Konzolista.cz

Need For Speed: Heat (57)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Mavero_ 82

@romantes: Aha, jsem si rikal co to je za magorina, ze je mam po cele mape Denni cile nejedu zadne, tak cajk Dikes za radu...

Mavero_ 82

Zdarec. Neví někdo jak se zbavit výkřičníků u závodů? I když závod vyhraju a zkouším všemožně způsoby výkřičníky zůstávaji...

Karl Man

Zdravím lidi. Hraji na Xbox One S ale seká se mi zvuk že je to téměř nehratelné. Setkal se s tím někdo taky? Žádná jiná hra mi to nedělá.

SteveHood
👍2

@gumos22: Musíš se proklikat v garáži. Tuším, že je to v Showcase.

gumos22
gumos22 #Učitelskej

@SteveHood: díky, zkusím. Jako zase musím říct, že to byl neskutečný adrenalin. Auto už bylo skoro zničené a na poslední chvíli jsem našel benzinku a opravil ho, ale pak jsem se dostal do úzkých a spadl do vody Ještě jeden dotaz, jak se dá prodat auto?

SteveHood

@gumos22: Hodne zalezi na autu, ale take vyuzivat prostredi, hlavne skokanky, ktere policie nezvlada, a tim jim muzes ujet.

gumos22
gumos22 #Učitelskej

Tak jsem si pořídil ea access za 30 Kč na měsíc v akci a vyzkoušel NFS heat. No musím říct, že docela příjemné překvapení. Ale mám dotaz k policii. Jsem na začátku, reputace lvl 6, ale zažil jsem první velkou honičku s policii a neměl jsem sebemenší šanci ji utéct, byli mnohem rychlejší než já a šíleně agresivní. Je vůbec možné v počátcích policii utéct, když už je fakt hodně naserete a honička trvá třeba 15 minut a mají všechny možné posily? Nebo se mi to podaří, až budu mít mnohem rychlejší auta?

gamerko_mt

Ahojte chalani, hľadám crew na poslednú trofej level 50. Hrám každý deň som už level 50 auto 400+. Kľudne aj nižší level pomôžem vylevelovať. Prosím nech už to splatinujem.

VenousekVesely

Začal jsem hrát.Celkem to jde na takový to odreagování.Crew Czech - HEAT

🎥MistrJakub🎥
🎥MistrJakub🎥 #PS VLÁDNE

Ahoj kluci. Potřebuji se dostat do crew, co má level 50. Nejste v nějaké, kde byste mě mohli pozvat? Jen kvůli trofeje, pak klidně uvolním místo. Díky moc 👍

Chesse
Chesse #UbiFan

@SteveHood: jop, mel jsem 7h z trialu odehrano, tak ted jen pokracuji :), jen nevim zda mam ted levelovat v noci ci vydelavat ve dne :D

SteveHood

No a co rikas? Zkousels to uz?

Chesse
Chesse #UbiFan

@SteveHood: nejspíš, v dnesni době bych měl cekat max tyden kort na predobjednavku..... nelogicky ji poslali den pred vydanim....

SteveHood

To ti procestovalo dvakrát zeměkouli, že jo? :D

Chesse
Chesse #UbiFan

Tak konečně hra dorazila :D Steelbook za to stal :D

Mara96
Mara96 #CDL champ

Šikulka

SteveHood
👍3

Tak 18. platina je doma. :)

SteveHood
👍1

Chybí mi poslední trofej, a to udělat 25 online závodů, ale ten MP je chcíplej až to bolí. Nikdo nechce závodit.

Epic

@Guru44: 1/32 velkej gang :D

SteveHood

@Slim Jim: Jo, já ji už smazal. Blbnul jsem s účtem. :D

Chesse
Chesse #UbiFan

Možná by se hodilo napsat jaka konzole :D

Slim Jim

@SteveHood: hledal jsem tu crew ale nic mi to nenašlo..

Epic

Dneska vyzkouším ty multiplayer funkce, zatím jsem hrál jen offline

SteveHood

Někdo se mnou na těch 25 online závodů? :)

SteveHood

@StepoBella: Jo, je to různorodé. :)

StepoBella
StepoBella #Guardian
👍1

Mě se strašně líbí, že tam není jen nějaké blbé město.. Toho jsem se bal, že to bude zase jako ten díl 2015..ale po vyzkoušení té trials verze, jsem v klidu.. Mapa je velká, a hlavně většinu pokrývá příroda. Dost mi mapa připomíná Forzu Horizon 😉

SteveHood

Kdo chce, může se přidat do crew: ConsoleAssholes :D 31 volných míst. Hlavně aktivní hráče, přeci jen chceme MP trofeje. :)

Chesse
Chesse #UbiFan
👍2

@Munky: to jsem si rikal taky, nez jsem si to vyzkoušel :) na pohled stejny, protoze stale muzea timto stylem jezdit, ale kdyz chceš, tak nemusíš a to je podstatný rozdil oproti předchozím trem hram, kde si do zatacky driftovat musel vzdy, jelikoz si tim byl rychlejsi, to v Heat dali pryc.

SteveHood
👍2

@Munky: Teď to tak není. Já mám třeba naplno vylepšené Lamborghini Huracan na grip a při driftu akorát tak ztratíš. Lepší je zpomalit a zatočit. Takže záleží jak si auto postavíš (upravíš). Od Paybacku se to změnilo dost.

Munky

No hloupost. Já mám takovej pocit, že od Rivals, NFS 2015 a Payback, se to nikam moc neposunulo. Letící cihla, která nezatáčí, ale driftuje. Bohužel mi to fakt přijde úplně stjený, to člověk po těch zkušenostech pozná i z videa. Ale samozřejmě to může bejt trochu změněný a tim pádem i lepší. Určitě ten trial někdy vyzkoušim