Problémy, připomínky a rady

Neaktualizuje se mi LEVEL v uctu na konzlistovi (12)

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

aha xD

• Till
    TillPonies

technický problém většího rázu, který je díky časovým důvodům stále nevyřešený....klasika, vše dlouho trvá a mezitím se po*ere spousta dalších věcí :D

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

me se neaktualizujou trofeje tady na konzolistovi, mam tam u LA Noire 17 procent a pritom uz davno mam 100 procent, muze mi tu nekdo poradit?

• play3man
    play3manYes, it is

Nejde to, kedže API z ktorého bral konzolista údaje ukončilo prevádzku. No a problém je v tom, že žiadna iná (Poriadna) náhrada zatiaľ neexistuje. To kedy to fungovať opäť bude, a či vôbec, vám v tejto chvíli povedať neviem.

• Zoliis
    ZoliisxZoliis

Take jsem se zaseknul na 5...Zajima,nezajima..Tady jde o to,když to tu je tak to ma fungovat.

• ID3525
    ID3525

Mě se taky trofeje neaktualizují včetně žebříčku. Psal jsem Kachlovi a nereagoval. Přeci není problém napsat reakci, když jim něco nefunguje.

• dj4u_cz
    dj4u_czBF3

si myslíte že tu někoho zajímá kdo je jaký level či kolik kdo má trofejí? [s6]

• play3man
    play3manYes, it is

Áno vie sa o tom. Osobne si myslím, že je to chyba v API toho, odkiaľ tie dáta konzolista berie.. kedy bude fix vám povedať neviem, ale snáď čoskoro.

• obrik67
    obrik67

Mám stejný problém. Už ani nepamatuju, kdy se mi naposledy aktualizoval level a trofeje snad ještě déle. Jde to tu pěkně do háje :-(

• Doupik
    DoupikMasox
    1

mám stejný problém,zasekl jsem se na 13 level(86)

a momentálně mám 14 (20)

přitom nasbírané trofeje sedí ale v žebříčku hráčů se to nehne

mělo by to fakat jak na GAMEROCKU

• evox
    evox
    1

třeba nahrát Avatara [s14]

• zdenek406
    zdenek406
    1

Nove nasbirane trofeje z PS3 se mi v uctu tady na strankach konzolisty nacitaji, ale LEVEL se mi zasekl na 3 a 36%. Pritom na PS3 jsem uz na LEVEL 4 a neco pres 50%. Co udelat aby se mi aktualizoval i LEVEL?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.