi hrál za evil karma

• sova655
    sova655gabrda_9

Big Smoke,Ryder :D

• Algeroth
    Algeroth

ZatoichiCZ: No třeba zrovna mnou uvedený Sarevok nakonec neměl tak špatný osud. Ano, je ho hlavní plán selhal, byl hlavním hrdinou (a svým způsobem sourozencem) poražen a zabit ale později byl právě díky tomuto hrdinovy vzkříšen (ač již ne tak mocný) a nakonec mu pomohl zastavit globální hrozbu.

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

ZatoichiCZ To by byla docela prdel zaverecny boss ktery te nakonec sejme a tim hra konci :D

• Etyx
    Etyx

Tak pro mě jsou nezapomenutelní: Shodan (System Shock 2), Kane (C&C), Psycho/Screaming Mantys, Diablo a nesmím zapomenout samozřejmě na moji milovanou Kerigan.

• ZatoichiCZ
    ZatoichiCZMasér

Vidím,že VÁS :D hodně nadchl Vaas z Far cry 3.Jařku inu tež sem se snim setkal,ale že bych si z něj sedl na p*rdel to se říct nedá.Jako našlápnuto měl slibně,ale to jak nakonec dopadl mě moc nenadchlo.Proč by vlastně mělo,že?Když oni ti zlí sympaťáci maji vždycky takové nemilé ukončení virtuální kariery :D.Neznám jediného co by s toho vyvázl nějak zvlášť dobře.Vy snad jo? :)

• Coloradak
    ColoradakColoradak
    3

Nemesis z Resident Evil 3 a taky William Birkin z Resiho 2

• Michfa
    Michfa
    1

Ten jehož jméno nesmíme vyslovit - Harry Potter :D

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

Cronnos z gow3 [s7]

• Algeroth
    Algeroth
    1

Pro mě jím zatím zůstal Sephiroth, v těsném závěsu pak Sarevok (PC série Baldurs Gate) a William Birkin.

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.

VASS MONTENEGRO (FC3)

• Matesino
    MatesinoPS4

Vass ( FC3 )

• razi
    raziPs4
    1

Liquid Snake, Krauser, Hádes, Visari a dr Cortex

• EMILE
    EMILEMGS5:TPP
    1

Vaas (Far Cry 3) Ocelot (MGS sága)

• the_edge
    the_edgedave3345
    2

ocelot z metal gear serie,je bezkonkurencni.

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

Smrtaci [s6] [s14]

• fornusa
    fornusa
    2

jack krauser

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

Lezard Valeth link link Valkyrie Profile 2.

• skandy26
    skandy26skandy26
    3

Zarok - Medievil

• IMHeS
    IMHeSS.O.A.D.
    2

G-man

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    1

Judge Gabranth - najlepsi zaporak a tragicky hrdina zaroven s najlepsimi hlaskami a dabingom. Aj po rokoch ked si pozriem toto video mam vzdy zarucene zimomriavky. link [s7][s7][s7]

• geobbu
    geobbuWHO CARES
    1

Joker (Batman games), Albert Wesker (Resident Evil games) a Cesare Borgia (Assassin's Creed: Brotherhood).

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    1

Debilitas v Haunting Ground...[s8][s8][s8]

• ZatoichiCZ
    ZatoichiCZMasér
    5

Zdravím pařany.Nevím jestli už tu podobné téma třeba není,ale rád bych vyzvěděl od vás ostatních hráčů kterého z herních záporáku považujete za NEJ v různých aspektech.Ať už vykreslení charakteru,charisma nebo prostě proto,že vám dal v té které hře pořádně zabrat.Za sebe zmíním jednoho fakt stylovýcho chlápka kterej mě baví už od prvního setkáni se s ním ve hře a to Shalashaska a.k.a Revolver Ocelot ze ságy MGS.Ten chlap měl svoji roli napsanou fakt úchvatně a nejde na něj prostě zapomenout.A co vy kdo je takovým vašim favoritem na straně těch zlých?Díky za komentáře.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.