Playstation 4

Nefukční internet na PS4 (4)

• Molnysh
    Molnyshಠ_ಠ

Hmm, veřejná adresa opravdu pomůže. Jestli tě přehodil "za jiný router" a nechal ti neveřejnou adresu, tak bych klidně i čekal, že časem přestane i fungovat i to. Máš ale štěstí, že tvůj poskytovatel je takto "průžnější". Můj mi řekl veřejnou adresu nebo nic.

• kortexino
    kortexino
    2

Problém vyřešen! Internet na Playstation 4 mi opět funguje bez problémů.

Řešil jsem to s poskytovatelem připojení a řešením bylo asi tohle:

zkusili mně prehodit za jiny router.Toto mi napsal do e-mailu.

Tomuto řešení nerozumím, ale pomohlo to.

Snad to pomůže i vám...

• jirka023
    jirka023

Ja mam NAT Type 3 a nemam s pripojenim na net problem

• kortexino
    kortexino

Zdravím všechny, stejně, jako několika dalším zhruba před měsícem mi přestalo fungovat připojení na PS4.I zde proběhli diskuse, ale, protože já nemám připojení přes router,tak mi nebyla moc platná.Na Facebooku na stránkách: Playstation CZ/SK je prohlašení: Dobrý den, pokud máte problémy s připojením k PSN ze své hrací konzole a i z vašeho počítače, je to způsobeno novým updatem zabezpečení, kdy je požadována veřejná IP adresa.

Tedy pro bezproblémové hraní online musíte vlastnit "veřejnou IP adresu" , což je NAT TYPE 2.

Tato služba je v nabídce u všech seriózních poskytovatelů internetu.

Hezký den! Váš PlayStation tým

Já osobně jsem to s poskytovatelem ještě neřešil.

Rád bych znal názor komunity na toto prohlášení a hlavně jestli to funguje i když nemám router?

Předem děkuji za názory...

PS:Asi rok zpátky jsem mněl problém z připojením k PSstore,řešil jsem to i zde v diskusi.Myslel jsem, že je chyba v poskytovateli, ale nebyla.Vyřešil jsem to, založením nového emailu a vše fungovalo.Současný problém je jiný v tom, že PS4 odmítá připojení na všech úrovních.To znamená, nefunguje psstore, nefunguji update na hry ani na konzoli, nefunguji trofeje.Logicky to znamená, že tady by se problém měl řešit s poskytovatelem?

Ještě jednou díky za názory.

S pozdravem Kortexino...

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.