Závodní

Need for Speed: Hot Pursuit - NFS: HOT PURSUIT (182)

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

prodam PS3 NFS HP, v podstate novy, pouze rozbaleny, online pass nepouzit. cena 450,-

možno vyměnit za castlevaniu.

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

Snad ve vsech hrach muzes vypnout vibrace tak , ze na ovladaci podrzis Home Button(PS Button) a das Controller settings - Vibration Function Off

• Lu_Gi
    Lu_Gi

Cau zavodnici, hledam nejake borce na online jezdeni[s14] zajemci piste PM

Pripadne muj nick na PSku je Lu_Gi

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

V mem youtube profilu je 7 zaznamu z online zavodu:

link

• Homer
    HomerHommeer

Je to tady tak trochu mrtvý ne ? :D Pokusím se oživit.... Jestli má někdo nahraná videa ze hry tak davejte odkazy ... ja to začnu s mým prvním videem, ale dneska udělám další a snad se povede líp [s1] link

• JerRryCZ
    JerRryCZNaughtyDog

Pedro_CZ: jj máš pravdu link

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Libove auticko

link

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Driv to mely snad vsechny zavodni hry, dnes se od toho bohuzel upousti, zrejme kvuli nastupu online hrani, kdo vi.

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

GT5

• chasmi
    chasmichasmi

ten splitscreen mi tam dost chybi.Jake zavodni hry maji SPLITSCREEN?

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Nez jsem jim stacil rict, ze ses muj kamos, jak to tam resili :), tak si se bohuzel odpojil :(

Tak priste ;)

• milhaus

Pedro_CZ

kdybys napsal hned, že se jedná o turnaj gamebazar, tak bych se přihlásil, účet tam mám[s14]

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

No problemo, regni se na gamebazaru a pak se prihlas. Oni chlapici nemaj radi, kdyz se pak pripoji do zavodu nekdo, kdo se predtim neregistroval, jak jsem tak vypozoroval :)

• gambrinus1
    gambrinus1CzDe

Pánové,pokud hrajete společně častěji tak bych se taky rád přidal společně s hráčem ramiro1983.

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Ikdyz v nejake beta verzi byl, tak ve fullovce nepochopitelne chybi^_^

Jinak zde par videi (viz profil) z online zavodu:

link

• dawossss
    dawossss

myslim ze ne)))bo urcite ne....[s4]

• chasmi
    chasmichasmi

Je tam Splitscreen ?

• RobotCZ
    RobotCZ

Jo to je....možná víc než cigára a pivo [s1] ....... njn holt do dobře v Criterionu uvařili. S tim turbem svatá pravda, to mě vážně někdy se** ......

• milhaus

nemám nic proti arkádě, ale myslím, že tento díl je to až moc gradovaná arkáda, vždyť se to jezdí jak ridge racer. navíc je tu systém catch up, takže je jedno, co řídíte, soupeři vás vždycky dojedou. vadí mi eště drobnosti typu TURBO, který je sice efektní na oko, ale při použití vás stejně pecky v klidu předjedou[s13]

každopádně je to ale těžce návykový.

• milhaus

jj online pass... má to teď myslím většina EA her.

• RobotCZ
    RobotCZ

No já mám takovou otázko-zprávu. Možná to i někdo potvrdí.......Evidentně slibovalo EA že vyjebe s náma, s bazarníkama a asi se to "možná"stalo ?! Když se chcete do stat do multiplayeru, tak se zadává kód z manuálu. Když budete simulovat, že kód nemáte tak vás to hodí do PSN a nutí vás si ten kód koupit....za 270kč.....Tak nějak mi došlo, že kód se dá použít jen jednou??????.....Je to tak?

No jestli jo tak s náma V EA pěkně vyjebali......"chceš si koupit bazarový NFS:HP? Dobře, proč ne, ale máš to bez mulťáku ty játro. Jestli ho chceš tak vysol 3 stováky ".......no já se fakt poseru [s13]

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Dik, ja uz jsem to zjistil. Resil jsem to i pres ceskou EA podporu, protoze mi to nebralo heslo jako mam u psn uctu a zadne jine heslo jsem na zacatku hry nedaval. Cili na svuj CZ ucet se proste neprihlasim. Musim to tedy resit pres svuj druhy US ucet(pri spusteni hry se me to narozdil od prvniho uctu zeptalo na email a heslo). Hacek je akorat v tom, ze musim NFS dohrat znovu, abych mohl fotit vsechna auta. Ne ze by mi to vadilo, je to zabava ;)

• digishit
    digishitdigishield

Pedro: jak psal milhaus tak se musíš lognout tady link a tam je celej Autolog stejně jako ve hře. Pak si najdeš fotky a uložíš. Jsou normálka v rozlišení 1280 x 720 pokud jsou focený Photo Modem ... screenshoty za jízdy přes R3 v HD nejsou.

• filom3n
    filom3nGrip

taky se naň chystám...

• RobotCZ
    RobotCZ

Homer....je to pěkná arkáda. Pěkně to vy padá a navíc se to hodně dobře hraje. Kariéra je dost dlouhá (jezdit to hned z fleku všechno na zlato fakt nejde). Online je taky skvělej. Konečně po dloooooooooouhý době pořádný NFS [s14][s14][s14] Ani o tom nepřemýšlej a běž to koupit

• milhaus

dáme online v sobotu?

• milhaus

fotky jdou uložit po přihlášení do autologu na ofic webu, sice v nic moc kvalitě, ale lepší než nic

• jack210
    jack210PS5

Podle me jedna z lehcich platinovek.... nejtezi je asi vyhrat vse na zlato,ale jak pro koho:)

• TonyRocky
    TonyRocky

Nějaký zádrhel na platinovce? Co byla nejtěžší trofej? Díky

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

tak já to mám dohraný už aj na platinu a netrvalo to ani týden je to krátky ale dobrý

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.