Závodní

Need for speed:Most wanted (47)

• Sedli
    Sedli

Dlouho se tady nic nenapsalo, takže mi možná ani nikdo neodpoví, ale potřeboval bych taky pomoc s trofejí Mix Master a ještě Nothing Personal.

Zbývají mi jen tyhle sociální trofeje...

• KOZY99
    KOZY99

uz nepotrebuju, ale diky za ochotu:)

• Yarda
    Yarda

Kozy619 napis mi PSN: Yarda11 rad pomuzu [s14].

• KOZY99
    KOZY99

hrajete jeste nekdo? potreboval bych helpnout s jednou lehkou trofeji (mix master)

• lidr13
    lidr13
    1

settings, gameplay, a tam das metrickej system

• the_edge
    the_edgedave3345
    1

evox-link

link

tady neco je a km/h se daji prepnout

• evox
    evox

klame mě zrak nebo nikde neni play list ze skladbama? a přepnutí na KM/H sem taky nikde v menu nenašel, jinak pecka arkádovka :)

• lidr13
    lidr13
    1

celkem skoda tuhle hru nehrat jen kvuli cajtum :)

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

klame me uz pamet nebo v puvodnim most wanted byly cajti mnohem ostrejsi a bylo jich vice na max poplach? je to uz to nejaky patek ale myslim si ze tenkrat jim ujet byl vetsi problem

• the_edge
    the_edgedave3345

ja si vzpominam ze i v puvodnim most wanted sem kolikrat pred policajtama ujizdel 20 minut.

jinak most wanted se mi moc libi,je to lepsi jak hot pursuit,konecne se kazde auto chova jinak a sou tam normalni zavody a ne jen casove.

• adusa
    adusa

Ale stale tam tie miesta kde som pretekala tak nadalej svietil na mape. Mozno si ju skusim neskvor este raz.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

s kazdym autem se da ujet ale tj jedno jak pise deep kdyz se nechas chytit ve freeroam nic se nedeje klidne muzes dokonce za urcity pocet chyceni je trofej

• deepthr04t
    deepthr04t
    3

Tak se nech chytit, pokud si pamatuju žádnej postih za to neni (když nejedeš závod)

• adusa
    adusa

Tak asi som nesikovna, pri Burnoute som nemusela riesit debilnych policajtov. Tuna su policajti velmi agresivny a clovek ma malu sancu im zdrhnut... Mozno keby som si kupila lepsie auto tak by som som zdrhla, ale stymi co su kdispozicii jednoducho neide.

• Seth123
    Seth123
    1

Cajti jsou strašní tupci, občas můžeš dělat hovadiny a ani si tě nevšimnou. Mě se na tom líbí oproti burnoutu, že je ve hře nějaký pevně daný cíl.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

tak to me nfs bavi daleko vice jak burnout nevim co ti na tom prislo tak tezky me naopak prijde ze cajti jsou az moc jednodusi v tomhle nfs

• adusa
    adusa
    1

tak nic, po hodine som to vymazala. Tych policajtov som proste nezvladala. Aj ked som im usla a skryla sa aj tak ma nasli ani maly doma neplakal :-) . aj auta mali rychlejsie a unikat pol hodiny pocas policajnej derby je poriadne psycho. Adios NFS. Jedine co je na tej hre super je hudba. Zlaty, dobry Burnout...

• evox
    evox
    1

Co jim ujet prvně z červeného kruhu na mapě až zmodrá mapa tak projet benzínkou aby se změnila barva auta, pak už po ni nepujdou. Hraju to 3dny a takhle po mě pak nešli.

• deepthr04t
    deepthr04t
    1

Můžeš se schovat na tu nadzemku v centru města, tam za tebou nepolezou a alarm de za chvíli dolu

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

adusa tak musíš jim zdrhnout z dohledu a pak už jen sledovat radar a vyhnout se jim a nejlepší je se uklidnit někam do uličky a vypnout motor - to se ti pak ten alarm rychle sníží na ps3 je to myslím L3

• adusa
    adusa

Ahojte. Tak z pluska som si stiahla tuto hru a celkom ma zacala bavit az kym nezacali ma prenasledovat policajti. Hovorim si fajn, ved toto bolo aj v GTA a po sikovnej jazde som sa ich striasla, ale ako sa sa zbavit polisov NFS ? Pol hodiny domna narazali skoro som znicila cele mesto ale policajti stale zamno. ukryla som sa a oni zazracne ma najdu. Co mam robit ked cely NFS utoci namna, musim sa vzdat? Dalsia vec, citam tu ze ta hra ma dej. kde ho naidem. Diki za rady.

• WarSkulls
    WarSkullsPSVita

Stary Need For Speed Most Wantend je 100 krát lepší

ten nový je omyl hral jsem to cca 10 min a letělo to z pc

naopak Need For Speed Hot Pursut 2010 dopadl líp to mně i bavilo

myslim tim PC Verzi

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ
    2

po par zavodech nic moc. narychlo splacana kopie burnout paradise s lepsi grafikou. nic vic. mesto mrtvy, chybi mi tam lidi (driver SF krasne predvedl, jak to dobre udelat). civilni auta se vyskytuji nejvic v zatackach behem zavodu (dotycny vyvojar ma zrejme nejaky mindrak). nahanecky s fizly dobry, ale nechapu, proc nestaci schovat se a prohodit auto. hra me zatim bavi, ale cekal sem od mistru v oboru vic.

• dejv12
    dejv12

pokud by si chtel nekdo se mnou most wanted zahrat tak si pridejte Dejv_CZ

• koudelt
    koudeltPS5
    1

milhaus: ve všem s tebou plně souhlasím...

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ
    2

spokojenost. vcera sem u hry zkysnul cely vecer (coz se mi ted uz moc casto nestava) a jen tak sem jezdil sem a tam, objevoval novy auta a nicil billboardy. zavody sem odjel jen tri. pekna grafika, nadupady soundtrack, pohodovy jezdeni... zasadni problem ale je, ze tohle NENI NFS, ale opraseny burnout paradise. stejny uvod (a snad i stejny zensky hlas), podobna architektura mesta vcetne rozlozeni silnic, skokanky, billboardy, menu, takedowny, benzinky, jen tam proste jsou nove licencovany auta. na jednu stranu je to super (osobne radeji burnout nez nfs), na druhou stranu je to sprostarna prodavat tohle pod nazvem NFS.

• JardaBoss
    JardaBoss
    1

Takže 100% po 25:38:27 a po 2664km :)

• Waterfall23
    Waterfall23
    3

proč nadáváte na herní dobu deseti hodin? To snad chcete aby to bylo stejný jako už v mnoha need for speedech kde je herní doba neskutečně uměle natahovaná například tím že Vám pokaždé zaberou Vámi získaný sektor? jako zpestření ok ale aby to zabralo tolik času jako samotná hra to už je moc :D

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife

Taky si to raději zahraju bez vibrací,zato úplně kdekoliv...[s16] VITA[s7]

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    11

jarda boss ja jedu na vite takze bez vibraci

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.