Závodní

Need for Speed: Shift - NFS: Shift (54)

• Betmen
    BetmenF1 2010

Ne nikdo takovou kasi nehraje fuj me je blbe!!

• Reznik_cR
    Reznik_cRGame over

Co nikdo mi teda neporadí?

• roly30
    roly30

Tak taky hraju tuto hru zatim mam jen auta Renault Megane a BMW E92 to je pekelnej stroj. Fakt ta hra je super po Forze 3 nejlepší závodní hra roku, ono taky bohužel jim ani nemá kdo konkurovat když je tak málo závodních her. Laguna seca je na nervy vždy poslední kolo peru se o první místo snažim se jet čistě a v té známé šikaně z kopečka vždy do mě někdo jen ťukne a je to v prdeli. Já to projedu jen když jedu sám jak je vedle mě někdo tak se dotknem .... :D musim to vykoumat

• Reznik_cR
    Reznik_cRGame over

Asi sem lama, může mi někdo poradit jak zadat ty speciální kody?

V jakým tvaru to tam mám napstat? na papíře to je: příklad: fr45-dd85-5fd9-fd8d8 ale když to tam takhle zadám tak mi to nevezme.

díky,

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

tak jo lidi dnes sem se dohodlal k odvete v sobotu v 20:00 k nejakemu borcovi co hraje shift :), trenoval sem dost dlouho :), tak kdo chce tak at se prihlasi do online hrani nebo si me prida : daweee01e , dame duel :)

• sten32
    sten32loading...

Hrajem na gamepade, ale z nastaveniami som sa ešte nehral

• sten32
    sten32loading...

ved moj PSN je napisany v profile ale nevadi, nick mam sten_svk

Inak toto sa mi dnes podarilo link :D

• TonyRocky
    TonyRocky

Mám xbox360 chlape...

• TonyRocky
    TonyRocky

Michalka mám oboje a jsou to prostě naprosto rozdílné hry. Shift je divočina ve městech a na okruzích, v Dirtu a Dirtu 2 jezdíš na pláních mezi přírodou....

• TonyRocky
    TonyRocky

sten:

Na FIFA nebo FNR4 se přihlašuji jako email a heslo. Tady to chtělo pouze nickname a heslo.

• sten32
    sten32loading...

aa super už som to poriešil [s6]

no a tu je moje autičko link :)

• jack210
    jack210PS5

MichalkaCZ :Kdo ma radsi trate v prirode bere DIRT2 :) cimz nerikam ze NFS neni good (je podobny GRIDU dost )

• MichalkaCZ
    MichalkaCZ

Shift nebo Dirt??

• sten32
    sten32loading...

TonyRocky:čo? ved jedine prihlasenie tam je že tam napišeš email a heslo ked si registrovany na EA.com tak neviem kde si to pisal

• TonyRocky
    TonyRocky

sten32: Zkusil jsem to a jde to bez problémů www.needforspeed.com Stačí jako sign in napsat tvůj nick co má na xboxu nebo ps3. Ve složce my photos....Bez problémů

• sten32
    sten32loading...

A skušali ste už tie fotky aj pozerať cez web? lebo ja som si tu hru aj registroval a ked dam MYNFS tak tam mam len že BUY [s13]

• TonyRocky
    TonyRocky

Takhle nějak jsem to myslel. Nemyslel jsem to na NFS špatně v tom co jsem napsal. Pouze tak že třeba GT nebo Forza jsou prostě jiné hry. To nemusí znamenat že je NFS špatné. Jsou to výborné závody. Ale není to klasická závodní simulace...je to taková hračička...

• Kryshot
    KryshotNo Escape

tak ja su na to zvedavy ... dnes bych si to chtel koupit ale nwm

• sten32
    sten32loading...

No tak dnes to doniesol pan kurier a musim povedat že som sa od toho nevedel odtrhnut!Strašne super! akurat je tam par BUGov a štve ma že sa fotky musia riešit cez NFS.com, lepšie by to bolo priamo ukladanie fotky do PS3 [s6] ale inak super [s1] [s1]

• TonyRocky
    TonyRocky

Tak jsem to hrál dneska. Přijde mě to jako nějaký PGR 4 akorát s trošku méně arkádovějším ovládáním. Je to velice dobrá hra ohledně rychlosti. Když jedete 200kmh tak všechno kolem vás letí jako raketa. Ale to je asi tak vše. Ovládání je něco jako taková poloarkáda s prvky slajdů. Je to možná nejlepší NFS, ale jinak v dbešní době už běžná závodní hra. NFS samo o sobě je skvělá hra! Ale v porovnání s hrami jako Forza nebo GT není konkurentem ale spíše velice nadějnýmbratříčkem. Jinak chápu že objektivní názory si žádají své minusy tak do toho :)

• jok7777777775
    jok7777777775

Jo jo přesně jak píše doktor . Tyhle auta strčí do kapsy i nudu typu GT nebo Forzu. Tohle je správnej adrenalin [s3]

• REK-CZ
    REK-CZ

Tak kdyz to pise Vopruz a dokonce kvuli tomu odlozil hokejku a zul brusle, tak na tom asi neco bude :)

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Tak vazeni.Uz dva dny hraju pc verzi a zitra mi dojde orig na PS3.Za sebe rikam,je to nadupana vec jak poradna kosmicka mys.Grafika,fyzika,ovladatelnost(gamepad,volant) vse citlive vyvazene.Zvuky aut jsou monstrozni a je to co jsem uz hooooodne dlouho neslysel podle realu,tak jak by melo byti a NFS:Schift vam tuto zaruku da!V zivote jsem si speedy nikdy nekoupil kvuli tomu samemu nudnemu jezdeni po meste a nekam tam dojed a tohle udelej.TOHLE JE REVOLUCE NFS!!!Autorum drzim vsechny palce pro dalsi novy skvely dil jako tento rok,ktery pro nas pripravili s velkou peclivosti a nezklamali nas recickama okolo jaka to bude prima pojezdeni.Az si pridate nitro...neni to jako v predeslych dilech,tady mate pocit ze zrychleni jak by to asi melo byti.Mimo to,na cely zavod,tedy okruh do finische mate jen jednu lahev a zadne doplnovani nitra [s6] Az ucitite tu jizdu,pochopite o cem mluvim.hre zdar a at se vam libi jako me. [s7]

• Hrabi
    Hrabi

:)) OK, nějakej pokrok se jim musí nechat, však sám sem je taky hrál :)

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

hrabi : tak bacha na underground 1 a 2 mi nesahej :)

• Hrabi
    Hrabi

To nejsou NFS jako byly ty sra*ky od Underground1 až po Undercover. Shift je naprosto masakroidní z perfektní hratelností a hlavně, zkuste projet zatáčku na plný plyn rychlostí přes 200 :-D Asi nemyslitelné. :) Prostě, tenhle tah EA náramně vyšel. Vysoká hodnocení nejsou opravdu jen tak! [s1]

• Betmen
    BetmenF1 2010

Kazdopadne mrte velky zlepseni ale nepresvedcilo me to o koupi!Maximalne jsi to pujcim!!Skoncil jsem u Prostreetech pac to tam uz to bylo v kelu jinac vyborna hra na ktery jsem stravil salodlouhejh hodin uz od Ps1 tak Ps2!!

• Mira77
    Mira77...

...tak jeste mrkni na tuhle link

• MDK
    MDK

Obednana PS3 verze na Xzone, snad dojde v patek (zitra/ctvrtek by meli byt skladem). Dlouho sem se na nejakou hru tak netesil, videa vypadaji uzasne :)

BTW: prectete si review na IGN, to na bonuswebu radsi ani neotvirejte

• roly30
    roly30

Jo je vidět že ten vývoj hry co trval 2 roky stál za to. Já si přece jen zezačátku hru jen půjčim protože nejsou peníze ale kdyby mě bavila tak bych si ji později pořídil třeba z bazaru :)

• ConanVJ
    ConanVJP3D BEST!!

Prezentace byla super, hodně se mi to líbilo. Na těch noťasech to sise nebylo nic moc, ale z ukázky co hrál Farid přes Xko to byla krása. Musim uznat, že se Needy opravdu vytáhly do společnosti luxusních her [s1]

• JardaBoss
    JardaBoss

Jo na tom jednom se to sekalo pěkně ale těšim se na PS3 verzi protože chci do ní jít

• roly30
    roly30

Jarda jj bylo to dnes super proste ta hra je skvela jen jsme to hrali na notasich a sipky to proste nejde plus grafika byla na tom notasu hnusna jeste se to sekalo

• JardaBoss
    JardaBoss

Tak dneska jsem si zahrál Shift a musim říct líbí se mi hodně.Už to sice nejsou NFS jako dřív ale určitě to stojí za to

• Mira77
    Mira77...

Need for Speed Shift PlayStation 3 Review - Video Review link

• cipheruin
    cipheruincipheruin

No ja bych rekl, ze se to s ostatnima NFS vubec nemuze srovnavat. Je to proste uplne jina hra a kdyby na zacatku nebylo logo EA a celkova prezentace nebyla v jejich duchu, tak to nikdo ani nepozna, ze se jedna o jednu radu.

Opravdu tohle je otocka o 180 stupnu, coz treba ja jedine vitam, ale urcite se najdou i taci, kteri by radi meli sve klasicke NFS (pro ty vyjde pristi rok dalsi regulerni dil, na kterem bude pracovat Criterion - tvurce Burnoutu).

• filom3n
    filom3nGrip

no zvedavost sama, puvodne mne stvalo ze rikali ze se vraci k puvodnim NFS - ale takova hra jako byla 1ka uz nebyl zadnej dil, ale na tento sem zvedavej, jedinej kterej mne ale vubecvubec nebavil byl Pro Street, a mam strach aby to nebylo podobny (strach pro mne, jiny to asi bude bavit...)

• cipheruin
    cipheruincipheruin

Na vysvetlenou - muj bratr pracuje v EA a tak jsem mel moznost si hru zahrat u neho - mel ji uz nekdy pred pul rokem a postupne dostava novejsi a novejsi kody - tento uz je v podstate az na par malickosti finalni (uz jedou i trofeje :) ).

Jinak digi > Je to presne jak rikas - vsechny trate jsou okruhy a vetsina jsou normalne okruhy realne - pak jsou tam ale i mestske (jel jsem napr. Londyn). Jestli jste hrali GRID, tak nabidka ohruhu je velmi podobna...

Jak uz jsem psal, tak grafika trati je pekna, ale nic, z ceho byste si sedli na zadek. Co je ale moc pekne jsou auta - ty jsou velmi propracovane - kolize jsou taky OK ale moc jsem neboural, takze nevim uplne :).

Hral jsem hru z pohledu - kdy je videt jen kapota, ale zkousel jsem i cockpit a pro ty, co maji tenhle pohled radi to je extaze - parade propracovany interier + super efekty pri bourackach - opravdu vas to vtahne...

Nejvic me ale dostala ta fyzika - opravdu jsem to i pres ty prohlaseni az tak dobre neceakal. Hral jsem na joypadu, ale ani si radsi nechci predstavovat, jak by se muselo hrat s poradnym volantem (nejlepe G25)...

Jinak samozrejme muselo prijit i neco pro NFS fandy, takze je zde pritomen tuning (jak vykonnostni, tak i vizualni - je celkem propracovany, ale Underground to neni - bylo by to i na skodu a odvadelo pozornost od zavodeni.....)

• HerrFlick
    HerrFlickJOZXYQK

po shlédnutí car listu,do toho jdu taky :D BMW M3 E36,E46,E92...Z4 M coupe,135i link

• digishit
    digishitdigishield

cipheruin: takže už to neni takovej ten styl NFS co byl v posledních letech, ale čistě závodní na okruzích?

pejtrix: cipheruin má ... jak bych to řek - "svoje zdroje" :D

• cipheruin
    cipheruincipheruin

Takze mel jsem moznost si vcera zahrat v podstate FINAL verzi NFS:SHIFT a moje dojmy jsou veskrze pozitivni. Pravoverne NFS maniaky mozna zklame, ale ti, kdo maji radi simulaci, budou urcite nadseni.

Myslel jsem, ze to budou spis takove marketingove recicky, ale rizeni a fyzika vozu jsou opravdu na spickove urovni a rukopis autoru, znamych z PC sceny je skutecne znat. Auto je krasne "tezke" a pocit pri jeho rizeni je rekl bych jeste lepsi nez v Gran Turismo serii.

Grafika neni uz na dnesni pomery buhvi jaka, ale svuj ucel splni a vse jede navic krasne plynule. Moc hezke jsou ale replaye, kde vse vypada o chloupek lepe. Je tam i nejaky fotorezim, ale ten za moc nestoji.

Milovnici kvalitni simulace se maji opravdu na co tesit - zanedlouho by tu melo byt demo, tak sami uvidite, jestli Vam novy styl NFS sedne, ale za sebe jasne doporucuji!

• Homer
    HomerHommeer

jj ja taky ale ten pohled z kabiny me chybel :D

• Snou
    Snoulamka

Po Undercovrech sem sérii zavrhl, ale jelikož Shit má nastarosti jiné studio, pracuje se na něm 2 roky a je to simulace, tak tomu zase dávam šanci [s14]

• Homer
    HomerHommeer

ale sem fakt zvedavej jaky to bude :D

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

homer02:mě ani náhodou Underground 2 mám doma od vydaní a nikdy jsem o SUV ani nezakopl já radši Toyotu Celicu Supru atd

• Homer
    HomerHommeer

j to uz sem videl no ale dost me tam budou chybet takovy auta jako hummer,lincoln atd jako byly v nfs underg.2 a co vam?

• Kimi
    KimiZ.M.R.D.I

Tady mate dojmy link

• Homer
    HomerHommeer

jj ty okruhy a vite nekdo jestli tam bude tuning?

• rider_CZ
    rider_CZ

Obrazky vypadaj dobře ale vadí mi že tam nebudou fízlové a bude na nejspíš na okruzích

• Homer
    HomerHommeer

ale obrazky z kabiny docela dobry ale pusobi to na me jak kdyby tam nemel byt tuning jenom zavody na okruzich

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.