Závodní

Need for Speed: Hot Pursuit - NFS: HOT PURSUIT (182)

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

prodam PS3 NFS HP, v podstate novy, pouze rozbaleny, online pass nepouzit. cena 450,-

možno vyměnit za castlevaniu.

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

Snad ve vsech hrach muzes vypnout vibrace tak , ze na ovladaci podrzis Home Button(PS Button) a das Controller settings - Vibration Function Off

• Lu_Gi
    Lu_Gi

Cau zavodnici, hledam nejake borce na online jezdeni[s14] zajemci piste PM

Pripadne muj nick na PSku je Lu_Gi

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

V mem youtube profilu je 7 zaznamu z online zavodu:

link

• Homer
    HomerHommeer

Je to tady tak trochu mrtvý ne ? :D Pokusím se oživit.... Jestli má někdo nahraná videa ze hry tak davejte odkazy ... ja to začnu s mým prvním videem, ale dneska udělám další a snad se povede líp [s1] link

• JerRryCZ
    JerRryCZNaughtyDog

Pedro_CZ: jj máš pravdu link

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Libove auticko

link

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Driv to mely snad vsechny zavodni hry, dnes se od toho bohuzel upousti, zrejme kvuli nastupu online hrani, kdo vi.

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

GT5

• chasmi
    chasmichasmi

ten splitscreen mi tam dost chybi.Jake zavodni hry maji SPLITSCREEN?

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Nez jsem jim stacil rict, ze ses muj kamos, jak to tam resili :), tak si se bohuzel odpojil :(

Tak priste ;)

• milhaus

Pedro_CZ

kdybys napsal hned, že se jedná o turnaj gamebazar, tak bych se přihlásil, účet tam mám[s14]

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

No problemo, regni se na gamebazaru a pak se prihlas. Oni chlapici nemaj radi, kdyz se pak pripoji do zavodu nekdo, kdo se predtim neregistroval, jak jsem tak vypozoroval :)

• gambrinus1
    gambrinus1CzDe

Pánové,pokud hrajete společně častěji tak bych se taky rád přidal společně s hráčem ramiro1983.

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Ikdyz v nejake beta verzi byl, tak ve fullovce nepochopitelne chybi^_^

Jinak zde par videi (viz profil) z online zavodu:

link

• dawossss
    dawossss

myslim ze ne)))bo urcite ne....[s4]

• chasmi
    chasmichasmi

Je tam Splitscreen ?

• RobotCZ
    RobotCZ

Jo to je....možná víc než cigára a pivo [s1] ....... njn holt do dobře v Criterionu uvařili. S tim turbem svatá pravda, to mě vážně někdy se** ......

• milhaus

nemám nic proti arkádě, ale myslím, že tento díl je to až moc gradovaná arkáda, vždyť se to jezdí jak ridge racer. navíc je tu systém catch up, takže je jedno, co řídíte, soupeři vás vždycky dojedou. vadí mi eště drobnosti typu TURBO, který je sice efektní na oko, ale při použití vás stejně pecky v klidu předjedou[s13]

každopádně je to ale těžce návykový.

• milhaus

jj online pass... má to teď myslím většina EA her.

• RobotCZ
    RobotCZ

No já mám takovou otázko-zprávu. Možná to i někdo potvrdí.......Evidentně slibovalo EA že vyjebe s náma, s bazarníkama a asi se to "možná"stalo ?! Když se chcete do stat do multiplayeru, tak se zadává kód z manuálu. Když budete simulovat, že kód nemáte tak vás to hodí do PSN a nutí vás si ten kód koupit....za 270kč.....Tak nějak mi došlo, že kód se dá použít jen jednou??????.....Je to tak?

No jestli jo tak s náma V EA pěkně vyjebali......"chceš si koupit bazarový NFS:HP? Dobře, proč ne, ale máš to bez mulťáku ty játro. Jestli ho chceš tak vysol 3 stováky ".......no já se fakt poseru [s13]

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Dik, ja uz jsem to zjistil. Resil jsem to i pres ceskou EA podporu, protoze mi to nebralo heslo jako mam u psn uctu a zadne jine heslo jsem na zacatku hry nedaval. Cili na svuj CZ ucet se proste neprihlasim. Musim to tedy resit pres svuj druhy US ucet(pri spusteni hry se me to narozdil od prvniho uctu zeptalo na email a heslo). Hacek je akorat v tom, ze musim NFS dohrat znovu, abych mohl fotit vsechna auta. Ne ze by mi to vadilo, je to zabava ;)

• digishit
    digishitdigishield

Pedro: jak psal milhaus tak se musíš lognout tady link a tam je celej Autolog stejně jako ve hře. Pak si najdeš fotky a uložíš. Jsou normálka v rozlišení 1280 x 720 pokud jsou focený Photo Modem ... screenshoty za jízdy přes R3 v HD nejsou.

• filom3n
    filom3nGrip

taky se naň chystám...

• RobotCZ
    RobotCZ

Homer....je to pěkná arkáda. Pěkně to vy padá a navíc se to hodně dobře hraje. Kariéra je dost dlouhá (jezdit to hned z fleku všechno na zlato fakt nejde). Online je taky skvělej. Konečně po dloooooooooouhý době pořádný NFS [s14][s14][s14] Ani o tom nepřemýšlej a běž to koupit

• milhaus

dáme online v sobotu?

• milhaus

fotky jdou uložit po přihlášení do autologu na ofic webu, sice v nic moc kvalitě, ale lepší než nic

• jack210
    jack210PS5

Podle me jedna z lehcich platinovek.... nejtezi je asi vyhrat vse na zlato,ale jak pro koho:)

• TonyRocky
    TonyRocky

Nějaký zádrhel na platinovce? Co byla nejtěžší trofej? Díky

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

tak já to mám dohraný už aj na platinu a netrvalo to ani týden je to krátky ale dobrý

• Homer
    HomerHommeer

Zdravim,protoze chci koupit NFS HP k vanocum tak se chci zeptat Vas kteri ji uz mate jaky to je.Jestli do toho mam jit nebo ne.Díky [s1]

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Hele pardalove, jde nejak ulozit fotky ze hry na disk? Mi je celkem u zadku, ze se to da flaknout na nakou pojebanou nastenku autologu, ja to chci mit moznost nahrat kam budu chtit. Na facebooku je NFS stranka oficialni a tam je tri prdele fotek ze hry, jak to tam kruci prde dostali? Predem dik za tip.

• breykH_Cz
    breykH_CzPrago Pyco

sorry nechtělo se mi číst cokoliv předtím protože jsem tam viděl nějaký výtky na adresu nejlepšího Need For Speed od dob zaniklé slávy této velkolepé série.....takže jenom nick Z_Cz ostatní už snad doplníte sami.....dík těším se[s3]

• Goust91
    Goust91

Všechny zdravím tak už čekám až Needy dorazí domů. Chtěl jsem se zeptat jak to bude se závodama multiplayer jestli se budou pořádat?? Pokud ano tak muj nick je Goust91 díky [s14]

• filom3n
    filom3nGrip

nejlepsi doom byl Doom 3 a pak Doom 1 a pak Doom 2, jsem zvedavy na Doom 4, mimochodem Need For Speed byl nejlepsi pro mne prvni dil prave proto že to byla jedna z mála her která měla cestu z bodu A do Bodu B, jako je to právě zase až tady v tom demu, proto, jinak nejlepší arkáda s okjruhama byl první screamer, a pak mně tak bavil až motorstorm, asi tak, Need For Speed 1 mám originálku a občas si to na nějaký plečce doma pustím... a pořád mně to baví, jak před těma 15ti rokama nebo jak je to starý...

• Danielsan7878
    Danielsan7878

pedro:

souhlas,ta reakce se neda nepostrehnout,pro me nehratelny

hoven:

ty mas nejaky jiny needy??a nebo to nepoznas :) to bych te chtel videt u GT,tam musis litat ze strany na stranu :)

• kaktusak_cz
    kaktusak_cz^^

a proc ne 93 klidne i jo, a filom3ne co treba hodnoceni takove ,nej byl doom ,pak doom2 a vse ostatni uz jen kopirka ne? nej duna2 cc1 a pak jen kopirka ne? proboha hodnotme hry dnesni generace [s14]

• filom3n
    filom3nGrip

nejlepší arkádové NFS bylo NFS2, nejlepší NFS bylo NFS 1, a druhé nejlepší NFS bylo NFS Porsche, třetí bylo NFS4 (překopané NFS3) a podle mně todle nfs v mým řebžíčku nebude na špatném místě, demo se mi líbilo...

• milhaus

93% LOL

• jack210
    jack210PS5

První recenze NFS: Hot Pursuit v GameMasteru označila hru jako nejlepší arkádové NFS a nadělila 93%. :-)

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

HOW3N: "bod 1 je hloupost, mě auto reaguje ihned "

Zustan stat, dej si kameru zboku auta, zatacej koly a sleduj tu doby odezvy mezi pohnutim analogove packy nadoraz a otocenim koly nadoraz. Porad dobry? "Asi" ne, ze....

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

ale tak tady jsou přeci dvě věci.. jedna je, že někomu vadí, že to šlape po klasickejch needech přesto, že tentokrát to prý mělo být jinak...

druhej pohled je, jak si tahle hra stojí vedle dnešní konkurence nehledě na to, že to jsou needi. Z mýho pohledu to dostává klepec ale v obou případech. To opravdu někoho baví dneska hrát závodní! hru a místo brždění do zatáčky zmáčknout tlačítko na drift? (ne to opravdu není srovnávání s reálem, ani se simulací, ale pouze s tím, co by se sakra stalo, kdyby to tam nebylo? ;o) K čemu tam potom jsou teda vůbec nějaký auta, když už to s nima nemá nic společnýho?

edit: eee.. tak to jsem nechtěl začínat další stránku... škoda, tahle hra si nezaslouží být kontroverzní :o)

• H0W3N
    H0W3NH0W3N

bod 1 je hloupost, mě auto reaguje ihned

2. pocit z rychlosti je dobrý, bez toho se obejdu

3. to mi je celkem fuk

4. to mi je taky jedno

a to co píšeš jako "jen" ta vlastnost, tak to je to hlavní a charakteristické pro tuto generaci konzolí a to je multiplayer, komunita vše s tím spojené bez čeho se už dost hráčů neobejde

tudíž pro mě by jednoznačně zvítězilo nové HP, ale můj názor je možná trochu subjektivní jelikož jsem ty staré needy nehrál, kdyby ano, tak bych je možná dnes také hodně bránil [s6]

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

H0W3N: ne, neni to stejny. Psal jsem tu uz v novince, vlozim to ale klidne rovnez, specialne pro tebe, sem:

v cem je staricke HP2 lepsi:

1. okamzita reakce auta, ne ta priserna prodleva

2. pocit skutecne rychlosti, ktery je prirozeny, ne vyumelkovany priblizovanim a oddalovanim pozadi, coz stejnak nefunguje(chabej optickej klam)

3. absence pseudo cool efektu, obzvast debilniho bluru(nepocitaje efekt u nitra, kdyz se hraje za policajty)

A jako bonus bod cislo 4 a sice graficke zpracovani, jenz bylo ve sve dobe a na pomery ps2 excelentni, coz se ted o novem NFS bohuzel rici neda.

Nove NFS tak prinasi prakticky lepsi jen tu vlastnost, ze se da hrat po netu, at uz primo, nebo jako soutez o nejlepsi cas, o kterem jsme hned informovani.

• H0W3N
    H0W3NH0W3N

tak mi to vysvětli, starý HP vyzdvyhujete, ale já v těch novejch vidím to stejný jen s něčím navíc (autolog, grafika) tak proč se ty nový nikomu nelíbí, když je to uplně to stejný?

• MANTAFILIP
    MANTAFILIPFrydlis37

Prave proto ze si to nehral

kdybys to hral ted tak uz ti to nic nerekne ale v ty dobe by si z toho byl vyplesklej ani nevis jak [s14]

• H0W3N
    H0W3NH0W3N

a v čem je to lepší než třeba HP? arkáda jak řemen 120 mil do zatáčky mluví za vše, takže tady je to shodné... závody v supersportech z bodu A do B, taky shodné... nechám se poučit, protože jsem tyhle díly nehrál, ale takhle když vidím ty videa, tak z toho vůbec nepoznám proč to všichni tak vyzdvyhujete

• MANTAFILIP
    MANTAFILIPFrydlis37

Needforspeed 4 melo dva nazvy

Road Chalenge a High Stakes

stejne tak to meli porsaci

Porsche 2000 a Porsche Unleashed

proc to tak bylo to nevim

a tady podle me nejlepsi needy v historii [s14]

link

link

link

link

link

na svoji dobu ty hry byli uplne libovi kde jsou ty casi [s13]

• H0W3N
    H0W3NH0W3N

čas snížen na 3:19:44, další ježdění si nechám až do plné verze...

• kaktusak_cz
    kaktusak_cz^^

fando ty co koment to perla,vazne same argumenty [s6] [s6] ,hov3n ,protoze polovina neli vice hracu se venuje hram asi jak moje babicka kolu xD ,ne vazne komenty od nacti a radoby hracu co hrajou jen pro to aby nekoho sejmulibo jine veci neberu v potaz,pokud koment zacina slovem no grafika ...nebo no vypadato po graficky... tak to neberu uz v potaz,kazdy opravdovy hrac vi ,ze se do hry musi ponorit a pak ji musi definovat,a rozhodne ji nemuze definovat po demu bo 1 hodine hrani a uz vubec ne podle grafiky,osobne mohu rici ze napriklad klidne bych si dnes zahral dooma ci dooma2 v puvodni grafice a bavil bych se utoho o moc vic nez u vetsiny dnesnich fps,ktere uz bych spis radil k onlinezabijeni pouze xD a to pomerne plati o vsech zanrech strategie a podobne.Bohuzel za to muze i multiplatformovani a tim spojeny ..hlavne vydelat ,kdyz vezmu rozmanitost her na ps2 a ted rozmanitost her na ps3 tak je to hola katastrofa,kde je tuna aut ,kde je tuna jpnrpg,jpn tahovychrpg,karate a podobne,bohuzel je to dano tim ,ze nam dorostla generace hracu,ktere nezajma nic vic nez zabijeni v te ci one fps bo co nejvice destrukcnich her,se staci napr podivat jak nekteri napr v gt5 prologu vzali smysl hry do svych rukou ,viz ty me kamo nepredjedes i kdybych mel pouzit kulomet,adventur je jak safranu a tak bych mohl pokracovat donekonecna.. ukamenujte me xDDD

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.