Zdravím našel by se dobrovolník, který by mi pomohl s online trofejema? Jedná se o trofeje friendly race a buddy bust...PS3 nick zrudik [s14] předem díky
Blbý u novej needu je že prakticky závody vystřídali docela se opakující výzvy. Kdyby se ti to podařilo koulit za levno tak proč né. Já to koupil za 900 a ta 900 se mi to podařilo prodat.
Vlkovec: funguje to i bez ps+ a i offline, ja nfs mel a prodal jsem ho, není špatnej ale taky žádná sláva. Škoda 30fps autem jedeš 300 a maš pocit že jedeš 150.
ps+ je zapotřebí pouze pro hraní online u všech her, krome tech onlinovek co jsou a store zadara warframe, blacklight, dc universe, těch co jsou zadara v ramci ps+ se to netyka
Zdravim lidi, potřeboval bych pomoct od někoho s trofejemi friendly race a buddy bust. Nick mám mám na PSN Luckruber. Kdyžtak si mě přidejte, díky moc[s12]
Patrol - klasicky policejni auto. Undercover - policejni auto v "civilnim prevleku". Enforcer - silnejsi policejni auto... aspon myslim :) Rozdil bude urcite ve vydrzi a sile na ukor rychlosti (ENFORCER) atd... Dlouho jsem nehral, ale uz z logiky :)
Čus pařani,tak jsem taky začal jezdit,když zatím nic jinýho není.Jsem mile překvapen,no dobře se my to hraje.Chci se zeptat,začal jsem za poldy,a když jsem v garáži a dám select assignment,tak jsou tam tři možnosti.PATROL,UNDECOVER,ENFORCER,tak jaký je v tom rozdíl při hraní?
Takže se jen domluvíme kde se sejdeme, oba dojedem a jdem do závodu? Takže i když jezdím kampan a bratránek taky jezdí doma tak já ho uvidím na své mapě? Stačí ho teda najít a zavodit? Takhle třeba?
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Need for Speed Rivals (47)
Hrajete někdo na PS3? Jestli jo tak napište PM
Zdravím našel by se dobrovolník, který by mi pomohl s online trofejema? Jedná se o trofeje friendly race a buddy bust...PS3 nick zrudik [s14] předem díky
zdarec paří ještě někdo NFS rivals na PS4? potřebuju udělat dvě trofeje.. předem díky nick pepeNYHC
Munky: Pridej si me, PSN: smurfik_ Idealne dnes, zitra by totiz melo byt tlou:-)
Někdo,kdo to momentálně hraje a chtěl by si udělat ty dvě online trofeje? Bude to rychlovka [s14]
Edit..hraju to na PS3
Jsou tam online trofeje? Dík béďo
Tedka jsem udelal Platinku, dobra hra vcelku..
Čekám až to spadne k 500-600 Kč Zatím se to podivně drží kolem 800 kč, přitom to nikdo nechce.
Blbý u novej needu je že prakticky závody vystřídali docela se opakující výzvy. Kdyby se ti to podařilo koulit za levno tak proč né. Já to koupil za 900 a ta 900 se mi to podařilo prodat.
Diky za info. Věřím že to není nic moc, ale jiná závodní hra na PS4 není. Chtěl bych si zkrátit čekání na DriveClub a Project CARS.
Vlkovec: funguje to i bez ps+ a i offline, ja nfs mel a prodal jsem ho, není špatnej ale taky žádná sláva. Škoda 30fps autem jedeš 300 a maš pocit že jedeš 150.
No uvažuji že koupím, ale zatím neplanuju PS+. Tak mě šlo o to jestli to mužu hrát. Protože jsem četl, že to celé funguje online.
ps+ je zapotřebí pouze pro hraní online u všech her, krome tech onlinovek co jsou a store zadara warframe, blacklight, dc universe, těch co jsou zadara v ramci ps+ se to netyka
na PS4 lze taky hrát bez PS+.
ps3 ne, ps4 ano.
Chtěl jsem se zeptat zda-li potřebuji pro hraní tohoto nfs PS Plus? Nebo to lze hrát i offline?
Zdar, nekdo online? psn: SOMR01
ps. ty trofeje by se mi taky šikli
Stejný "problém" jako má Luckbruber, ovšem na PS4, kdo tuto hru má, nechť si mě prosím přidá do friendlistu, nick patrabus. Díky
Zdravim lidi, potřeboval bych pomoct od někoho s trofejemi friendly race a buddy bust. Nick mám mám na PSN Luckruber. Kdyžtak si mě přidejte, díky moc[s12]
Čus pařani jezdí ještě někdo?PSN VenousekVesely PS4
Patrol - klasicky policejni auto. Undercover - policejni auto v "civilnim prevleku". Enforcer - silnejsi policejni auto... aspon myslim :) Rozdil bude urcite ve vydrzi a sile na ukor rychlosti (ENFORCER) atd... Dlouho jsem nehral, ale uz z logiky :)
Čus pařani,tak jsem taky začal jezdit,když zatím nic jinýho není.Jsem mile překvapen,no dobře se my to hraje.Chci se zeptat,začal jsem za poldy,a když jsem v garáži a dám select assignment,tak jsou tam tři možnosti.PATROL,UNDECOVER,ENFORCER,tak jaký je v tom rozdíl při hraní?
Ahoj,najde se jeste nekdo na trofeje v NFS pro PS4?kdyz tak nick: PrerAnys
Ok,díky moc
Az po tobe pujdou poldove, tak pouzij jammer, pokud ho tvá kara nemá, tak si ho kup a ekvipni ;)
Zdar,potřeboval bych poradit co mám dělat v úkolů COPS JAMMED?díky za radu
čágo mám verzi na ps4 nepomuze někdo s trofejema? KDYŽTAK přidavejte do friends..
když máme všichni nastavení "friend" tak nás to hodí na stejnou mapu společně automaticky :)
Takže se jen domluvíme kde se sejdeme, oba dojedem a jdem do závodu? Takže i když jezdím kampan a bratránek taky jezdí doma tak já ho uvidím na své mapě? Stačí ho teda najít a zavodit? Takhle třeba?
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.