Závodní

Need for Speed Rivals (47)

• Magnus
    MagnusTLOU

Hrajete někdo na PS3? Jestli jo tak napište PM

• zrudik
    zrudik

Zdravím našel by se dobrovolník, který by mi pomohl s online trofejema? Jedná se o trofeje friendly race a buddy bust...PS3 nick zrudik [s14] předem díky

• pepeNYHC
    pepeNYHCforfun

zdarec paří ještě někdo NFS rivals na PS4? potřebuju udělat dvě trofeje.. předem díky nick pepeNYHC

• smurfik_
    smurfik_

Munky: Pridej si me, PSN: smurfik_ Idealne dnes, zitra by totiz melo byt tlou:-)

• Munky
    Munky

Někdo,kdo to momentálně hraje a chtěl by si udělat ty dvě online trofeje? Bude to rychlovka [s14]

Edit..hraju to na PS3

• Kreicaos
    Kreicaos

Jsou tam online trofeje? Dík béďo

• Kr4tos
    Kr4tosMGS4 10/10

Tedka jsem udelal Platinku, dobra hra vcelku..

• vlkovec
    vlkovec
    1

Čekám až to spadne k 500-600 Kč Zatím se to podivně drží kolem 800 kč, přitom to nikdo nechce.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo

Blbý u novej needu je že prakticky závody vystřídali docela se opakující výzvy. Kdyby se ti to podařilo koulit za levno tak proč né. Já to koupil za 900 a ta 900 se mi to podařilo prodat.

• vlkovec
    vlkovec

Diky za info. Věřím že to není nic moc, ale jiná závodní hra na PS4 není. Chtěl bych si zkrátit čekání na DriveClub a Project CARS.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    1

Vlkovec: funguje to i bez ps+ a i offline, ja nfs mel a prodal jsem ho, není špatnej ale taky žádná sláva. Škoda 30fps autem jedeš 300 a maš pocit že jedeš 150.

• vlkovec
    vlkovec

No uvažuji že koupím, ale zatím neplanuju PS+. Tak mě šlo o to jestli to mužu hrát. Protože jsem četl, že to celé funguje online.

• valis1
    valis1klobáska

ps+ je zapotřebí pouze pro hraní online u všech her, krome tech onlinovek co jsou a store zadara warframe, blacklight, dc universe, těch co jsou zadara v ramci ps+ se to netyka

• N3G0L4cz
    N3G0L4czPS4

na PS4 lze taky hrát bez PS+.

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

ps3 ne, ps4 ano.

• vlkovec
    vlkovec

Chtěl jsem se zeptat zda-li potřebuji pro hraní tohoto nfs PS Plus? Nebo to lze hrát i offline?

• Knoxxx
    Knoxxx

Zdar, nekdo online? psn: SOMR01

ps. ty trofeje by se mi taky šikli

• patrabus
    patrabus

Stejný "problém" jako má Luckbruber, ovšem na PS4, kdo tuto hru má, nechť si mě prosím přidá do friendlistu, nick patrabus. Díky

• Luckruber
    Luckruber

Zdravim lidi, potřeboval bych pomoct od někoho s trofejemi friendly race a buddy bust. Nick mám mám na PSN Luckruber. Kdyžtak si mě přidejte, díky moc[s12]

• VenousekVesely
    VenousekVeselyPS4

Čus pařani jezdí ještě někdo?PSN VenousekVesely PS4

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs
  • xxteryxx
    xxteryxxPaintball

Patrol - klasicky policejni auto. Undercover - policejni auto v "civilnim prevleku". Enforcer - silnejsi policejni auto... aspon myslim :) Rozdil bude urcite ve vydrzi a sile na ukor rychlosti (ENFORCER) atd... Dlouho jsem nehral, ale uz z logiky :)

• VenousekVesely
    VenousekVeselyPS4

Čus pařani,tak jsem taky začal jezdit,když zatím nic jinýho není.Jsem mile překvapen,no dobře se my to hraje.Chci se zeptat,začal jsem za poldy,a když jsem v garáži a dám select assignment,tak jsou tam tři možnosti.PATROL,UNDECOVER,ENFORCER,tak jaký je v tom rozdíl při hraní?

• PrerAnys
    PrerAnys

Ahoj,najde se jeste nekdo na trofeje v NFS pro PS4?kdyz tak nick: PrerAnys

• boszeli
    boszeli

Ok,díky moc

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

Az po tobe pujdou poldove, tak pouzij jammer, pokud ho tvá kara nemá, tak si ho kup a ekvipni ;)

• boszeli
    boszeli

Zdar,potřeboval bych poradit co mám dělat v úkolů COPS JAMMED?díky za radu

• TIGERCZ
    TIGERCZ

čágo mám verzi na ps4 nepomuze někdo s trofejema? KDYŽTAK přidavejte do friends..

• motlick
    motlickIAMSTIG

když máme všichni nastavení "friend" tak nás to hodí na stejnou mapu společně automaticky :)

• adamito11
    adamito11Zeus

Takže se jen domluvíme kde se sejdeme, oba dojedem a jdem do závodu? Takže i když jezdím kampan a bratránek taky jezdí doma tak já ho uvidím na své mapě? Stačí ho teda najít a zavodit? Takhle třeba?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.